Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Faruk Özak'ın bu göreve getirilmesi çok isabet olmuş. İnşallah onunda desteğiyle Trabzonumuza yakışır güzel bir stad yada Avni Akerin mükemmel hale getirilmesini sağlayabiliriz.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Faruk Özak'la birlikte stad projeside hayata geçecektir.
      geçsin artık !!

Trabzonsporumuza Yeni Stad İstiyoruz !!
      devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• acıklandı mı spor bakanı oldugu??

Yorum

• Trabzon'a 2 Bakanlık!
          01 Mayıs 2009 / 19:26
          60.Hükümette yeni kabine Başbakan Erdoğan tarafından bugün açıklandı.

Faruk Özak'ın yerine göreve atanan yeni Bayındırlık Bakanı Mustafa Demir'de Trabzonlu.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından yeni açıklanan kabinede Bayındırlık Bakanı Faruk Özak'ın yerine göreve atanan Samsun milletvekili Mustafa Demir'de aslen Trabzonlu.
          Yeni Bayındırlık Bakanı Mustafa Demir 1961 Trabzon Şalpazarı doğumlu.
          Mimar olan Mustafa Demir Mimar; Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlik Fakültesi'ni bitirdi.
          Devlet Bakanlığı görevine atanan eski Bayındırlık bakanı Faruk Nafiz Özak ile birlikte yeni kabini de 2 Trabzonlu bakan görev yapacak
          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            AKP ile uzaktan yakından ilgim yok. Benim hakkımda ne düşünüldüğü de umrumda değil. Ben bakıyorum ve durumun fotoğrafını çekiyorum. Göremeyenler de görsün diye...

Trabzonlu stat istiyorsa, bu stadı önce Trabzonspor isteyecek. Yanlış mı düşünüyorum? Trabzonspor, Trabzon'da üst kimlik değil miydi?

Trabzonspor sezon başı stadı modenize çalışmalarına başladı, sezon sonu tamamlayacak. Sayın Sadri Başkan, "Akyazı devlet desteği olmadan yapılamaz." derken doğru söylüyor. Ben ne diyorum: Devlet bütçe ayırmaz! Bu hükümet zamanında tek bir stadyum için para harcanmadı, harcanmayacak da diyorum. Bunu söyleyince AKP'li mi olunuyor?

Bence Sayın Sadri Başkan, stadyum için Belediye'yle müzakere etmeli... Belediye'yi Akyazı fikrinden vazgeçirmeli... Beklemekle sonuca varamayacağız maalesef... Sizlerin de muhalefet ettiğiniz gibi, 3 yıl sonra "Biz anladık ki, Akyazı'nın inşa edilebilme ihtimali yokmuş." derse belediye ne olacak? Zaman kaybı... Trabzonspor yönetiminin gerçekçi baktığını burda da, başka forumlarda da söyledim. Ama bence harekete geçilmesi de lazım. Zaten şampiyonluk gitmiş, ikincilik zor. Şampiyonlar Ligi'ne gitmedikten sonra bu stadı modernize etme gereği bile yok. Bu modernizasyonlar neticesinde gelse gelse ne kadar gelir gelecek Trabzonspor'a? Halbuki şimdi başlansa yeni stada (denizde değil, toprakta) 3 yıldan önce bitmez. Akyazı ise 5 yıldan önce bitmez. Belediye'yi de sallayın TOKİ ile görüşme yapsa Trabzonspor yeridir. Bence yönetim istemedikten sonra gerisi hikaye...

Belediye yaparsa gökten zembille inmiş gibi olacak, yapmazsa umutlar sonraki baharlara kalacak...

Ha bir de only ts, AKP'ci olsam hükümetin uluslararası organizasyonların bokunu çıkaracak derecede mantıksız işler yaptığını 2 mesaj üstte yazar mıydım sence? Biraz daha mantıklı yaklaş insanlara...
            ben öyle hissettmiştim yanılmışım demekki pardon ..
            u will need justice at the end..

