Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzonluların birbiriyle dayanışmasını anlattı arkadaş bencede güzel bi noktadan ele almış kesinlikle demek istediğim de buydu. hemşehrilik ruhumuzu ortaya koyduğumuz an 70li yıllardaki gibi dayanışma içinde olduğumuz an ve sadece bi takımı desteklemekten öteye geçtiğimiz an herşeyi yapabiliriz.
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• dayanışma derken çekememezlikkk
      300 sıpartalı +rakinin serisi<osman salih namıdiğer(laz osman)

Yorum

• Akyazıyı Kısa vadede kimse YAPAMAZ! Yapmaz demiyorum; YAPAMAZ diyorum !

Öyle bi teknik araştırma yapmayada gerek yok ... Her şey gözle görülüyor... Ne belediyeden hayır var nede devletten... Devlet uzun vadede bişeyler yapabileceğini söylüyor topu belediyeye atıyor sen başla ben bitireyim der gibi ... Kimse gercek anlamda taşın altına elini koymuyor... Soruyorum Biz taraftar olarak yada TS olarak bu mevcut Seçimi kullanabiliyormuyuz? Hayır! Çünkü öyle bi şeye ihtiyaç duymuyoruz...

Yapılacak olan en mantıklı iş ise kanımca... Mevcut stadı geliştirmek otopark sıkıntısını çözmek vs olmalı... Daha sonra Kapsamlı ve yapılabilir bi şekilde proje edilip Farklı yerde bu Akyazı olur Başka bi yer olur adam akıllı Projelerle mevcut sahaları bi yerde toplamak olmalı...

Eğer buda olmayacaksa hiç yoktan eldekini geliştirmiş olursun Bence bunlar zorlanmalı, Ne koparırsan kardır misali... Bizi bu şekilde düşündürenler utansın ... nediyim
        İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
        Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• Yeni Stadyum, Sampiyonluk'dan da uzak!

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şampiyonluk hayal deyil
            bence hayal
            u will need justice at the end..

Yorum

• artık bu şün cıvkı çıkmaya başladı bir an önce stadyum işine bir çözüm bulunmalı eğer yeni stadyum yapılmıcaksa mevcut stadın kapasitesi artırılmalı ve eksikleri giderilip tamamlanmalı yoksa avrupa kupası başka kentlere kayar

Yorum

• arkadaşlar yeni stat için engeli faruk özak yapıyomuş.. geçen gün lemi açıkladı.. imza atması gerekiomuş ama atmıomuş.. ya da attırılmıo.. Trabzon belediyesi el değiştirmeden stat yok.. işin gerçeği bu.. avni akeri yenilemek zorundayız..
                Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• iyi, güzel şeyler hep istiyoruz, olsun diye kendi çapımızda çırpınıyoruz ama bu takımda böyle aptalca yenilgiler aldıkça insanın hiçbir şey yapası ve konuşası gelmiyor. bir yandanda bizden çok daha düşük seviyedeki takımların projelerini görünce onlardan geri kalmanın burukluğunu yaşıyoruz. neyse inşallah trabzonda 40-50 bin kişi arası bir satad görürüz belki ölmeden.
                  YA SEV YA TERKET

Yorum

• İlk olarak viyaviya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar yeni stat için engeli faruk özak yapıyomuş.. geçen gün lemi açıkladı.. imza atması gerekiomuş ama atmıomuş.. ya da attırılmıo.. Trabzon belediyesi el değiştirmeden stat yok.. işin gerçeği bu.. avni akeri yenilemek zorundayız..

Arkadaşım konuya biraz daha acıklık getirirmisin bi zahmet? Neden istemiyo neden imza atmıyo? Bunları biliyosan bi cok şeyde biliyosundur...

Yorum

• Yoruma Gerek yok

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçe Belediye Başkanı ve AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, Bursa'ya yapılması planlanan statla ilgili 5 projeyi tanıttı.

Recep Altepe, tarihi Ördekli Hamamı Kültür Merkezi'ndeki tanıtım toplantısında, Bursa'ya yeni stat yapılması tartışmalarının yaklaşık 3 yıllık bir geçmişinin bulunduğunu anımsattı.

Bursaspor taraftarlarının ve camianın özlediği UEFA kriterlerine uygun bir stadı Bursaspor'a çok kısa bir zamanda kazandırmak için çok çalışacaklarını anlatan Altepe, tanıtım toplantısını seçim öncesi yaparak zaman kazanmak istediklerini, 29 Mart'ta yapılacak seçim sonucu belediye başkanı olması halinde yeni statla ilgili çalışmalara hız vereceklerini dile getirdi.

Altepe, kendilerine ulaşan 5 stat projesini şimdiden kamuoyuyla paylaştıklarını belirtti. Yeni stadı mevcut yerine, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı örneğinde olduğu gibi, yıkarak parça parça yapmayı planladıklarını ifade eden Altepe, stadı 2 yıl içinde hizmete açmayı hedeflediklerini kaydetti.

Stat projelerinin kendilerine bu sabah ulaştığını vurgulayan Altepe, gelecek yeni projeleri de değerlendirmeye alacaklarını belirterek, ''Biz Bursa'ya yakışır, her kesimin üzerinde uzlaşı sağlayacağı bir stat yapmak istiyoruz'' dedi.

Toplantıda daha sonra mimarlar projelerini anlattı.

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Bu ülkede stat yapılması gereken şehirlerden biride Bursa'dır. Projeler güzel. Kayseri'dekinin aynısı olmasın. Ben birinciyi daha çok beğendim. Kayseri'den önce stat yapılması gereken şehirlerden biriydi Bursa.

Yorum

• Trabzon'a Stad yapılacağına İnanacağınıza Trabzonspor'un bu sene şampiyon olacağına inanın biri imkansız birinin ise olmaması için hiç bir neden yok !
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu ülkede stat yapılması gereken şehirlerden biride Bursa'dır. Projeler güzel. Kayseri'dekinin aynısı olmasın. Ben birinciyi daha çok beğendim. Kayseri'den önce stat yapılması gereken şehirlerden biriydi Bursa.
                            Bursada yaşayan birisi olarak bende buna katılıyorum.Fakat Hükümetin aynı hassasiyeti Trabzonspor için göstermemesinedir tepkim.
                            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bursada yaşayan birisi olarak bende buna katılıyorum.Fakat Hükümetin aynı hassasiyeti Trabzonspor için göstermemesinedir tepkim.
                              Yok o konuda zaten hem fikiriz. Anadolu'da ilk önce statı hak eden takım bizizdir. Ama ortada hala bir şey yok. Bir şey olacağıda yok bu gidişle.. Üzüntünüzü, tepkinizi anlıyorum.

Yorum

• Bende 1.projeyi beğendim çok güzel görünüyor.
                                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X