Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serdar Atasoy ne zamandır girmiyor siteye onun yorumları çok bilgilendirici oluyordu.ben zevk alıyordum onun yorumlarını okurken.acaba neden artık yazmıyor.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu stad biticek bize teslim edilicek .acaba stad bittikten sonra yönetim yada yeni gelicek yönetim üst katları (localı apartman trübün dahil) 4 sıra prekastla daha aşağıya uzatamazmı yani bu teknik olarak mümkünmü yoksa oranın betonu düküldü artık oraya yeni ekleme beton dökülemez diye bişey varmı bu stadın mükemmel olması için üst katlardan aşağıya 4 sıra daha preskast yapılsa muhteşem bir stad olur ne locaların gözükme derdi kalır ne bişe.
      İnşaatta çareler tükenmez de bu dediğini anca rüyanda görürsün Ronin

Yorum

• Trabzon halkı bence bu işlerde çok cahil kalıyor

İnsan bi tepki verir bu stad 40 yılda 1 yapılıyor bari tam yapsalar

Yorum

• Alt ve üst merdiven boşluklarında simetri yok galiba, değişik bir görüntü ortaya çıkacak gibi.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Serdar Atasoy ne zamandır girmiyor siteye onun yorumları çok bilgilendirici oluyordu.ben zevk alıyordum onun yorumlarını okurken.acaba neden artık yazmıyor.
            psstt bugünlerde çok pozitifsin
            ramazan dolaysıyla mı ?
            sakin olun...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              psstt bugünlerde çok pozitifsin :d
              ramazan dolaysıyla mı ?:d:d
              Allah oruçlarımızı kabul eylesin amin
              En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 24.06.2015, 23:35.

Yorum

• montreal olimpiat stadi

teleferik

kulenin tepesinden
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.06.2015, 03:38.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bizim stadyumun kolonları da şöyle bir malzemeyle kaplanamaz mıydı?

Yorum

• Stadın devre arası açılmasından yana değilim. Yeni sezonda herşeyiyle birlikte bitmiş, oturmuş, coşkulu şekilde açılsın
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stadın devre arası açılmasından yana değilim. Yeni sezonda herşeyiyle birlikte bitmiş, oturmuş, coşkulu şekilde açılsın
                      Yaristan kopmadiysak devre arasi acilabilir ama aksi durumda sezon sonu beklenmeli..

Yorum

• Kazim Koyuncu koyun su stadin ismini. Stad gelirinin cani cehenneme.

Yorum

• İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kazim Koyuncu koyun su stadin ismini. Stad gelirinin cani cehenneme.
                          Duygusallığa gerek yok..

Yorum

• Erol Ağaoğlu'ndan kurtulduk sonunda..

Yorum

• Yanarım da şu güzelim projenin tarihin en rezil yönetimine denk geldiğine yanarım.

Merdiven düzenini bile değiştiremediler
                              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Stadyumun ismini buldum ''Tüpçü Demirören''... nasıl yakıştı mı?
                                Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X