Yorum

Tavan tabirini bizzat meclis kullanıyor. Kaba etimden uydurmuş değilim. Şunu söylemek istiyorum: Bu tesisler uluslararası organizasyona yetiştirileceği için çabuk bitecek. Aksi durumda aynı tesisler devletin her sene ayıracağı küçük bütçelerle Şanlıurfa Stadı gibi 16 senede de bitebilirdi. Bunu anlamak bu kadar güç mü? İhaleye çıkabilmek için illaki paranın tümünün hazır olması gerekmiyor. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Yanlış bilgilerin önüne geçmek için veriyorum rakamları. Yoksa takıntılı biri olduğum için değil.
              şimdi sevgili hemşerim sevigli renktaşım
              öncelikle hukukla ilgili ne kadar bilgin var bilmiyorum...
              lakin kulaktan dolma bilgilerle buraya yazmak yanlış olur..ben 40 milyon ödenek var laıfını burada yazan arklardan duydum sen düzelttin teş ettim..ancak
              5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol kanunu ki bu mali anayasa olarak adlandırılır okumanı Bütçenin nasıl hazırlandığını ve bütçede hangi terimlerin kullanıldığını öğrenmeni öneririm.."tavan" diye bir tabir yoktur...
              azami bir ihtimal denir...çünkü bütçede gelirler tahminidr...giderler gelirlere göre pek fazla değişkenlik göstermez..dolayısıyla gelri artarsa hemen gidere dönüştürülmez..bütçede ki harmaca tutarları kesindir ancak o limitlerde harcanır.şayet bütçede 150 milyon ytl gençlik ve spor genel müd. ayrılmışsa olay bitmiştir...150 yi kullanacak tır..üstünü isteyemez...ama altında kullanabilir.... ayrıca 4734 sayılı kamu ihale kanunu okursan ordada ihale türlerini ihaleye çıkmak için gereken süreci ve ÖDENEK olmadan ihaleye çıkılamadığını çok rahat anlarsın...Eğer elimde 10 milyon Ytl varsa ancak 10 milyon tl lik taahhüt alım satım herneyse ihaleye çıkabilirm..bu da böyle biline...
              Şayet birşeyi savunuyosan bana Kanun ismi ve maddelerini yaz...
              ben burda kanun maddelerini açıklayarak milleti sıkmayı gerekli görmedim...
              aslında bunuda yazmıcaktım ancak senin bildiğin yanlışları düzeltmek için yaptım.sakın yanlış anlama...
              kulaktan dolma bilgilerle ben hukuki değerlendirme yapmam..yaparsam da sen 40 milyon değil şu kadar var şu kadar gelcek diye düzeltirsin
              umarım benim ne demek istediğimi anlamışındır..
              ha bu arada Meclistekiler o lafı söylüyor diyosun da mecliste ki milletvekillerinin kaç tanesi hukuk bliyor?yani orada yasamaa yapıyorla ama neye göre bu da tartışılır..adam çiftçi veya iş adamı veysa esnaf..ne anlar yasamadan
              bu da ayrı bir mesele buna hiç girmeyelim..
              herkese kucak dolusu selamlar...
              "Ne kadar,mantığım seninle olmayacağını söylüyor olsada; kalbim senin için atıyor, ne beni ne de beynimi dinliyor ...biricik aşkım TrabzonSpor..." f.d.

Yorum

Trabzon'a tesisler, diğer şehirlere ne zaman yapılıyorsa o zaman yapılıyor. Böyle ben merkezci düşünmekten vazgeçelim artık.

2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali Yaz Oyunları, Temmuz 2011'de...
                2011 Universiade Kış Oyunları, Ocak 2011'de...
                2010 Dünya Basketbol Şampiyonası, Ağustos 2010'da...

Erzurum'un da birkaç tesisi hazırdı, Trabzon'un da... Yeni tesisler için ihaleler yeni yeni başladı.

