Muharrem Usta'nın parmağı yoksa bişey bilmiyorum. İnşallah denildiği gibi "Tek Ses Tek Yürek" olunabilir. O zaman Avni Aker'in eski zamanlarını rakiplere yaşatabiliriz.
sanmiyorum
dogru anladiysam tg fb macindan agir yara aldi, tribünde yok olmamak icin dogru yolu buldular sanirim
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
taraftar gruplarımız yavaş yavaş birlik bütünlük için seslerini yükseltmeye başladı bu çok güzel. Vira nın açıklamalarını okudum çok beğendim.
Başkanımızdan da tam destek bizde Bmn olarak gerekli açıklamaları yapmalıyız.
büyük taraftar grupları birleşmesin. beraber hareket etsinler yeterli.
TG ve Vira akyazıda GG deplasmanda olsun yeterli küçük gruplar diğerlerine katılsın yada stada alınmasın pankartları.
durduk yere birleşmezler bence talimat gelmiştir yeni stadyum için.
tg de 300- 400 kisi denilen dogruysa 1 yil ceza yemis 6222 den
kombine sponsorlarida yok artik
ya inat edip cilginlar gibi kayip olup gidecekler yada yeni bir olusumun parcasi olacaklar
yönetimin tabiiki tesvikleri vardir, ama bu aksiyonun tribünlerin hareketi olduguna inaniyorum
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
tg de 300- 400 kisi denilen dogruysa 1 yil ceza yemis 6222 den
kombine sponsorlarida yok artik
ya inat edip cilginlar gibi kayip olup gidecekler yada yeni bir olusumun parcasi olacaklar
yönetimin tabiiki tesvikleri vardir, ama bu aksiyonun tribünlerin hareketi olduguna inaniyorum
taraftar gruplarımız yavaş yavaş birlik bütünlük için seslerini yükseltmeye başladı bu çok güzel. Vira nın açıklamalarını okudum çok beğendim.
Başkanımızdan da tam destek bizde Bmn olarak gerekli açıklamaları yapmalıyız.
büyük taraftar grupları birleşmesin. beraber hareket etsinler yeterli.
TG ve Vira akyazıda GG deplasmanda olsun yeterli küçük gruplar diğerlerine katılsın yada stada alınmasın pankartları.
Hah bu birlikteliğe stadda çok ihtiyacımız olacak. Bu sezon keyifli bir sezon bizi bekliyor. Bi de kendimize ait tezahuratlar üretip maçlarda söylersek bizden kralı olmaz
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Zeki Öztürk niye yeni demeçler vermeye devam ediyor?
İstifa ettin bitti gitti uzatıp durma artık.
Yöneticiyken bir kere açıklamasını görmediğimiz adam istifadan sonra ardı ardına açıklamalarda bulunuyor.
Keşke icra makamındayken de görebilseydik sizi.
Zeki Öztürk niye yeni demeçler vermeye devam ediyor?
İstifa ettin bitti gitti uzatıp durma artık.
Yöneticiyken bir kere açıklamasını görmediğimiz adam istifadan sonra ardı ardına açıklamalarda bulunuyor.
Keşke icra makamındayken de görebilseydik sizi.
Yahu bunların karın ağrıları nedense hep ayrıldıktan sonra çıkıyor. Düşün kulübün yakasından, susun bi arkadaş
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Arkadaşlar az önce Akyazı Facebook sayfasında gördüm.
Alttaki yazıyı e-devlet hesaplarınız üzerinden "Cumhurbaşkanınıza yazın" bölümüyle bizimle aynı görüşte olan R. Tayyip Erdoğan'a gönderirseniz belki bu hastane saçmalığını geri çevirebiliriz.
E-Devlet hesabı olan herkes yazsın ve başkalarına da duyursun lütfen.
NOT: 1000 karakter sınırı var o yüzden yazının bazı noktalama işaretlerini falan kırparak 1000 karaktere düşürüp yollayın.
"Sayın Cumhurbaşkanım, Önemli projelerinizden birisi olarak dile getirdiğiniz “şehir hastaneleri” projesinin bir ayağı da Trabzon’da yapılacak. Bu hastanenin yapılacağı yerin Akyazı’da stadyum için doldurulmuş alanın boş olan diğer yarısı olduğu belirtilmektedir. Trabzon’un marka değerine büyük katkısı olacak farklı projelerin hayata geçirilebileceği bu değerli arazinin hastane yapılarak heba edilmesi biz Trabzonluları rahatsız etmektedir. Basından öğrendiğimiz kadarıyla şahsınız da hastanenin bu bölgeye yapılmasını istememektedir. Daha önce işaret etmiş olduğunuz “Değirmendere” bölgesi hastane için bizce de daha uygun olacaktır. Trabzon hakkında karar vericiler Trabzon’da yaşayan insanların görüşlerini sormadıkları gibi dillendirilen görüşleri de yok saymakta, aldıkları kararları millete dayatmaktadırlar. Karar vericilerin yanlış olduğunu düşündüğümüz bu karardan dönmeleri için elimizdeki tek umut kapısı sizsiniz. Bu yanlışın düzeltilmesi için gerekli makamlara gerekli talimatları vereceğinizden şüphemiz yoktur. Saygılarımla…"
TrabzonsporTekYürek mevzusunda öncelikle tek çatı altında birleşilmeli ve tribün kuralları konulmalı bence. Mesela, kesinlikle küfürlü tezahürat yapılmayacak. Sahaya kimse yabancı madde atamayacak. Her tribünde tek bir lider olacak. Tezahüratlar, koordineli başlayıp devam edecek vs.
maraton trıbununde tek ses olmalıyız dıye dusunuyorum .kucuk grupların bırleserek ıstanbul kluplerı gıbı bır yapı olusturmalıyız.etkı acısından gorsellık acısından sosyal medyada sesımızı duyurmak acısından bence tek ses olmak şart
Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
NE MUTLU TURKUM DIYENE..
Yorum