Bu arada tam şantiye'nin giriş kapısının orada bu mevcut dolgunun üzerine yapılacak dolgu ya mı başladılar? Sanki orada bir doluluk vardı eskiden yoktu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNümune hastanesi Kaşüstüne taşınıyor..yarısı taşınmış personelin..
Avni Aker,Yavuz Selim,kapalı spor salonu,nümune hastanesi ve ordan faroza kadar olan alanda bir kentsel dönüşüm düşünülüyormuş..
Yüz yıldan fazladır türk değil dünya futboluna hizmet etmiş olan,tarihi bir misyonu olan kavakmeydan futboldan arındırılıyor..Trabzon için büyük boşluk olacak..
Stadyum bittikten şehirle futbolun bağlantısı tamamen koparıldıktan sonra aklımız başımıza gelicek ama o zamanda korkarım çok geç olucak....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
bence artık bu stad bitmeli ttarenayı gördükçe kıskanıyorum bu dolgu işi bizi çok oyalıyıyor ben ince hesaptan anlamam ama şunu söyleyeyim bu stad engeç 2014 temmuz ayınakar kesinlikle bitmeli yoksa tambir kabus olur 40bin kişilik hatta mümkünse 41bin kişilik muhteşem bir stad hayal ediyorum ve allah nasip ederse o stadın açılışında orda olmak istiyroum ve yılda en az bir kez kocaeliden kalkıp bir maça gelicem bu benim için şampiyonluk kadar değerli inşallah biran önce biter amin yarabbim.2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor
Yorum
-
o tüpçü bile en azında tanınmış futbolcuya para yediriyor. bizimkiler gibi adı sanı duyulmamış adamlara değil... başarısız olmuş bir anadolu kulübü olduk..statd olsa ne yazar artık... kayserinin de stadı var ama sadece öylesine bir anadolu takımı. bizde onlar gibi olduk, hatta daha kötüyüz . yönetim sağolsun.........En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 20:52.
Yorum
-
bazı arkadaşlar hala stadın şehir dışına çıkarıldığını düşünüyorya daha ne diyeyim.. ben hergün sabahın 7sinde kalkıp soğuksudan moloza iniyorum dolmuşla ordan söğütlüye fakülteye gidiyorum 35 dk sürüyo toplam avni akerin ordan akyazıyaysa 5 6 dkda gidiliyor arabayla bunun nesi şehir dışı ya illa küçücük şehrin içine kocaman stadı koymak mı gerekiyor.. trabzon da ev yapmak için dağ taş deliniyor tepelere konduruluyor evler bırakında stad ve çevresi şehre daha faydalı olsun..
Yorum
-
yeri gelecek "şehir merkezi" dedikleri yer akyazı ve çevresi olcak. kimse farkında değil... otogar , okullar,yat limanı, staltar otel ve belkide gelecek olan hafif raylı sistem ve spor tesisleri. şehir merkezi oması için ne kaldı geriye....
önemli olan bize yapılacak olan stadın , diğer yapılacak statlardan bir gömlek üstün olmasıdır. tek umudum bu.......
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo tüpçü bile en azında tanınmış futbolcuya para yediriyor. bizimkiler gibi adı sanı duyulmamış adamlara değil... başarısız olmuş bir anadolu kulübü olduk..statd olsa ne yazar artık... kayserinin de stadı var ama sadece öylesine bir anadolu takımı. bizde onlar gibi olduk, hatta daha kötüyüz . yönetim sağolsun.........
sürekli yönetime giydiriyorsun, tamam su demirörene verilen destekden dolayi bende istifa etsinler diyorum ama demirörenin transferlerini hepimiz biliyoruz
8 milyona tabatayi ben almadim[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
akyazının şehrin merkezi olacağına inamıyorum ancak beşirli olabilir arzi şartları daha uygun akyazı bir dağdan ibaret ancak villa için inşaat izni veriyorlar zaten bize yakın olduğı içi biliyorum akrabalarım var oaradaki yerler tamemen satıldı villa yapılıyor her yere şehrin merkezi beşirli olur ama kesin zeten trabzonun en lüks semti sanırım kiralar 1500tl kadar çıkmış
Yorum
-
Beşiktaş 15-20 milyonluk şehirdeki stadyumunu 45 binden 35 bine indiriyorken....
Biz taş çatlasa 400 bin nufuslu şehrimizde 40 bin kişilik stadyum yapacağız.....
biraz garip gelmiyormu....
Bu sene en baba maçta 23 bin taraftar toplayabilmişken her maçta muhtemelen yarısı boş duracak bir stadyum yapmak ne derece mantıklı bilemiyorum...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum