Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Uçakların yolcu kapasiteleri hakkında bilgim yok ama 700 - 800 kişilik uçaklar duymuştum. Ona hadi bin diyelim. Buda maliyet esaslı kişi başına 50 lira alınması gerekir. Kupa maçlarını çıkartırsın Kombine'den 20 - 25 maç arası bir trafik oluşur. Buda ortalama sadece uçak masrafını bin liraya çeker. 500 kombine 1500 lira yapar. Fazla bir maliyet sayılmaz hesaplarda yanlış yapmadıysam. Bana sorarsanız THY ile sponsorluğa dayali ilişkilerimizi kullanarak seferleri bedavaya çekebiliriz. Ozaman gerçekten bu iş mantıklı durur.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUçakların yolcu kapasiteleri hakkında bilgim yok ama 700 - 800 kişilik uçaklar duymuştum. Ona hadi bin diyelim. Buda maliyet esaslı kişi başına 50 lira alınması gerekir. Kupa maçlarını çıkartırsın Kombine'den 20 - 25 maç arası bir trafik oluşur. Buda ortalama sadece uçak masrafını bin liraya çeker. 500 kombine 1500 lira yapar. Fazla bir maliyet sayılmaz hesaplarda yanlış yapmadıysam. Bana sorarsanız THY ile sponsorluğa dayali ilişkilerimizi kullanarak seferleri bedavaya çekebiliriz. Ozaman gerçekten bu iş mantıklı durur.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebisey daha vardi, ama onu buraya koymam
nevzat aydin gercekten iyi yönetici
ama uc adami degil
#direnroninSizden daha sakin olmanızı istiyorum.
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon pisti her uşağı kaldıramıyor. Hayal kurmadan, plan yapmadan önce uygun mu değil mi diye bakmak lazım. Tam olarak hatırlamıyorum neydi diye ama öyle bi dava olmuştu geçmiş zamanlarda.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBorussia Park stadyumunda olduğu gibi tribün altları ve stadyum içerisinde böyle bir ışıklandırma güzel olur düşüncesindeyim. Buradakiler yeşil, bizim bordo olduğunu düşünelim
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen ibrahim kardeş bende tam hesaplamalarını anlamam. Bu işten anlayanlar bunun mümkün olup olmayacağını araştırabilirler. Ben düz bir hesap yaptım. Başta çok fazla maliyet olacağını zannettim ama olaya düz baktığımda fazla bir maliyetle karşılaşmadım.1500 2000 lira verilebilir. Fakat bu insanlar takım kötü giderken bu seyehati yapmazlar.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebisey daha vardi, ama onu buraya koymam
nevzat aydin gercekten iyi yönetici
ama uc adami degil
#direnronin
Yorum
-
İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa şu uçaklı kombine fiyatları makul olursa hayallerim gerçek olacak.
.zaten trabzondanda en fazla 20/bin kişi gider. Ancak böyle stad fuull olur.
Yorum
-
üstteki 20 bin saçmalamasını geçersek 5 bin kişi gayet olabilitesi yüksek bir ihtimal.tabi fenerasyona siyaset üstünden baskı yapılıp maçlarımızın c.tesi 19.00 veya 16.30 saatlerinde oynatılması gerekiyor.keşke otelimiz olsaydı bir günde konaklamadan otelimiz kazanırdı.thy sponsorumuz olursa bu proje rahat tutar.
Yorum
-
Sayın usta başkanım başarımı istiyorsun şampiyonluk mu istiyorsun istanbuldaki taraftarın maca trabzona akmasınimi istiyorsun taleplere yetisememeyimi istiyorsun o zaman bin TL uçak gidiş -donus ve trabzonda sezonluk kombine. Hadi bunu yap ve gör talabi kasırgayi. Ama.yaparsan 2-3-4 bin kusura bakma da 5 bin kisiyide bulamayabilirsiniz. Şampiyonluk için herkes fedakarlık yapmalı istanbuldan yaşamak zor herşey para nefes almak hariç.şampiyonluk istiyorsan başkanım ve stadın garanti full olmasını istiyorsan hapicaksin bin TL ve sonuçlarını goruceksin.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok iyi plananmasi lazım yani fabrikada çalışan bile alabilmesi lazım.vee nerde okudum hâtirlamiyirum ama istanbuldan 5 kişi bu proje ile hedefleniyor muş bu kadar komik bisey olamaz.tüm turkiyede en çok taraftarimiz istanbuldan vs besbin kişi eğer öyleyse hiç ugrasmasinlar hesf en az 20/bin kişi olmalı
.zaten trabzondanda en fazla 20/bin kişi gider. Ancak böyle stad fuull olur.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum