Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ülkenin sahibi olduğu için ilgili ya da ilgisiz her konuda ‘o’ ne isterse o olur ve her şeye ‘o’ karar verir.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Adamlar ince ince nakış örüyorlar Trabzonsporun üstünde.
      Çok değil, kısa bir süre sonra ortada Trabzonspor diye bir kulüp dahi kalmaz bu gidişle.

Sisteme uyarsanız, tüm kapılar size açılıyor.
      Fatih Terimi hatırlayın şikeli sezondan sonraki sezon, ben lig bitince konuşacağım diyen adam bir anda sus pus oldu.
      Önce milyon dolarlık bir anlaşmayla milli takıma gitti sonra da alakasız bir takımın stadına adı verildi.

Şenol Güneş'in bizatihi kendisi, artık Trabzonsporu bu ligde şampiyon yapmazlar demiş ve o da bu kara düzenin bir parçası olarak yavru şikeci takımın başına geçmiştir.
      O süreçte defaatle, teknik direktör olarak şampiyonluk yaşamadığını belirtmiş, yavru şikeci takım Trabzonsporun şike sezonundaki kaptanlarından biri ve teknik direktörü ile şampiyonluk yaşamıştır.

Hakemlerle lig sıralamasının dizayn edildiği bir ligi izlemekte, yorum yapmakta inanın bana zul geliyor artık...
      İçimdeki kini törpüleyen tek şey, Rabbimin ahiretteki adaleti...
      Zalimler için yaşasın cehennem.
      efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Arkadaşlar bu sponsorları başkan felan bulmuyor.Baskan orda kukla.Birileri başkanın kulağına üflüyor.

Yorum

• Hayir anlamadigim Avni Aker'in günahi neydi? Bu kadar kolay mu siliniyor adamin adi?

Yorum

• Valla kardeşim bizim ülke komedi gibi.Fbliler hakeme isyan ediyor,güya fb taraftarı federasyona yürüyecekmiş.Milletle dalga geçiyorlar.Gs,Bjk hepsini al ötekine vur.

Yorum

• Telefon kulübesiymiş bu. Acayip gereksiz bir şey(tasarım) olmuş.
              "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Hani Şenol Güneşi savunuyorsunuz ya, anlayın diye yazıyorum.
                Galatasarayın kompleksinin adına Fatih Terim adını vermeye güçleri yetmeyenlerin, gücü Trabzonsporun kompleksinin adına Şenol Güneş ismini vermeye yetiyor.
                efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Usta hangi verdiği sözü tutmus kendi calip kendi oynuyor kimsenin taktığı filan yok kendilerini
                  Tayyip çalıyor Usta oynuyor dersek daha doğru olur..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşım. ben hayatımda böyle demagoji az gördüm. şenol güneş olsun mu istiyorsun (Dozer) Cemil Usta olmasın mı istiyorsun onu dahi anlamış değilim... Dozer Cemil'in hakkını yaşarken veremediğimiz için şenol'un adı verilsin mi diyorsun tam olarak? öyle demiyorsan yaşarken hakkı teslim edilmeyen gerçek bir efsanenin adının tesise verilmesindeki beis ne ola ki...

Bence bu takım için ter dökmüş eski-yeni tüm isimlerin içerisinde bu tesise adının verilmesini kimsenin yadırgamayacağı, tartışmayacağı tek isimdir Cemil Usta. böyle tartışılmayacak, herkes için ve gerçek bir efsaneye sahipken küçük şikecilerin teknik direktörünün adının verilmesi bence de hatadır.

1. Burada defalarca ''Hüseyin Avni Aker'' isminin verilmesi gerektiğini söyledim. Benim tercihim bu idi.
                    2. Stadyum adının ne Şenol Güneş ne de Cemil Usta olmasını istemiyorum.
                    3. Dozer Cemil'e yaşarken sahip çıkmamış olmamızı eleştiriyorum. Ölünce bile kıymeti çok sonralar anlaşıldı.
                    4. Dozer Cemil'e yaşarken hakkını vermediğimiz için Şenol Güneş'e verelim demedim. Demiyorum.
                    5. Şenol Güneş'in adı verildiği için bazıları gibi kendimi parçalamıyorum.

Sanırım yeterince açık oldu(?)

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Telefon kulübesiymiş bu. Acayip gereksiz bir şey(tasarım) olmuş.
                      Telefon kulubesi kullanan var mi hala? Atm falan yapsalardi bari.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence siz anlamakta sorun yaşıyorsunuz.
                        Adam teknik adam olarak şampiyonluk ''Yaşamadım'' dedi. Şampiyonluk ''Kazanmadım'' demedi.
                        Bu ikisi arasındaki farkı göremiyorsanız ben daha ne diyeyim size?
                        Üstelik adam bizleri önemsediği için, kırılmayalım diye ertesi gün o sözlerini açıkladı. Anlattı.
                        Yeni bir açıklama yapmaya mecbur muydu? Hayır! Ama bizleri önemsediği için yeni bir açıklama yaptı.
                        Ama buna rağmen bu sözler hala farklı yöne çekiliyor. Ayıp ediliyor.

