İlk olarak mustafa08 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ya bu devlet neden sadece bizim önumuzu kapatıyor..
Trabzon dışındaki heryere yardım ediliyor ama
iş Trabzonspor'a gelince kriz başlıyor...(tam tersi olması gerekirken)
zaten dogru duzgun tezahurat yapamayan avnı aker seyırcısının üstü de açık olunca statdan sadece küfür sesi duyuluyor...
en azından üstü kapansın ya
Sadri başkan sende bu işin peşini bırakma nolursun yok sa faruk özakmıs gumrukcuogluymus hepsi fasa fiso.:'TraBz0nSp0r':.X ANTİ istanbul X
Yorum
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7.8.09 basliyacak diye duydum
Yorum
-
Akyazı uzayacak ama sonunda yapılacak. Uzamasıda şundan dolayı sadık kent Trabzon her zaman bekler. Akyazının siyasi anlamı var o proje Trabzon ve Akçaabatı birleştirecek. Büyükşehir olma yolunda iyi bir adım olacak. Şahsen isteğim sanayi sitesinin mevkisine yapılması.. Trabzona gelen biri ilk o pislikle karşılaşıyor.
Yorum
-
UEFA, AVNİ AKER'DE
18 Haziran 2009 / 11:04
UEFA Delegesi David Petriashvili, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda inceleme yapıyor.
UEFA Delegesi David Petriashvili, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda incelemelerde bulunuyor.
Petriashvili, şu saat itibariyle Avni Aker'de Trabzonspor Kulübü yöneticileriyle toplantı halinde. Avni Aker'in eksikliklerini tespit eden Petriashvili'nin bunları rapor haline getirdiği ve Trabzonspor'a sunduğu öğrenildi.
Gelişmeler medyatrabzon'da...Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Hüseyin Avni Aker Görücüde
Bu sezon UEFA kupasına katılma hakkı elde eden Bordo Mavililerin maçlarını oynayacağı Avni Aker stadını UEFA yetkilileri mercek altına aldı.
Stadın UEFA kriterlerine uygun olup olmadığı konusunda karar vermek için 4 kişiden oluşan heyet Avni Aker stadında inceleme yaptı.
Eksikleri tespit eden heyet Bordo mavili ekibe eksiklerin tamamlanması için süre verdi.
UEFA Heyeti öncelikle stadın üstünün kapanmasının yanı sıra Otopork sorunun halledilmesini istediği öğrenildi.
Kaynak:.:'TraBz0nSp0r':.X ANTİ istanbul X
Yorum
-
stadın üstünün kapatılmasının uefa da ne gibi bir önemi var.
avrupada üstü açık olan bir çok stat var.
villarealin, barcelonanın statlarının üstü kapalı mı
habercilik bu kadar ucuz olmamalı3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadın üstünün kapatılmasının uefa da ne gibi bir önemi var.
avrupada üstü açık olan bir çok stat var.
villarealin, barcelonanın statlarının üstü kapalı mı
habercilik bu kadar ucuz olmamalıkatiliyorum
Yorum
-
acaba sivasa ne diyecekler merak ettim
"Burası hayatta olmaz düz bir ova bulun daha ii" derler herhalde
tek eksiğimiz otopark....Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum