Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan çok proje hazırlıyor.

Fakat bizlerin de bir şeyler yapması gerekli.

Sosyal medya hesaplarının takipçi sayılarını artırmamız gerekir.

Misal "Facebook" hesabınıza girerek, Trabzonspor'un resmi hebasını beğenmeyen arkadaşlarınızı beğenmeye davet edebilirsiniz.

İnanın maksimum 10 dakikanızı alır.

Ben son bir haftada 15 kişiyi beğendirdim.

Adam koyu Trabzonsporlu ama hala resmi hesabı beğenmemiş.

İnanın böyle çok taraftarımız var.

Trabzonspor'un potansiyeli 900.000 facebook, 500.000 Twitter kullanıcısı değil...

Bunu hepimiz adımız gibi biliyoruz.

Haydi arkadaşlar sadece 10 dakika...

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      passoligden aldığını bileti gönderebiliyorsun da kombineyi verebilmen için kombine kartını da yollaman gerekiyor Galatasaraylı bir arkadaşımdan gecen yılki istanbuldaki maça gitmiştim bileti göndermedi kombine kartı ile girdim ama kapıda passoligime baktılar
      Passolig kartını fiziksel olarak göndermene gerek yok? Maçları teker teker internet üzerinden tc kimlik numarası ile transfer edebiliyorsun. Transfer edeceğin kişinin de passoligi olması yeterli.

Yorum

• Sponsor markaları neye göre tahmin etmeye başladınız?
        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• BJK locaları 35 bin ila 300 bin dolar arasında satmış.Ciddi manada iyi gelir elde etmişler.
          Bakalım biz kaça satabileceğiz.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sponsor markaları neye göre tahmin etmeye başladınız?
            61.hissimize göre

Yorum

• Ne yedinci kutuymus bee

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                BJK locaları 35 bin ila 300 bin dolar arasında satmış.Ciddi manada iyi gelir elde etmişler.
                Bakalım biz kaça satabileceğiz.
                en ortadaki 20 loca 100 binden yan taraftakileri de 50 binlerden satılırsa 122 locadan aşağı yukarı senelik 7.5 milyon tl gelir elde edilebilir diye düşünüyorum .
                Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonsporlular olarak gerçekten çok şanslıyız.

Böyle bir Başkan herkese nasip olmaz.

Tarihmizin en kötü başkanından kurtulduk, şimdi tarihmizin en iyi başkanı olmaya aday bir başkana geçiş yaptık.

Bilime, verilere, değerlere ve önemlisi taraftarının ne düşündüğüne önem veren bir başkanımız var.

Allah in izni ile gelecek üç senede bizi çok güzel günler bekliyor.

Böyle bir başkanı bulmuşken, artık bizlerin de elimizi taşın altına koymamız gerek.

Bir forma, dergi, bilet, lisansli diğer ürünler ile yönetime destek olmak boynumuzun borcudur.

Böyle değerli bir başkanı bu yolda yalnız bırakırsak bir daha o şanlı günleri yakalayamayiz.

Haydi Trabzonsporlu kardeşim, gün birlik olma günüdür.
                  +61

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    en ortadaki 20 loca 100 binden yan taraftakileri de 50 binlerden satılırsa 122 locadan aşağı yukarı senelik 7.5 milyon tl gelir elde edilebilir diye düşünüyorum .
                    eğer bu bedellere locaları kiralayabilirsek çok iyi olmasa da iyi gelir elde etmiş oluruz.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

Başkan çok proje hazırlıyor.

Misal "Facebook" hesabınıza girerek, Trabzonspor'un resmi hebasını beğenmeyen arkadaşlarınızı beğenmeye davet edebilirsiniz.

Trabzonspor'un potansiyeli 900.000 facebook, 500.000 Twitter kullanıcısı değil...

mantıklı..

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eğer bu bedellere locaları kiralayabilirsek çok iyi olmasa da iyi gelir elde etmiş oluruz.
                        benim dediğim fiyatlar senelik fiyatlar . ki bu fiyatları trabzonda verebilecek sayısı az olduğu için bu fiyatları yazdım. aslına bakarsak stadın orijinal projesinde ki gibi 49 loca da işi bıraksaydı eski yönetim geniş geniş locaları çok güzel paralara kiralayıp totalde iyi paralar kazanılabilirdi ... ama neyse ..
                        Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Locaları alanların Trabzonda olmasına gerek yok.Büyük şehirlerde çok sayıda Trabzonlu,Trabzonsporlu iş adamları var.Katkıda bulunurlar elbet,hem o faydalanamasa bile Trabzondaki akrabaları mutlaka faydalanır
                          En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 24.03.2016, 15:49.
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            benim dediğim fiyatlar senelik fiyatlar . ki bu fiyatları trabzonda verebilecek sayısı az olduğu için bu fiyatları yazdım. aslına bakarsak stadın orijinal projesinde ki gibi 49 loca da işi bıraksaydı eski yönetim geniş geniş locaları çok güzel paralara kiralayıp totalde iyi paralar kazanılabilirdi ... ama neyse ..
                            localar ufaltilmadiki, eski haliyle genis olsunlar

birisine loca ufak geliyorsa 2-3 tane alir, yada köselerdeki dev localardan
                            her istegi karsilayacak portfoliomuz var bu konuda
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              localar ufaltilmadiki, eski haliyle genis olsunlar

birisine loca ufak geliyorsa 2-3 tane alir, yada köselerdeki dev localardan
                              her istegi karsilayacak portfoliomuz var bu konuda
                              localarımızın fotoğraflarına baktığımızda dar oldukları görülmekte. benim dediğim 5 yıldızlı otel konforunda geniş localar olmalıydı . projenin orjinalinde 49 loca vardı ( yine çift katlıydı localar) iho bu sayıyı 122 ye çıkardı .

Yorum

Başkan çok proje hazırlıyor.

Ben 1200 küsür arkadaşımdan 800 tanesine teker teker istek gönderdim üye olsun diye.....

Herkes böyle yaparsa kısa zamanda yüzbünlerce üye eklenir...

Takımın marka değeri artar....

Face te olsun twitterda olsun takipçi sayısını bir an önce artırmalıyız....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X