Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mahmut Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gündeme getirdin yeri önceden forumda tartışmak üzereydik arkadaşım ama kimse fazla durmadı üzerinde. Dedin gibi 5 stad sıgar oraya ama yönetimin hic gündemine gelmedi. Nedendir bilemeyiz tabiki. Şehire yakın oldundanmı yoksa farklı bi nedenlerden dolayımı bilmiyoruz ama yönetimin kulanı bu yerle cınlatmak lazım diye düşünüyorum. BARIŞ arkadaşım eger bu yazıyı okursan oraya bi stad monte eyle hemen yönetime gönderelim Güveniyoruz sana yaparsın
    Mahmut arkadaşım destek verdiğin için çok teşekkürler. bu yer ulaşım açısından mükemmel. stad için tam yeri. Trabzondaki arkadaşlar burayı bilirler. lütfen gidip bir bakın. en azından yer yok mazeretinin yalan olduğunu ve bize gerçekten stadımı yapmak istemiyorlar yoksa akıllarına mı gelmedi bunu anlarız.
    Benim korkum avrupa şampiyonasını alırsak bu sefer de stad eksiklği yüzünden Trabzon turnuvanın oynanacak şehirleri arasında gösterilmeyecek. Hatırlarsanız daha önceden aday olduğumuzda başka mazeretlerle oynanacak şehirler arasına trabzonu koymamışlardı.

Lütfen bu yer işini artık uzatmayalım. akyazı sadece oyalamaca bence.
    orası doldurulacaksa sonra yine doldurulur. başka bişey yapılır.

Yorum

• ARKADAŞLAR LÜTFEN BURASI İÇİN DESTEK.

Yorum

• İlk olarak farukdayi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşım rakamlara takılı kalma
        üç beş milyonun lafı bile olmaz ki ben rakamlar konusunda fikir sahibi değilim.sadece arkadaşların yapılacak kamulaştırma ile iligili süreç hakkında fikir söyledimonların bahsettiği rakam üzerinden yola çıktım...Bütçe kesin ve nettir..hiçbir şekilde en fazla şukadar bu kadar olu diye bir ifade de bulunulamaz..gençlik spor müdrlüğüğünün bütçesi ya 150 dir yada değildir.tavan bütçe taban bütça kavramları kullanmak yanlış olur
        senin sözlerine bakarsak 8600 bin lira ayrılacak.geçmiş yıldan 13 400 bin lira ödeneği vrsa hesabındaysa o bütçe ile ihale hemen yapabilir..ben bunu anlatmak istiyorum..ödenek gelmeden ihale yapılamaz...
        yinede rakamlar için teşekkür ederiz
        bizi aydınlattın
        Tavan tabirini bizzat meclis kullanıyor. Kaba etimden uydurmuş değilim. Şunu söylemek istiyorum: Bu tesisler uluslararası organizasyona yetiştirileceği için çabuk bitecek. Aksi durumda aynı tesisler devletin her sene ayıracağı küçük bütçelerle Şanlıurfa Stadı gibi 16 senede de bitebilirdi. Bunu anlamak bu kadar güç mü? İhaleye çıkabilmek için illaki paranın tümünün hazır olması gerekmiyor. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Yanlış bilgilerin önüne geçmek için veriyorum rakamları. Yoksa takıntılı biri olduğum için değil.

Yorum

• Stadyumu birazcık dışarı çıkartıp şehiri büyütmek istiyorlar...O yüzden Moloz'da stadyum falan yapmazlar..

Yorum

• Tabiki akyazı projesi yine olsun ama sadece stadyumu moloza taşıyalım diyorum. Bildiğiniz gibi orası başlı başına dev bir kompleks. trabzon milletvekillerine de geçen yaz mail atmıştım. dysneyland tarzı bir proje yapılsaydı keşke akyazıya. Ben bunu fransada gittim gördüm. Bir şehre inanılmaz kadma değeri olan ve 30 bin kişinin ekmek yiyebileceği bir proje bu. Bundan paris etafında 2 tane var(euro dysney ve asterix eğlence merkezleri)
            Biz bu stad projesi masalına başladığımızda kayserinin adı yoktu. bursa kanya sivas eskişehir antalya adana vs şehirlerin adı geçmiyordu.
            karadenize sanayiinin gelmeme yalanınıda arsa yokluğundan bize yutturdular. adamlar utanmasalar tersane yapacak bu şehirlere.
            Benimkisi sadece bir fikir.

