İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçini bilmem de şimdi dış görünüş olarak şu stadyum güzel mi ?
bursa, konya, kayseriden iyi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFena değil bence neden? Kolonlar simetrik en azındanŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bursa, konya, kayseriden iyiŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçeriden fena değilmiş.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
ZyXxMM5b5gI.jpg
Stadyumun içi güzel gerçekten
Alttaki resim de Kuban Krasnodar stadyum projesiymiş galiba.Ekli dosyalarEn son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 04.04.2016, 17:31.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçeriden fena değilmiş.
stadin en büyük özelligi, bu stadda ilk bildigim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözellikle 1. resime dikkat cekerim
stadin en büyük özelligi, bu stadda ilk bildigimŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedir o tam olarak ?
koreografi vs yapmak icin
görsel sov
özellikle konserlerde cok ise yarar, yada meksika dalgasinda isikli destek
yazi yazilabiliyorsa yeni reklam geliride olur"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleled isiklari
koreografi vs yapmak icin
görsel sov
özellikle konserlerde cok ise yarar, yada meksika dalgasinda isikli destek
yazi yazilabiliyorsa yeni reklam geliride olur
Stadyumda sahaya çıkış tüneli koridorlarına futbolcuların ledli fotoğrafları koyulsa güzel olur. Veya kulüp efsanelerinin fotoğrafları da olur
.
Yorum
-
Colman'ın attığı Galatasaray maçında fileler kırmızıydı ve Nike'ın kırmızı topu kullanılmıştı. Nike ve Red ortaklığında bilinci artırmak amacıyla yapılmıştı Red bağcıkların satışından elde edilen gelir HIV virüsü taşıyan kişilerin tedavileri için kullanılmıştı. Bu yüzden kırmızı file ve kırmızı top kullanılmıştı o maçta.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
benzer resimleri daha modern bir atmosferde sergilense kafidir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'ın attığı Galatasaray maçında fileler kırmızıydı ve Nike'ın kırmızı topu kullanılmıştı. Nike ve Red ortaklığında bilinci artırmak amacıyla yapılmıştı Red bağcıkların satışından elde edilen gelir HIV virüsü taşıyan kişilerin tedavileri için kullanılmıştı. Bu yüzden kırmızı file ve kırmızı top kullanılmıştı o maçta.
güzel günlerdiBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum