İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Bnce akyazıda trabzonsporumuza ait bir otel bulunmalı. Dışarıdan sırf maç için gelen misafirler maliyetine buralarda konaklatılmalı. Zaten mayıs gibi ligler bitince komple turistlere hitap eder. Sezon içinde bana göre trabzonsporun maç takvimine göre de ayar çekilebilir.
Yorum
-
İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi çok bilmem ama 20 bin kişi hava alanı kapasitesi olarak çok mümkün gözükmüyor sanki. Ortalama 200 kişi kapasiteli desen uçaklara 100 uçuş ediyor. Bir gece dönüşü için imkansız. 50 bile olsa imkansız Trabzon için. Maçtan sonra sabaha kadar 10 uçak 2-3 bin kişi en fazla olabilir. Tabi tamamen rakamları kafadan yazıyorum, bilen arkadaşlar daha gerçekçi rakamlar paylaşacaklardır.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelenler 1-2-3 gün önce gelebilir.zaten alayının akrabaları trabzonda renkdasim.Fikir güzel üzerine çalışsınlar. Havayolu şirketleri ile güzel bir anlaşma yapsınlar biz de taraftarlar olarak fedakarlık yapalım. Hayırlısı olsun.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
hala bin liraya kombine satalım diyenler var kafamı duvara vuracam.açın bakın fener kaça bilet satıyor boşverin ben yazayım maraton tribünü 300 lira
300 lira bak 300 lira.sen 1000 liraya bütün maçları ver üstüne uçak bileti ver diyorsun sonra ama yıldızzz diye ağlıyacaksın sene sonu muhtemelen.
bakın beşiktaşta aynı tarifeye geçiyor.çarşı grubunu almazlar muhtemelen.hep savundum stadyumlarda şarkı türkü söyleyen tipleri barındırmayacaksın.ingiliz tarzı sadece yuhalama olacak stadlarda.baskı öyle olur.malesef bunu en iyi yapan şikeciler.evet lobileri sayesinde hakemleri etki altına alıyorlar ama 2011 deki maçı hatırlıyorum bizim futbolcuların ayaklarına top geldiğinde öyle bir uğultu kopuyorduki bizimkiler top bizden gitsin diye uğraşıyordu sanki.bjk ye de aynısı oldu bu yıl
kombineler için yapılması gereken 7,5 bin belediye 7,5 bin de valiliğin kombine alıp çalışanlarının AİLElerine dağıtması.çok güzel görüntüler görebiliriz bu sayede.hem taraftar grubu gibi saçmalıklardanda belki uzaklaşırız.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesikeye karsi 2 laf etmeye korkan adam sikeciler siparisi sonlandirir diye, stadimizami yazdiracak sirketin ismini
iyi yönetici ama bence kesinlikle cesur degil
olsa kendi baskanliga adayligini koyardi zaten
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu foton iyi diğer fotğraffların çok iticiydi renkdaşım.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehala bin liraya kombine satalım diyenler var kafamı duvara vuracam.açın bakın fener kaça bilet satıyor boşverin ben yazayım maraton tribünü 300 lira
300 lira bak 300 lira.sen 1000 liraya bütün maçları ver üstüne uçak bileti ver diyorsun sonra ama yıldızzz diye ağlıyacaksın sene sonu muhtemelen.
bakın beşiktaşta aynı tarifeye geçiyor.çarşı grubunu almazlar muhtemelen.hep savundum stadyumlarda şarkı türkü söyleyen tipleri barındırmayacaksın.ingiliz tarzı sadece yuhalama olacak stadlarda.baskı öyle olur.malesef bunu en iyi yapan şikeciler.evet lobileri sayesinde hakemleri etki altına alıyorlar ama 2011 deki maçı hatırlıyorum bizim futbolcuların ayaklarına top geldiğinde öyle bir uğultu kopuyorduki bizimkiler top bizden gitsin diye uğraşıyordu sanki.bjk ye de aynısı oldu bu yıl
kombineler için yapılması gereken 7,5 bin belediye 7,5 bin de valiliğin kombine alıp çalışanlarının AİLElerine dağıtması.çok güzel görüntüler görebiliriz bu sayede.hem taraftar grubu gibi saçmalıklardanda belki uzaklaşırız.
2-zaferler fedakarlıkla kazanılır.
3-tarihi olaylar o günün şartlarına göre değerlendirilir.siz bu arada onların adı Fenerbahçe değil sikebahce ilk önce bunu doğru yazın.siz bu sikebahce taraftarları alım.gücüyle bizi aynı kefeye koymaniz hata.ve sunuda diyim aslında bin TL fazla dedim 30/yıldır şampiyonluk sevinci yaşayamayan bu taraftar için kombine alana ucak bileti bedava olmalı. Deymezmi şampiyonluk için deymezmi.sizin gibi zihniyettekiler hala taraftardan lara kazanma peşinde sizin dediginiz olsa 7500 TL ye 300/500 taraftar gelir.
Hala Para hesabı yapıyorsunuz sponsor reklam TFF maç geliri vb bi ton kalem var hala taraftai yolup stad doldurma peşinde olanların ve bu zihniyeyye olanların sonu husrandir.
Bizim şartlarımiz böyle önemli olan şampiyonluk degilmi yok kolpatas yok sikebahce bu kadara satiyormus.şampiyon olduğumuzda bizde onlar gibi satariz ama şu an devir zaman fedakarlık zamanı her şey şampiyonluk için. O stad dolmassa şampiyon olamayiz.ve sizin dediginiz sistemle o stad solmaz.ben işin şampiyonluk manevi tarafindayim siz ise para hesabı yapıyorsunuz.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaş ihoya özlem duymuyorsun değil mi? [emoji6]
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
usta ideal lider
ben adama hastayim
eklemem gerekki sadri sener, nevzat aydin zamaninda casdaki davaya dahil olsaydik o gün cas sikecilerin lisansini yirtmisdi
bu gerekceli kararda yaziyor
cesaret edemediler
ustaya güveniyorum, 1sansimiz daha olacak, orada dügmeye basarsa hakkimizi aliriz
cesaret etmese hükümet degismeli
üstüne basarak ustaya bu konuda güvendigimi belirtmeliyim
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen ibrahim kardeş bende tam hesaplamalarını anlamam. Bu işten anlayanlar bunun mümkün olup olmayacağını araştırabilirler. Ben düz bir hesap yaptım. Başta çok fazla maliyet olacağını zannettim ama olaya düz baktığımda fazla bir maliyetle karşılaşmadım.1500 2000 lira verilebilir. Fakat bu insanlar takım kötü giderken bu seyehati yapmazlar.
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO iş Selçuk abinin uzmanlık alanı. Bakalım o ne der.İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
kusura bakmayin ama ucak tarifelerinden caktigim yok
zaten bu öneri @Serdar Atasoy unönerisi
en iyi o bilir bu isleri
kulübede katkisi olmus olduEn son selcuk tarafından düzenlendi; 28.03.2016, 22:11."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehala bin liraya kombine satalım diyenler var kafamı duvara vuracam.açın bakın fener kaça bilet satıyor boşverin ben yazayım maraton tribünü 300 lira
Millet bedavaya alirken Ben mal miyim okadar para vercem
Yorum
-
Başkan müjdeyi verdi. Gurbetçiler gözünüz aydın .En son Tayfun tarafından düzenlendi; 28.03.2016, 21:58..
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon paragraf haric katılıyorum
Millet bedavaya alirken Ben mal miyim okadar para vercem
ikramiye gibi düşünebilirsin bedavadan ziyade.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum