Serdar Atasoy ne zamandır girmiyor siteye onun yorumları çok bilgilendirici oluyordu.ben zevk alıyordum onun yorumlarını okurken.acaba neden artık yazmıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stad biticek bize teslim edilicek .acaba stad bittikten sonra yönetim yada yeni gelicek yönetim üst katları (localı apartman trübün dahil) 4 sıra prekastla daha aşağıya uzatamazmı yani bu teknik olarak mümkünmü yoksa oranın betonu düküldü artık oraya yeni ekleme beton dökülemez diye bişey varmı bu stadın mükemmel olması için üst katlardan aşağıya 4 sıra daha preskast yapılsa muhteşem bir stad olur ne locaların gözükme derdi kalır ne bişe.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Atasoy ne zamandır girmiyor siteye onun yorumları çok bilgilendirici oluyordu.ben zevk alıyordum onun yorumlarını okurken.acaba neden artık yazmıyor.
ramazan dolaysıyla mı ?sakin olun...
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepsstt bugünlerde çok pozitifsin :d
ramazan dolaysıyla mı ?:d:dEn son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 24.06.2015, 23:35.
Yorum
-
Stadın devre arası açılmasından yana değilim. Yeni sezonda herşeyiyle birlikte bitmiş, oturmuş, coşkulu şekilde açılsınTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın devre arası açılmasından yana değilim. Yeni sezonda herşeyiyle birlikte bitmiş, oturmuş, coşkulu şekilde açılsın
Yorum
-
İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazim Koyuncu koyun su stadin ismini. Stad gelirinin cani cehenneme.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum