Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    üstteki 20 bin saçmalamasını geçersek 5 bin kişi gayet olabilitesi yüksek bir ihtimal.tabi fenerasyona siyaset üstünden baskı yapılıp maçlarımızın c.tesi 19.00 veya 16.30 saatlerinde oynatılması gerekiyor.keşke otelimiz olsaydı bir günde konaklamadan otelimiz kazanırdı.thy sponsorumuz olursa bu proje rahat tutar.
    İstanbulda nerdeyse 1.5 milyon trabzonsporlu var 20 binin neresi sacmalama renkdasim.uygun imkan ve şartlar oluşturulursa aslında bu 20 bin bile komik bir rakam.tek kurtulusumuz istanbuldaki taraftar ben trabzondakilerden umudu kestim hem icleri geçmiş hemlahvede evinde izlemyi stadta izlemeye tercih ediyorlar.bu arada yorumuma sacmalama.diyerek bana hakaret.ettiniz ama.sizin seviyenize inmeyeceğim.

Yorum

• Bnce akyazıda trabzonsporumuza ait bir otel bulunmalı. Dışarıdan sırf maç için gelen misafirler maliyetine buralarda konaklatılmalı. Zaten mayıs gibi ligler bitince komple turistlere hitap eder. Sezon içinde bana göre trabzonsporun maç takvimine göre de ayar çekilebilir.

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi çok bilmem ama 20 bin kişi hava alanı kapasitesi olarak çok mümkün gözükmüyor sanki. Ortalama 200 kişi kapasiteli desen uçaklara 100 uçuş ediyor. Bir gece dönüşü için imkansız. 50 bile olsa imkansız Trabzon için. Maçtan sonra sabaha kadar 10 uçak 2-3 bin kişi en fazla olabilir. Tabi tamamen rakamları kafadan yazıyorum, bilen arkadaşlar daha gerçekçi rakamlar paylaşacaklardır.
        Gelenler 1-2-3 gün önce gelebilir.zaten alayının akrabaları trabzonda renkdasim.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gelenler 1-2-3 gün önce gelebilir.zaten alayının akrabaları trabzonda renkdasim.
          Abim iş güç var Pazar maça geldik mi pazartesi sabah işe gideceğiz gece dönmemiz lazım etme eyleme Fikir güzel üzerine çalışsınlar. Havayolu şirketleri ile güzel bir anlaşma yapsınlar biz de taraftarlar olarak fedakarlık yapalım. Hayırlısı olsun.

Bazen Sevinç Bazen Keder
          YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• hala bin liraya kombine satalım diyenler var kafamı duvara vuracam.açın bakın fener kaça bilet satıyor boşverin ben yazayım maraton tribünü 300 lira
            300 lira bak 300 lira.sen 1000 liraya bütün maçları ver üstüne uçak bileti ver diyorsun sonra ama yıldızzz diye ağlıyacaksın sene sonu muhtemelen.

bakın beşiktaşta aynı tarifeye geçiyor.çarşı grubunu almazlar muhtemelen.hep savundum stadyumlarda şarkı türkü söyleyen tipleri barındırmayacaksın.ingiliz tarzı sadece yuhalama olacak stadlarda.baskı öyle olur.malesef bunu en iyi yapan şikeciler.evet lobileri sayesinde hakemleri etki altına alıyorlar ama 2011 deki maçı hatırlıyorum bizim futbolcuların ayaklarına top geldiğinde öyle bir uğultu kopuyorduki bizimkiler top bizden gitsin diye uğraşıyordu sanki.bjk ye de aynısı oldu bu yıl

kombineler için yapılması gereken 7,5 bin belediye 7,5 bin de valiliğin kombine alıp çalışanlarının AİLElerine dağıtması.çok güzel görüntüler görebiliriz bu sayede.hem taraftar grubu gibi saçmalıklardanda belki uzaklaşırız.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sikeye karsi 2 laf etmeye korkan adam sikeciler siparisi sonlandirir diye, stadimizami yazdiracak sirketin ismini

iyi yönetici ama bence kesinlikle cesur degil
              olsa kendi baskanliga adayligini koyardi zaten
              Renktaş ihoya özlem duymuyorsun değil mi? [emoji6]

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu foton iyi diğer fotğraffların çok iticiydi renkdaşım.
                Eyvallah ronin.
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Başkanın kombineli uçak projesi müthiş.İnşallah stata sponsor olacak şirkete nasip olur

Yorum

hala bin liraya kombine satalım diyenler var kafamı duvara vuracam.açın bakın fener kaça bilet satıyor boşverin ben yazayım maraton tribünü 300 lira
                    300 lira bak 300 lira.sen 1000 liraya bütün maçları ver üstüne uçak bileti ver diyorsun sonra ama yıldızzz diye ağlıyacaksın sene sonu muhtemelen.

