Ah bir bitse....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiki sökülecek.
Yorum
-
Şöyle olacak aşağı yukarı.
İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar stadyumun gece halindeki spot ışıklarının kameraya yansıttığı lensleri değiştirdim sizce nasıl olmuş?
İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir an eski stadyumlarda seyircinin görüş açısını, hatta sinirini bozan çatıları destekleyen direkler aklıma geldi soruyu sormak zorunda kaldım.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşey tamamlandığında zenmn ile tribün arası mesafe 33-34 cm olacak.net rakamı hatırlayamadım maalesef.
Bilgi için teşekkürlerTebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar stadyumun gece halindeki spot ışıklarının kameraya yansıttığı lensleri değiştirdim sizce nasıl olmuş?
çok güzel olmuş tebrik ederim.
-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu yapmayı nasıl becerdin vallahi merak etdim fifa yapılabiliyormu buçok güzel olmuş tebrik ederim.
artik burayi takip ettigini sanmiyorum
face den ulasabilirsin kendisine"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadas gsli
artik burayi takip ettigini sanmiyorum
face den ulasabilirsin kendisine-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrica ilk sene biletleri ucuz tutmalilar acilis senesi diye biletler 5 tlden olsa tum sezon kombine ve localari da ona gore duzenleseler. Ilk sene insanlar o stati doldursa alışkanlık kazansa seneye tekrar normale cevirirlerBiz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
Yorum