Yorum

• bu devlet bırakın stadı 2011 gibi önemli bir olimpiyat için bile trabzona yatırım yapmakta gecikiyor.
              YA SEV YA TERKET

Yorum

• İlk olarak boztepeliyasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu devlet bırakın stadı 2011 gibi önemli bir olimpiyat için bile trabzona yatırım yapmakta gecikiyor.
                Trabzon'a tesisler, diğer şehirlere ne zaman yapılıyorsa o zaman yapılıyor. Böyle ben merkezci düşünmekten vazgeçelim artık.

2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali Yaz Oyunları, Temmuz 2011'de...
                2011 Universiade Kış Oyunları, Ocak 2011'de...
                2010 Dünya Basketbol Şampiyonası, Ağustos 2010'da...

Erzurum'un da birkaç tesisi hazırdı, Trabzon'un da... Yeni tesisler için ihaleler yeni yeni başladı.

Dünya Basketbol Şampiyonası için Ankara'da henüz salon inşaatı ihalesinin yapılmadığını biliyor musunuz? Trabzon'un salonu 5 bin kişilik olacak, Ankara'daki 10 binlik olacak. Yine Antalya'daki salonun temeli atılmış halde beklediğini, devletin maddi külfetten kurtulmak için salonu belediyeye yaptırmaya çalıştığını ancak son seçimlerde yeni belediye başka partiden çıkınca inşaata taş koyduğunu, 21 Mayıs'a kadar yeni başkan ikna edilemezse turnuvanın Antalya ayağının Kayseri'ye verileceğini, bu durumda FIBA'nın şampiyonayı Türkiye'den alma ihtimalinin bulunduğunu biliyor musunuz? İstanbul'a yapılması planlanan final salonunun, Anıtlar Kurulu'ndan izin alınamadığı gerekçesiyle yapılamadığını, final için atıl durumdaki Sinan Erdem Salonu'nun içinin basketbola göre dizayn edildiğini biliyor musunuz? Ayrıca yine İstanbul'da modern salon ihtiyacımızın Fenerbahçe'nin yaptıracağı bir başka salon ile karşılanacağını, devletin nerelere bel bağladığını biliyor musunuz? O yüzden kimse bunu devlet Trabzon'a düşman olarak tanımlamasın, sinirlerimi bozmasın. Önce araştıralım, sonra eleştirelim. Devletin çalışma şekli ortada...

Peki 2011'di, bilmem neydi diye Avni Aker'e modernizasyon yapılması gerektiğini savunanların kaçı 2005 Universiade Yaz Oyunları için İzmir Atatürk Stadı modernizasyonu kapsamında stadın üzerinin örtüleceğini, fakat nedense örtülemediğini biliyor?

İzmir Atatürk Stadı bu haldeyse vurun, kırın, parçalayın! Ama maalesef değil. O nedenle yineliyorum ben merkezci düşünmekten vazgeçelim.

Şurada 3 tane tesis yapılacak, geç kalındı filan demeyin. FIBA örneğine bakıp, bu zamanda olduğu için şükredelim.

Bu arada hangi organizasyonun önemli olduğunu da takdirinize bırakıyorum. 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası, futbolda Dünya Kupası'na eş değerken; 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali futbolda en fazla 21 yaş altı Avrupa Şampiyonası'na denk gelir, ki fazla fazla söylüyorum.

Yorum

• Faruk Bey bundan sonra Devlet Bakanı olarak devam edecekmiş.

Yorum

• spordan sorumlu da olabilirmiş.. stad gündeme gelir artık heralde ???
                    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Stat işinin devletle bir alakası kalmadı artık. Belediye'nin yetkisinde...