bakın beşiktaşta aynı tarifeye geçiyor.çarşı grubunu almazlar muhtemelen.hep savundum stadyumlarda şarkı türkü söyleyen tipleri barındırmayacaksın.ingiliz tarzı sadece yuhalama olacak stadlarda.baskı öyle olur.malesef bunu en iyi yapan şikeciler.evet lobileri sayesinde hakemleri etki altına alıyorlar ama 2011 deki maçı hatırlıyorum bizim futbolcuların ayaklarına top geldiğinde öyle bir uğultu kopuyorduki bizimkiler top bizden gitsin diye uğraşıyordu sanki.bjk ye de aynısı oldu bu yıl

kombineler için yapılması gereken 7,5 bin belediye 7,5 bin de valiliğin kombine alıp çalışanlarının AİLElerine dağıtması.çok güzel görüntüler görebiliriz bu sayede.hem taraftar grubu gibi saçmalıklardanda belki uzaklaşırız.
                    1-bana karşı neden bu kadar agresifsiniz.

2-zaferler fedakarlıkla kazanılır.

3-tarihi olaylar o günün şartlarına göre değerlendirilir.siz bu arada onların adı Fenerbahçe değil sikebahce ilk önce bunu doğru yazın.siz bu sikebahce taraftarları alım.gücüyle bizi aynı kefeye koymaniz hata.ve sunuda diyim aslında bin TL fazla dedim 30/yıldır şampiyonluk sevinci yaşayamayan bu taraftar için kombine alana ucak bileti bedava olmalı. Deymezmi şampiyonluk için deymezmi.sizin gibi zihniyettekiler hala taraftardan lara kazanma peşinde sizin dediginiz olsa 7500 TL ye 300/500 taraftar gelir.

Hala Para hesabı yapıyorsunuz sponsor reklam TFF maç geliri vb bi ton kalem var hala taraftai yolup stad doldurma peşinde olanların ve bu zihniyeyye olanların sonu husrandir.

Bizim şartlarımiz böyle önemli olan şampiyonluk degilmi yok kolpatas yok sikebahce bu kadara satiyormus.şampiyon olduğumuzda bizde onlar gibi satariz ama şu an devir zaman fedakarlık zamanı her şey şampiyonluk için. O stad dolmassa şampiyon olamayiz.ve sizin dediginiz sistemle o stad solmaz.ben işin şampiyonluk manevi tarafindayim siz ise para hesabı yapıyorsunuz.

Yorum

• İstanbul,Ankara,İzmir,Kocaeli ve Bursa'dan uçaklı kombine için çalışmalar başlamıştır.
                      Hedef 5000 kombine.
                      Yakında TS web sitemizde.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Renktaş ihoya özlem duymuyorsun değil mi? [emoji6]

yok yav
                        usta ideal lider
                        ben adama hastayim

eklemem gerekki sadri sener, nevzat aydin zamaninda casdaki davaya dahil olsaydik o gün cas sikecilerin lisansini yirtmisdi
                        bu gerekceli kararda yaziyor
                        cesaret edemediler
                        ustaya güveniyorum, 1sansimiz daha olacak, orada dügmeye basarsa hakkimizi aliriz
                        cesaret etmese hükümet degismeli
                        üstüne basarak ustaya bu konuda güvendigimi belirtmeliyim

İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynen ibrahim kardeş bende tam hesaplamalarını anlamam. Bu işten anlayanlar bunun mümkün olup olmayacağını araştırabilirler. Ben düz bir hesap yaptım. Başta çok fazla maliyet olacağını zannettim ama olaya düz baktığımda fazla bir maliyetle karşılaşmadım.1500 2000 lira verilebilir. Fakat bu insanlar takım kötü giderken bu seyehati yapmazlar.

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O iş Selçuk abinin uzmanlık alanı. Bakalım o ne der.
                        İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

kusura bakmayin ama ucak tarifelerinden caktigim yok
                        zaten bu öneri
                        @Serdar Atasoy unönerisi
                        en iyi o bilir bu isleri
                        kulübede katkisi olmus oldu
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.03.2016, 22:11.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

hala bin liraya kombine satalım diyenler var kafamı duvara vuracam.açın bakın fener kaça bilet satıyor boşverin ben yazayım maraton tribünü 300 lira

Son paragraf haric katılıyorum

Millet bedavaya alirken Ben mal miyim okadar para vercem

Yorum

• Başkan müjdeyi verdi. Gurbetçiler gözünüz aydın .
                            En son Tayfun tarafından düzenlendi; 28.03.2016, 21:58.
                            .

Yorum

• Allahını seven nasıl engel yapılıyor anlatsın adam hesap yapamıyor

1000 tl kombine

17*50=850 tl uçak parası

150 liraya kombine istiyor

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Son paragraf haric katılıyorum

Millet bedavaya alirken Ben mal miyim okadar para vercem

ikramiye gibi düşünebilirsin bedavadan ziyade.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X