Kaldı ki Şenol Güneş gibi birinin niyetinden şüphe ettiğiniz için kendinizden utanmalısınız!
                        Şenol Güneş kimdir? Şenol Güneş; sensin, benim, biziz! İçimizden biri Şenol Güneş!
                        Bu adamın niyetinden şüphe edilmesine gerçekten anlam veremiyorum.
                        Ş.Güneş 2011'den sonra ''Ülkeyi ve Futbolu Yönetenlere Güvenmiyorum'' dediğinde arkasında bir yönetici durmadı.
                        Yöneticilerimiz susarken 100.000 kere ''2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor'' dedi.
                        Tüm camia korkusundan susarken efsane konuşmaları bu adam yaptı. Tek kaldı, yalnız kaldı!
                        Ve siz bu adamın niyetinden şüphe ettiniz, ediyorsunuz! Sizi tebrik ediyorum. Sizi derken sizin gibi düşünenleri...
                        Hani hakemle bizi yenip, sonra da utanmadan çıkıp hak ettik diyen adamın niyetinden şüphe ettiğim için utanmalıyım öyle mi? Şenol Güneş'in söyledikleri çok net. Siz kafanızdaki görüntüye ters düştüğü için bunu göremiyorsunuz. Eğer sen bir takımı şampiyon yapmışsan milletin şampiyon yapamadı eleştirilerine haklı demezsin. Kutlamadım demek ayrı, takım şampiyon yapamadı eleştirilerine haklı demek ayrı. Bu kadar basit bu olay. O açıklamasına kadar sizin şu durumunuzdan farklı değildim ben de. Kendisini aşırı derecede severdim. Belki de şu an bu kadar nefret ediyor olmamın sebebi de bu. Aldatılmış gibi hissediyorum kendimi. Ve sizin gibi gözleri hala açılamamış insanları görünce de üzülüyorum.
                        Şenol Güneş'in arkasında yönetici durmamış olması benim sorunum mu? Benim kendisini seviyor olmamın sebeplerindendi o günlerdeki duruşu. Ama bugünkü Şenol Güneş'le o günkü aynı değil. Belki de aynı kişiydi ama en azından dışarıya sunduğu görüntü aynı değildi. Şu an kendisi de karşı durduğumuz düzenin bir parçası. Ayrıca o gün ''Ülkeyi ve Futbolu Yönetenlere Güvenmiyorum'' dedi. Bugün o güvenmediğinin talimatıyla komplekse adı veriliyor. Hayat ilginç gerçekten.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nereden biliyorsun haz etmediğini? Kendisi ile muhabbet mi ettin? Ya da ağzından hazmetmediğini mi duydun?
                          Şahsen ben böyle bir şey duymadım. Dostlarım da böyle bir şey duymadı.
                          Kaldı ki adamın etrafındaki önemli isimlerin alayı Trabzonlu. Bu nasıl hazmedememek?
                          Ama A.Yıldırım'dan hazmetmediğini kesin olarak öğrendiğimi söyleyebilirim. Bu kesin bir bilgidir.
                          o vakit nerde bizim 2011'de anamızın ak sütü gibi helal kazanılmış haklarımız.

bu ne perhiz ne lahana turşusu.

illaki savunacam diye komik duruma düşmeyin.
                          Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                          Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• Yahu senol gunesin akpyle nalakasi var. Ben hicbir aciklamasindan oyle birsey cikarmadim. Aksine futbolda da ulkede de yonetime guvenmiyorum dedi adam. Cumhurbaskaninin adini onermesi bence oneriden cok biri adama sordu oda bildigi en unlu trabzonsporluyu dedi.

Ben cumhurbaskaninin trabzonspor tarihini bildigini sammiyorum.

Yorum

• Arkadaşlar [MENTION=17015]Mehmet BAŞ[/MENTION] ` a boşuna laf anlatmayın adam Cumhurbaşkanı istediği için savunuyor Şenol Güneş ismini yoksa oda biliyor ki Şenol Güneş akepeli degil
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• şu anda tüm mesaisini rakibimiz olan bir takımı daha güçlü ve daha yenilmez yapmak için, şampiyonluk sayısını artırmak için, rakip camianın yönetimini, taraftarını, medyasını daha mutlu yapmak için harcayan birinin adını şehrin en önemli tesisine vermeyi planlıyoruz. kendisinin haktan hukuktan bahsedip şikeci bir takımın başına geçmesini geçtim her daim ezeli rakibimiz olmuş ve karşılarında mücadele etmenin özel anlamlar ve değerler içerdiği 3 istanbul takımından birinin başında bu zat. bu garabete benim kafam basmıyor artık.

bizler bu komplekse isminin verilmesini planlayıp burada sayfalarca tartışırken adam bu gece Trabzon başakşehire çelme taksa da liderliğe yükselsem diye hesap kitap yapıyor.

ne hallere düştün be Trabzonum...
                                There is no spoon...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X