Dünya Basketbol Şampiyonası için Ankara'da henüz salon inşaatı ihalesinin yapılmadığını biliyor musunuz? Trabzon'un salonu 5 bin kişilik olacak, Ankara'daki 10 binlik olacak. Yine Antalya'daki salonun temeli atılmış halde beklediğini, devletin maddi külfetten kurtulmak için salonu belediyeye yaptırmaya çalıştığını ancak son seçimlerde yeni belediye başka partiden çıkınca inşaata taş koyduğunu, 21 Mayıs'a kadar yeni başkan ikna edilemezse turnuvanın Antalya ayağının Kayseri'ye verileceğini, bu durumda FIBA'nın şampiyonayı Türkiye'den alma ihtimalinin bulunduğunu biliyor musunuz? İstanbul'a yapılması planlanan final salonunun, Anıtlar Kurulu'ndan izin alınamadığı gerekçesiyle yapılamadığını, final için atıl durumdaki Sinan Erdem Salonu'nun içinin basketbola göre dizayn edildiğini biliyor musunuz? Ayrıca yine İstanbul'da modern salon ihtiyacımızın Fenerbahçe'nin yaptıracağı bir başka salon ile karşılanacağını, devletin nerelere bel bağladığını biliyor musunuz? O yüzden kimse bunu devlet Trabzon'a düşman olarak tanımlamasın, sinirlerimi bozmasın. Önce araştıralım, sonra eleştirelim. Devletin çalışma şekli ortada...

Peki 2011'di, bilmem neydi diye Avni Aker'e modernizasyon yapılması gerektiğini savunanların kaçı 2005 Universiade Yaz Oyunları için İzmir Atatürk Stadı modernizasyonu kapsamında stadın üzerinin örtüleceğini, fakat nedense örtülemediğini biliyor?

İzmir Atatürk Stadı bu haldeyse vurun, kırın, parçalayın! Ama maalesef değil. O nedenle yineliyorum ben merkezci düşünmekten vazgeçelim.

Şurada 3 tane tesis yapılacak, geç kalındı filan demeyin. FIBA örneğine bakıp, bu zamanda olduğu için şükredelim.

Bu arada hangi organizasyonun önemli olduğunu da takdirinize bırakıyorum. 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası, futbolda Dünya Kupası'na eş değerken; 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali futbolda en fazla 21 yaş altı Avrupa Şampiyonası'na denk gelir, ki fazla fazla söylüyorum.
                bu arada sana katılmamak elde değil..resimde bahsi geçen stad ve yanındakiler şuan malesef yok..hemde üzerinden 4 sene geçmiş olmasına rağmen
                sadece güzel yapılan üniversiad evleriydi..onlar da birçok kişiye satıldı bi bakıma tıoplu konut inşası gb oldu
                anck atatürk stadı uyuyan dev...resmi 70 bin resmi olmayan rakamlara göre 80 bin kişilik bir stad..ancak izmire göre oldukça büyük ve atıl...yazık...tıpki kayseriye yapılan yeni stad gb...onlarn neyine okadar büyük ve güzel stad
                acaba kıskanıyormuyuz ne
                "Ne kadar,mantığım seninle olmayacağını söylüyor olsada; kalbim senin için atıyor, ne beni ne de beynimi dinliyor ...biricik aşkım TrabzonSpor..." f.d.

Yorum

• ligin son maçından sonra avni akerde çalışmalarda başlıyor
                  kale arkalarına 1 er kat atılacak üstüne köşeler tribün olacak üstü komple kapanacak nerden baksak en az 3-4 bin kapasite artacak sağlam kaynaktan alınmşştr hayırlı olsun...
                  Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• bütün stad aynı yükeklikte olacak yani kapalı cümle kalmasın.
                    Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• desenize yeni bakanda benim hemşerimmiş.. ben en iyisi onun kulağına bu konuyu fısıldayım

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben öyle hissettmiştim yanılmışım demekki pardon ..
                        Teşekkür ederim, önemli değil.