Önümüzdeki 2 sene boyunca GSGM'nin bütçesi Erzurum ve Trabzon'da düzenlenecek 2011 oyunları için parsellendi. Bu yatırımlardan daha fazlası için kaynak ayrılmayacağına eminim.

Artık belediye fazladan arsa satıp, sponsor filan ayarlayıp yaparsa yapacak Akyazı'yı... Devletten kuruş beklemiyorum.

Yorum

• hknsngr iyi bir akp cilisiniz belli yanlış sunuda untmayınki eger bir kayseri bir konya bir rize bir sivas yeni stadı hak ediyorsa trabzonspor 1000 kat daha fazla hak ediyordur.... arsa marsa hikaye yıkarsın evleri yaparsın stadı yeterki o şehire bir şeyler yapılmak istensin !!!
                        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hknsngr iyi bir akp cilisiniz belli yanlış sunuda untmayınki eger bir kayseri bir konya bir rize bir sivas yeni stadı hak ediyorsa trabzonspor 1000 kat daha fazla hak ediyordur.... arsa marsa hikaye yıkarsın evleri yaparsın stadı yeterki o şehire bir şeyler yapılmak istensin !!!

yeterki yapmak isteyelim trabzonlu herkez en büyük fedakarlığı yapar

Yorum

• AKP ile uzaktan yakından ilgim yok. Benim hakkımda ne düşünüldüğü de umrumda değil. Ben bakıyorum ve durumun fotoğrafını çekiyorum. Göremeyenler de görsün diye...

Trabzonlu stat istiyorsa, bu stadı önce Trabzonspor isteyecek. Yanlış mı düşünüyorum? Trabzonspor, Trabzon'da üst kimlik değil miydi?

Trabzonspor sezon başı stadı modenize çalışmalarına başladı, sezon sonu tamamlayacak. Sayın Sadri Başkan, "Akyazı devlet desteği olmadan yapılamaz." derken doğru söylüyor. Ben ne diyorum: Devlet bütçe ayırmaz! Bu hükümet zamanında tek bir stadyum için para harcanmadı, harcanmayacak da diyorum. Bunu söyleyince AKP'li mi olunuyor?

Bence Sayın Sadri Başkan, stadyum için Belediye'yle müzakere etmeli... Belediye'yi Akyazı fikrinden vazgeçirmeli... Beklemekle sonuca varamayacağız maalesef... Sizlerin de muhalefet ettiğiniz gibi, 3 yıl sonra "Biz anladık ki, Akyazı'nın inşa edilebilme ihtimali yokmuş." derse belediye ne olacak? Zaman kaybı... Trabzonspor yönetiminin gerçekçi baktığını burda da, başka forumlarda da söyledim. Ama bence harekete geçilmesi de lazım. Zaten şampiyonluk gitmiş, ikincilik zor. Şampiyonlar Ligi'ne gitmedikten sonra bu stadı modernize etme gereği bile yok. Bu modernizasyonlar neticesinde gelse gelse ne kadar gelir gelecek Trabzonspor'a? Halbuki şimdi başlansa yeni stada (denizde değil, toprakta) 3 yıldan önce bitmez. Akyazı ise 5 yıldan önce bitmez. Belediye'yi de sallayın TOKİ ile görüşme yapsa Trabzonspor yeridir. Bence yönetim istemedikten sonra gerisi hikaye...

Belediye yaparsa gökten zembille inmiş gibi olacak, yapmazsa umutlar sonraki baharlara kalacak...

Ha bir de only ts, AKP'ci olsam hükümetin uluslararası organizasyonların bokunu çıkaracak derecede mantıksız işler yaptığını 2 mesaj üstte yazar mıydım sence? Biraz daha mantıklı yaklaş insanlara...
                            En son hknsngr tarafından düzenlendi; 01.05.2009, 20:03.

Yorum

• faruk özak spor bakanı olmuş

Yorum

• Faruk Özak'la birlikte stad projeside hayata geçecektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X