Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Su bizim is adamlarimizdanda hayir yook..o kadar zengin is adamlarimiz varki aslinda.. en az 150 bulur en cook 400 u!! Millyonlarlan oyniyorlar!!

Bizim Trabzonlular yada Karadenizliler saten ne zaman bi bir oldularki???
    !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Stad yapılmazsa eeğer gelip Trabzon Belediyesini bombalicam.Zaten bana kalmaz.

Psikopat dolu memleketim.
      Kahrolsun endüstiryel futbol.
      YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• İlk olarak Gökhan ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stad yapılmazsa eeğer gelip Trabzon Belediyesini bombalicam.Zaten bana kalmaz.

Psikopat dolu memleketim.
        vallah bende dostum...bi bir sene bekliyecegim.. yinede yapilmasa... hem vagliliyi ve belediyeyi ayni zamanda bombalarim..

Birazda devlet bizden korksun, cünkü biz PKK lardan daha piss insanlariz, ve oraya yapilan gereksiz harcamalardan birazda bize gelsin!!
        GAPa bizim akyazi projesinden 10 katini vermislerdir????
        !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Daha yeni belediye başkanı mazbatasını almadı burada küfür edenler, Faruk Özak'ı, başbakanı, belediye başkanını palavracılıkla itham edenler havada uçuşuyor. Ayıptır, ayıp. Yapacağız dediler yapmadılar mı, ondan sonra tepkinizi gösterin. Ne bekliyordunuz mazbatasını almadan Akyazı projesini bitirmesini mi? Sizi kaale alıp boşuna parmaklarımı yorduğumu biliyorum ama tutamadım kendimi.
          Kardeş şu kırmızı kısmı ciddi ciddi söyledin mi yoksa iğneleme olarak mı yazdın?
          Ciddi olarak söylemiş olabileceğini düşünmüyorum da geçen genel seçim öncesi verilen sözlere ve yerine getirilmeyişine dayanarak?

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            vallah bende dostum...bi bir sene bekliyecegim.. yinede yapilmasa... hem vagliliyi ve belediyeyi ayni zamanda bombalarim..

Birazda devlet bizden korksun, cünkü biz PKK lardan daha piss insanlariz, ve oraya yapilan gereksiz harcamalardan birazda bize gelsin!!
            GAPa bizim akyazi projesinden 10 katini vermislerdir????
            10 değil 100 katı ama bize verilecek olan gap'ın 100de biri çok görünüyor herhalde birilerine

Yorum

• Ne Trabzonspor ne de devlet bu maliyeti karşılayamaz ciddi sponsorlara ihtiyacımız var.
              Bordomavi.net

Yorum

• bittimi stat iki üüc gün yoktum burda
                insssat ne alemdedr
                [T][S]

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne Trabzonspor ne de devlet bu maliyeti karşılayamaz ciddi sponsorlara ihtiyacımız var.
                  Niye Fatih söz verildi ya.. Sponsor filan bulursak diye birşey işitmedim ben..
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Devlet bitek bizemi yapamıyo.Bitek bizimmi sponsora ihtiyacımız var.

Devlet istese öyle bir yaparki.

Bu stad yapılacak.

Yoksa Trabzon karışır hmşerilerim.
                    Kahrolsun endüstiryel futbol.
                    YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Daha yeni belediye başkanı mazbatasını almadı burada küfür edenler, Faruk Özak'ı, başbakanı, belediye başkanını palavracılıkla itham edenler havada uçuşuyor. Ayıptır, ayıp. Yapacağız dediler yapmadılar mı, ondan sonra tepkinizi gösterin. Ne bekliyordunuz mazbatasını almadan Akyazı projesini bitirmesini mi? Sizi kaale alıp boşuna parmaklarımı yorduğumu biliyorum ama tutamadım kendimi.
                      Biraz geçmişi karıştırın sonra boşuna yormayın kendiniz

Başbakan İlk sözü 20 Temmuz 2007'de verdi:

Bugün yaptığı Trabzon ziyaretinde Akyazı spor kompleksi ile ilgili konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu konu ile illk sözü 20 Temmuz 2007 tarihinde Trabzon Mitinginde vermişti.

22 Temmuz Genel seçimleri öncesi Yaptığı Trabzon Mitingine damgasını vuran Akyazı spor kompleksinin en kısa zamanda bitirileceği taahütünde bulunmuştu.

Gelinen süreç itibarı ile sadece Akyazı projesinin yapımına başlamasına engel olan 'Kıyı Kenar Çizgisi' için gereken yasal düzenleme yasalaştı.

Sence vermişte tutmuş mu bırakın bu davranışları evet ayıptır da birlik olup yaptıralım bu projeyi
                      Alıntı:Haber61
                      2 sene içerisinde tek bir kazma vurulamamış hala konuşuyorsunuz bide laf ediyorsunuz birbirimizi yemeği bırakalımda işimize bakalım

Bu saatten sonra ne yapmıcaklar demenin nede kesin yapacaklar demenin bir faydası var bekleyip göreceğiz kimse kimseyi laf kalabalıklarıyla kandırmasın
                      En son bordo61 tarafından düzenlendi; 04.04.2009, 21:57.
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İnsanın morali hicmi düzgün olmuycak. Bi kere olumlu bi haber duyamıycazmı? Nere kadar böyle devam edecek bakalım.

Yorum

• ayaklanın trabzon. bu takımın diğer anadolu kulüpleri gibi olmadığını trdeki 4 tane takımdan biri olduğunu hatırlatın. gördük çoğu ilde nasılda tokatı yediler trabzon hakkını ara chpnin bejekesinin değil hükümetin trabzonsporunun stadını yapsınlar!

