Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    başkan iki gün önce gebzedeki katıldıgı organizasyonda da senelik 3 milyon dolar demiş bugün 4.5 m euroya çıktıysa iyiymiş

buişler bilinmeyince açık arttırmaya çıkar renkdaşım yakında 5-6 milyonuda görürüz

Yorum

• Renktaslar nedir bu sponsor muhabbeti başkan nerede dedi
      Biz dar sokaklarında
      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Renktaslar nedir bu sponsor muhabbeti başkan nerede dedi
        akyazı isim hakkı sponsorluğu ve forma sponsorluğu.başkan bişey demedi renkdaşım bişeylerima ettiama açıklama yapmadı biz burda bi ton tahminlerde bulunuyoruz.

Yorum

• bugun baskan öyle birşey demedi kahvaltıda

Yorum

• İlk olarak zeytinburnu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bugun baskan öyle birşey demedi kahvaltıda

renkdaşım yazmşında birine cevapta değil ne demedi başkanımız.

Yorum

• İlk olarak zeytinburnu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu arada bir diğer tüyo da bu marka bir klüple özdeşleşmiş bir firma ayrıca avrupalı bir firma değil demişti sanki.
              ben sony mi acaba diyorum ama ...

lg olabilir mi acaba fulham aklıma geliyor benim lg diyince .kore markası hem de turkcellden büyük koca firma.internet işinide halledebilecek bir firma.takım işi tam uymasada gerisi uyuyor sanki

Yorum

• Emirates işi nereden çıktı bilmiyorum ama Arapların Trabzon'a ilgisi malum olursa çok çok sevinirim ama bence başkanın bahsettiği firma THY ve ben buna da çok sevinirim. Forma sponsoru farklı olacak herhalde o da umarım güzel bir şey olur ya da bakarsınız ikisi aynı olur belli olmaz.
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Emirates işi nereden çıktı bilmiyorum ama Arapların Trabzon'a ilgisi malum olursa çok çok sevinirim ama bence başkanın bahsettiği firma THY ve ben buna da çok sevinirim. Forma sponsoru farklı olacak herhalde o da umarım güzel bir şey olur ya da bakarsınız ikisi aynı olur belli olmaz.

bu foton iyi diğer fotğraffların çok iticiydi renkdaşım.

Yorum

• 1-Tribünleri biraz daha yaklaştırmak
                    2-Maratondaki girişleri kapatmak
                    3-Koltuk kalitesini artırmak

Düzeltilebiliyorsa bu konularda baskı yapmalıyız.Benim aklıma gelenler bunlar..Yıllarca kullanacağız kompleksi arkadaşlar bu yüzden keşkelerimiz olacaksak da az olsun..

Kompleksin çevresi zaten apayrı bir konu.Trabzonun geleceği sözkonusu.İnşallah güzel projeler gerçekleşir.Hastane yerine...
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Sponsor olabilecek markalar arasında ülkemizde Turkcell'den büyüğü yok.

THY falan geçelim oraları.

Turkcell'i ne zannediyorsunuz bilmiyorum ama Türk Telekom'dan da büyük firmadır değer olarak.
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• bence sponsor swarovski olur
                        2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• red bull %99,99 degil
                          3 tane stadyum ismine sahipler
                          ayrica menajer seviyesinde 3 arkadasim var, olsa söylerdiler

zaten futbolda sponsorluk hedefleri yok, tek hedef leipziglen en üst seviyede bulunmak
                          stratejilerine göre en büyük reklam barca, real, bayern, man.u., psg, juve gibi takimlarlan bir solukda anilmak olacak
                          ayrica 1,2 milyar avroluk spor sponsoring paketleri üzerindeler.
                          futbol, motor yarisi ve air race tek basina 900milyon yutuyor, tayland bundan baski yapiyor
                          2 sene icinde torro rosso ferrari f1 takimini satmak istiyorlar, bu durumda sirketin disinda olan bir takima para vereceklerini hic sanmiyorum
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Zaten Redbull olacağını sanmıyorduk, sadece ismi takımla özdeşleşmiş vs. denilince, mi acaba dedik. Açıklamalardan çıkan en yüksek ihtimal THY'ye işaret ediyor ama sürpriz de olabilir tabi. Göğüs ve stat farklı sponsor olabilir sanki, bana öyle geldi.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• bize en yakışan sponsor "tadım" ay çekirdeği olur..satışları yüze katlar.hem biz kazanırız hemde tadım..tribünler çıt çıt sesiyle inler.

Yorum

• bjk nin boş stadına bakınca bile sanki dolu imajı veriyor..gelin bu tek renk sevdasından vazgeçelim yol yakınken. bu degrade bordo ve mavi ile çok şık olur..41 bin kişilik stadda 20 bin bile olsa full gözükür. ama diğer türlü 35 bin kişi ile bile boş durur. bunu şikecilerin stadında çok net anlıyosunuz. 35 bin kişiye oynasalar bile ekrandan izlerken boş gözüküyor..
                                Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X