İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Takim İyİ olsun islansakta saatlerce kuyruklarda beklesekte o stad dan mutlu galİp Çikmanin zevkİ nİ dÜnyada hİÇ bİr Şeyden almadim avnİ akerİ İsmİyle kendİsİyle ruhuyla sevİyorumAkıllı adam aklını kullanır. Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır.Güzel Sözler
Bernard Shaw
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYol tarafındaki kale arkası zaten hemen hemen yolla birleşmiş gibi birşey.1 kat daha atılamaz oraya benim düşünceme göre çünkü zaten ileriye alındı tribünler ileriye alma imkanı yok eğer birde üstüne kat atarsak yolla kale arkası birleşir.Zaten bizim stadındın temelininde bunu kaldırcağını düşünmüyorum.
Kaç yıllık stat her tarafı çürümüşdür.Trabzondaki o yağmura dışarda duran adam çürür beton mu dayanacak.Bakalım ne yapacaklar.
Akyazı işi olmaz çünkü bildiğim kadarıyla Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu CHP li ve iktidardakilerde AKP li olduğu için anlaşamazlar.Yaptığım ufak araştırmaya göre ise şu anda stat yapımına başlanan ve başlanması an meselesi olan yerlerin belediye başkanları AKP'li rant olayları her yerde dönüyor anlayacağınız.
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Sener:
Migros Avni Aker Stadı’ndan bir tribün istedi. Orada alışveriş merkezi yapacak. Bunun karşılığında da stadın otoparkını da yapacaklar. Otopark yapılırsa UEFA Kupası maçlarını burada rahatlıkla oynayabiliriz” diye konuştu.
Günebakisçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Sener:
Migros Avni Aker Stadı’ndan bir tribün istedi. Orada alışveriş merkezi yapacak. Bunun karşılığında da stadın otoparkını da yapacaklar. Otopark yapılırsa UEFA Kupası maçlarını burada rahatlıkla oynayabiliriz” diye konuştu.
Günebakis"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskan neden sampiyonlar ligi maclari demedi acaba?Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Hami KüçüKAslaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePolita mevkiinde ki Askeriyeye ait arazi nerei oluyor??en azından ben duymadım polita diye bir yer varsa kusara bakma.
orayı bilmiyorum ama askeri arazi erdoğduda var.arka sayfalarda vardı ama bi daha koyalım.
Yorum
-
Ağustos ayına kadar stadın üstü kapatılacak.Şeref tribünün üstüde yıkılacak ve komple stadın üstü kapatılacak.Atış poligonu yıkılarak altına kapalı otopark yapılacak.Ağustos ayına kadar yetiştirlmek isteniyor.finasman kulup tarafından sağlanacak."Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum