Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uçaklı kombine deyince acaba stad sponsoru THY mi? Olur mu olur. Olsa güzel olur. Keşke olsa be
    Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Her bütçeye uygun.

Otobüslü kombine de varmış beyler
      .

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Allahını seven nasıl engel yapılıyor anlatsın adam hesap yapamıyor

1000 tl kombine

17*50=850 tl uçak parası

150 liraya kombine istiyor
        Ben şampiyonluk hesabi yapıyorum para hesabı değil sizin gibi. Engellesen ne olur engellemesen ne olur renkdasim burda doğru bildiklerini yazicam.heeee en son ne zaman şampiyonluk sevinci yasadinne Zaman şampiyonluk kutladin hala para hesabı yapıyorsun gormuyormusunbu hesapları yaparken şampiyonluk göremeden ölüp gidiceksin.

Yorum

• Arkadaşlar 5 bin kişi uçakla gelecek + 5 bin kişi de otobüsle diğer şehirlerden gelecek. Uçaklı+otobüslü kombine. Böylece her hafta ortalama 10 bin kişi şehir dışından garanti. Ayrıca, stada 5-10 bin kişinin şehir dışından gelmesi demek, o taraftarlar hep beraber o maça gelene kadar dehşet gaza gelirler, bir nevi deplasman yapar gibi ve o statta inanılmaz bir atmosfer oluşur.

Dip Not: Acaba bu uçaklı kombine THY ile sponsorluk öncesi bir piyasa yoklama mı?
          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 28.03.2016, 22:31.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• peki arkadaşlar talebi nasıl belirleyeceğiz kampanyayı başlattıktan sonra bunu öğrenirsek geri dönüş zor olur. ?
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              peki arkadaşlar talebi nasıl belirleyeceğiz kampanyayı başlattıktan sonra bunu öğrenirsek geri dönüş zor olur. ?
              sosyal medyadan taraftarı gaza getirecekler. üstüne stad açılışı, transferler derken her fırsatta gaza gelen taraftar bir kombine alacak. kombineyi aldıktan sonra olay bitiyor zaten, mecbur gelecekler maça talebi sürekli yönetim ve futbolcu azarlayan taraftar belirliyor. iyi bir atmosfer yaratıldıktan sonra bu kombineler satılmazsa o zaman şampiyonluk hayalleri kurmayacak kimse.

Yorum

• bence kombine havuzlari olusturmaliyiz
                hem para olarak bölüsülür, hemde herkes vakti oldugu maca gider
                bilet transfer passoliglen basit zaten

En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.03.2016, 22:53.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Otobüslü kombineler için Metroyla anlaşmazlar inş her hafta web sitemizden taziye veririz taraftarlarımız için
                  Mustafa Yumlu.

Yorum

• Trabzona yakın illere ise otobüslü kombine planlıyoruz. Samsun,Ordu,Giresun,Rize,Artvin,Gümüşhane,Bayburt,Erzurum gibi iller.

Başkanın şu saydığı iller Trabzon olmazsa benim atanmak istediğim iller, bu illerden birine atanıp arabamla maça gelmek istiyordum, otobüsle geliriz ne olacak güzel olur.
                    Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Otobüslü kombineler için Metroyla anlaşmazlar inş her hafta web sitemizden taziye veririz taraftarlarımız için

katılıyorum bildiğin tekerlekli tabut o firma.boludaki üst üste kazaları gözümün önüne geliyo.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gelen Vurdu Giden Vurdu Arena...

Enseye Vur Ekmeği Kap Arena...

Milletin Hizmetkarı Park...
                        bu ne aga
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• trabzonsporlu adam sayısı bellidir. çoğunlukla da ailece trabzonsporlu olurlar. başkan bir araştırma ekibi yapsa, bütün taraftarımızın sayısını çıkarır cep numaralarını alır.bütün taraftar elinin altında olur.ekonomik durumlarını da belirleyebilir. bu anlamda az ama çok etkili, elit bir taraftar grubu yapılabilir. kendisine değer verilen bu topluluktan en kral futbolcu da çıkar, her türlü ihtiyacı karşılayacak insanlar da çıkar.

Yorum

• Kücüklügümden beri "ben baskan olursam gurbettekiler icin kombine organizasyonu ilk yapacagim is olurdu" diyordum kendi kendime. Sene 2016 oldu, sonunda bir baskan bu durumun farkina vardi.
                            En son cerasus tarafından düzenlendi; 28.03.2016, 23:04.

Yorum

• Böyle bir başkan bir daha gelmez. Yatıp kalkıp dua edelim. Gerçektende şahane. Ah ulan ah o 4 sene İhoya nasıl katlandık.
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                                Mustafa Yumlu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X