Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mustafa08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kapasite 33000 e cikacak diye biliyorum ben..
    Kapasite arttırılacak şeklinde resmi bir açıklama yok yeni açıklamalarda.Hep stadın üstü kapatılacak deniyor.Stadyumun üstünün, kapasite arttırılarak kapatılması şart.

Yorum

• Ya bu devlet neden sadece bizim önumuzu kapatıyor..
      Trabzon dışındaki heryere yardım ediliyor ama
      iş Trabzonspor'a gelince kriz başlıyor...(tam tersi olması gerekirken)

zaten dogru duzgun tezahurat yapamayan avnı aker seyırcısının üstü de açık olunca statdan sadece küfür sesi duyuluyor...

en azından üstü kapansın ya

Sadri başkan sende bu işin peşini bırakma nolursun yok sa faruk özakmıs gumrukcuogluymus hepsi fasa fiso
      .:'TraBz0nSp0r':.
      X ANTİ istanbul X

Yorum

• rizeye yeni stat yaptılar bizde hala avni aker le ograşıyoruz
        faruk özak neyi bekliyo

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          7.8.09 basliyacak diye duydum
          o tarihte başlarsa biz avrupa ve lig maçlarını nerde oynayacağız ...

Yorum

• dun aksma stadın sıskları yanıyodu ama neden bılmıyorum akcaabattan anca ısıkları gorebıldım
            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Arkadaşlar bir bomba daha.Bugün fanatik gazetesindeki yazı şuydu:

200 BİN KİŞİLİK SİİRTE 100BİN KİŞİLİK STAD.

Helal olsun.
              Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• fadıl da florentıno perez gibi adam bee :d

Yorum

• Akyazı uzayacak ama sonunda yapılacak. Uzamasıda şundan dolayı sadık kent Trabzon her zaman bekler. Akyazının siyasi anlamı var o proje Trabzon ve Akçaabatı birleştirecek. Büyükşehir olma yolunda iyi bir adım olacak. Şahsen isteğim sanayi sitesinin mevkisine yapılması.. Trabzona gelen biri ilk o pislikle karşılaşıyor.

Yorum

• UEFA, AVNİ AKER'DE
                    18 Haziran 2009 / 11:04
                    UEFA Delegesi David Petriashvili, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda inceleme yapıyor.

UEFA Delegesi David Petriashvili, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda incelemelerde bulunuyor.

Petriashvili, şu saat itibariyle Avni Aker'de Trabzonspor Kulübü yöneticileriyle toplantı halinde. Avni Aker'in eksikliklerini tespit eden Petriashvili'nin bunları rapor haline getirdiği ve Trabzonspor'a sunduğu öğrenildi.

Gelişmeler medyatrabzon'da...
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Hüseyin Avni Aker Görücüde

Bu sezon UEFA kupasına katılma hakkı elde eden Bordo Mavililerin maçlarını oynayacağı Avni Aker stadını UEFA yetkilileri mercek altına aldı.

Stadın UEFA kriterlerine uygun olup olmadığı konusunda karar vermek için 4 kişiden oluşan heyet Avni Aker stadında inceleme yaptı.

Eksikleri tespit eden heyet Bordo mavili ekibe eksiklerin tamamlanması için süre verdi.

UEFA Heyeti öncelikle stadın üstünün kapanmasının yanı sıra Otopork sorunun halledilmesini istediği öğrenildi.

Kaynak:
                      .:'TraBz0nSp0r':.
                      X ANTİ istanbul X

Yorum

• stadın üstünün kapatılmasının uefa da ne gibi bir önemi var.
                        avrupada üstü açık olan bir çok stat var.
                        villarealin, barcelonanın statlarının üstü kapalı mı
                        habercilik bu kadar ucuz olmamalı
                        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Hava koşullarıyla alakalı olabilir.Aşırı sıcak havalar da üstü açık stadlarda seyircilerin maçı izleme sıkıntısı olabilir mesela.?
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            stadın üstünün kapatılmasının uefa da ne gibi bir önemi var.
                            avrupada üstü açık olan bir çok stat var.
                            villarealin, barcelonanın statlarının üstü kapalı mı
                            habercilik bu kadar ucuz olmamalı
                            katiliyorum

Yorum

• bence bu istekleri saçma olmuş danger00ında dediği gibi birçok takımın stadının üstü açık zenit uefa şampiyonu onunki bile açık. bence staddın tek eksiği otoparktır onuda yapacaklar zaten.. ama stadının üstünü bizimkiler kapatacaz demişlerse onlarda tekrar kapatılsın demiş olabilirler..

Yorum

• acaba sivasa ne diyecekler merak ettim

"Burası hayatta olmaz düz bir ova bulun daha ii" derler herhalde

tek eksiğimiz otopark....
                                Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X