Yorum

• İlk olarak Gökhan ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Devlet bitek bizemi yapamıyo.Bitek bizimmi sponsora ihtiyacımız var.

Devlet istese öyle bir yaparki.

Bu stad yapılacak.

Yoksa Trabzon karışır hmşerilerim.

karışssın abi walla karışsın herkeze stad trabzona yok böyle bi mantık yok

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biraz geçmişi karıştırın sonra boşuna yormayın kendiniz

Başbakan İlk sözü 20 Temmuz 2007'de verdi:

Bugün yaptığı Trabzon ziyaretinde Akyazı spor kompleksi ile ilgili konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu konu ile illk sözü 20 Temmuz 2007 tarihinde Trabzon Mitinginde vermişti.

22 Temmuz Genel seçimleri öncesi Yaptığı Trabzon Mitingine damgasını vuran Akyazı spor kompleksinin en kısa zamanda bitirileceği taahütünde bulunmuştu.

Gelinen süreç itibarı ile sadece Akyazı projesinin yapımına başlamasına engel olan 'Kıyı Kenar Çizgisi' için gereken yasal düzenleme yasalaştı.

Sence vermişte tutmuş mu bırakın bu davranışları evet ayıptır da birlik olup yaptıralım bu projeyi
                              Alıntı:Haber61
                              2 sene içerisinde tek bir kazma vurulamamış hala konuşuyorsunuz bide laf ediyorsunuz birbirimizi yemeği bırakalımda işimize bakalım

Bu saatten sonra ne yapmıcaklar demenin nede kesin yapacaklar demenin bir faydası var bekleyip göreceğiz kimse kimseyi laf kalabalıklarıyla kandırmasın
                              Süreci anlatırken bütün tarihleri vermenin faydası vardır diye düşünüyorum. 2007'den beri kazma vurulamadı demek doğru olmaz.

2 Ağustos 2008'de kıyı doldurma kanunu çıktı. İllaki eleştirmek gerekiyorsa Ağustos 2008'den beri tek bir kazma vurulmadı denebilir. Yani 8 aydır kazma vurulamıyor. Bu 8 aylık süreçte, bakanın özel sektörle görüşmeleri de sonuçsuz kaldı. Ben de bu forumda bu görüşmelerin sonuçsuz kalacağını, çünkü dolgu+stat masrafının tek bir firmaya yıkılamayacağını defalarca söyledim.

Ya devlet dolguyu kendi karşılayacaktı, ya da yeni bir formül aranacaktı. Devletin dolguyu karşılayacağını da hiçbir zaman düşünmedim. Çünkü başkentinden tutun, 2016'da yer alacağı kesin belli olan şehirlerde dahi stat yapmaya niyetleri yok. Bu işlerin şehirlerin kendi iç dinamikleriyle çözülmesini bekliyorlar. Sadri Bey'in dediği gibi, devlet daha ufak bir tadilatın bedelini ulaştıramıyor Trabzonspor'a... Devlet, GSGM'ye verecek; GSGM de Trabzonspor'a... Bu durumlar ele alındığında stat işi yatmış olarak gözüküyordu Trabzon için... Belediye'nin seçilmesi son bir şans bu proje için...

Şimdi belediyenin bu işi uygularken hangi aşamaları öne alacağını bilmiyorum. Dolguyu cebinden verebileceğini sanmam. Bu durumda GSGM ile Avni Aker ve berisinin kendisine devri için anlaşması kaçınılmaz. Bunun yanı sıra projeyi gerçekleştirebilmesi için kendisine ait başka bir araziyi de elden çıkarması gerek. İşte tüm bu bilinmeyenleri Trabzon'da yaşayanların öğrenmesi lazım. Yine de şöyle bir tahminde bulunalım:

Devir sözleşmesi için geçebilecek süre:
                              6 ay.
                              Avni Aker ve berisinin satılması için çıkılacak ihaleye gereken süre:
                              3 ay.
                              Dolgu işinin bitmesi için gereken süre:
                              6 ay.
                              Proje çizim ihalesi için gereken süre:
                              3 ay.
                              Projenin çizilmesi için gereken süre:
                              3 ay.
                              Stat yapım ihalesi için gereken süre:
                              3 ay.

Bu arada belediye dolgu işi için zaten kendisinde olan bir araziyi satışa çıkarırsa bu süreçten 6 aylık ilk kısmı çıkarabiliriz.

Her iki koşulda da stadın temeli için 18 ila 24 ay arasında bir süre gerekebilir. 1,5-2 sene arası yani... O nedenle adımlar ne kadar erken atılırsa o kadar iyi olur.

Bu arada bazı süreçleri az veya fazla vermiş olabilirim. Ancak birbirlerini dengeleyeceğini düşünüyorum. En erken temel atma aşaması Kasım 2010 ila Mayıs 2011 tarihleri arasında gerçekleşebilir.

Trabzonlular belediyeyi sürekli sıkıştırmak zorunda... Başka seçeneğimiz yok.
                              En son hknsngr tarafından düzenlendi; 05.04.2009, 11:16.

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                evet dogru diyor bu usak..ama bi pankart veya bir büyük bayrak olacaki tüm maratonu kaplasin!!

Stadi devlet yapana kadarda o pankart her macta acilmasi lazim!!
                                Katılıyorum. Bu fikir güzel. Zaten ulusal teleizyonlarda bize 5 dakika süre ayırıyorlar, onda da bilmeden atıp tutup sinirlerimizi bozacaklarına bu afişten söz etsinler. Büyük birşey olursa gündeme gelir. Her hafta artan bir kamuoyu oluşturabiliriz
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X