İlk olarak farukdayi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şimdi sevgili hemşerim sevigli renktaşım
                        öncelikle hukukla ilgili ne kadar bilgin var bilmiyorum...
                        lakin kulaktan dolma bilgilerle buraya yazmak yanlış olur..ben 40 milyon ödenek var laıfını burada yazan arklardan duydum sen düzelttin teş ettim..ancak
                        5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol kanunu ki bu mali anayasa olarak adlandırılır okumanı Bütçenin nasıl hazırlandığını ve bütçede hangi terimlerin kullanıldığını öğrenmeni öneririm.."tavan" diye bir tabir yoktur...
                        azami bir ihtimal denir...çünkü bütçede gelirler tahminidr...giderler gelirlere göre pek fazla değişkenlik göstermez..dolayısıyla gelri artarsa hemen gidere dönüştürülmez..bütçede ki harmaca tutarları kesindir ancak o limitlerde harcanır.şayet bütçede 150 milyon ytl gençlik ve spor genel müd. ayrılmışsa olay bitmiştir...150 yi kullanacak tır..üstünü isteyemez...ama altında kullanabilir.... ayrıca 4734 sayılı kamu ihale kanunu okursan ordada ihale türlerini ihaleye çıkmak için gereken süreci ve ÖDENEK olmadan ihaleye çıkılamadığını çok rahat anlarsın...Eğer elimde 10 milyon Ytl varsa ancak 10 milyon tl lik taahhüt alım satım herneyse ihaleye çıkabilirm..bu da böyle biline...
                        Şayet birşeyi savunuyosan bana Kanun ismi ve maddelerini yaz...
                        ben burda kanun maddelerini açıklayarak milleti sıkmayı gerekli görmedim...
                        aslında bunuda yazmıcaktım ancak senin bildiğin yanlışları düzeltmek için yaptım.sakın yanlış anlama...
                        kulaktan dolma bilgilerle ben hukuki değerlendirme yapmam..yaparsam da sen 40 milyon değil şu kadar var şu kadar gelcek diye düzeltirsin
                        umarım benim ne demek istediğimi anlamışındır..
                        ha bu arada Meclistekiler o lafı söylüyor diyosun da mecliste ki milletvekillerinin kaç tanesi hukuk bliyor?yani orada yasamaa yapıyorla ama neye göre bu da tartışılır..adam çiftçi veya iş adamı veysa esnaf..ne anlar yasamadan
                        bu da ayrı bir mesele buna hiç girmeyelim..
                        herkese kucak dolusu selamlar...
                        Hayır, şimdi ben şunu anlayamadım: 5000 seyircili spor salonu ihalesi yapıldı. Bu ihalenin yapılabilmesi için, ihaleye çıkan kurumun cebinde inşaatın tüm masraflarını karşılayacak kadar paranın olması gerektiğini mi söylüyorsun?

Yorum

• aynen öyle..ihale süreci başlamadan önce gerekli ödenek temin edinir..sonra ihaenin nasıl yapılacağı belirlenir...şayet doğrudan alım yapılacaksa yüksek bir meblağdaysa %10 nu aşıyorsa ozaman Kamu İhale Kurumundan izin alınır...
                          doğrudan alım değilde Açık ihale usulu ile yapıalcaksa firmaların yapacakları tekliflere göre eldeki ödenek tutarına göre ihaleye çıkılır..bunun için de eskiden ita amirinden izin alınıyordu..şimdi ise onun adı değişti lakin sistem değişmedi
                          kısacası ÖDENEK YOKSA İHALEDE YOK..CEBİNDEKİ PARA NE KADARSA ANCAK O KADARLIK İHALE yapabilirsin..HAK EDİŞLER farklıdır..onlarla karıştıyor olabilirsin

Yorum

• İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bütün stad aynı yükeklikte olacak yani kapalı cümle kalmasın.

yazdigindan hic birsey anlamadim?? ne demek istedin yada ne ce dedin))
                            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

ligin son maçından sonra avni akerde çalışmalarda başlıyor
                              kale arkalarına 1 er kat atılacak üstüne köşeler tribün olacak üstü komple kapanacak nerden baksak en az 3-4 bin kapasite artacak sağlam kaynaktan alınmşştr hayırlı olsun...
                              Kale arkalarına 1 er kat çıkıldığı zaman daha çok artması gerekmiyor mu? 3-4 bin dediğin tek kale arkası herhalde(3-4 bin*2:6-8 bin ).

Yorum

bütün stad aynı yükeklikte olacak yani kapalı cümle kalmasın.
                                3 kere okudum genel hatlarıyla anladım ama tam olarak ne demek istediğini anlamadım bütün stad aynı oranda yükselecek eee
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X