Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ah bir bitse....
    Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tabiki sökülecek.
      Bir an eski stadyumlarda seyircinin görüş açısını, hatta sinirini bozan çatıları destekleyen direkler aklıma geldi soruyu sormak zorunda kaldım.

Yorum

• Şöyle olacak aşağı yukarı.

İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar stadyumun gece halindeki spot ışıklarının kameraya yansıttığı lensleri değiştirdim sizce nasıl olmuş?

İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hoş görünüyor.

Diğer resimler için: https://www.facebook.com/media/set/?...56108434624909
        İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir an eski stadyumlarda seyircinin görüş açısını, hatta sinirini bozan çatıları destekleyen direkler aklıma geldi soruyu sormak zorunda kaldım.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• Bilgi için teşekkürler

tribün zemininlen cim zemini arasi 32 satimetre kalacakmis[/QUOTE]
          Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Bir arkadasimizin yaptigi calismaya bakiyorum.

Stadyum harika görünüyor.

Bence
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herşey tamamlandığında zenmn ile tribün arası mesafe 33-34 cm olacak.net rakamı hatırlayamadım maalesef.

Bilgi için teşekkürler
              Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Çok güzel olacak çok.
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Edit
                  En son kyodou tarafından düzenlendi; 30.12.2015, 15:01.
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar stadyumun gece halindeki spot ışıklarının kameraya yansıttığı lensleri değiştirdim sizce nasıl olmuş?

Bunu yapmayı nasıl becerdin vallahi merak etdim fifa yapılabiliyormu bu çok güzel olmuş tebrik ederim.
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• şu ambulans girişleri sonradan küçültülecekmi.

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunu yapmayı nasıl becerdin vallahi merak etdim fifa yapılabiliyormu bu çok güzel olmuş tebrik ederim.
                        arkadas gsli
                        artik burayi takip ettigini sanmiyorum
                        face den ulasabilirsin kendisine
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadas gsli
                          artik burayi takip ettigini sanmiyorum
                          face den ulasabilirsin kendisine
                          Ozaman gerek kalmadı...
                          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Beni de stadtan cok etrafi ve sponsorluklar ilgilendiriyor.
                            Mesela stadin etrafına spor barlari yapılsa maca giremeyenler bilet bulamayanlar ya da Mac ortamını yaşamak isteyenler de oralarda Mac izlese?

Yorum

• Ayrica ilk sene biletleri ucuz tutmalilar acilis senesi diye biletler 5 tlden olsa tum sezon kombine ve localari da ona gore duzenleseler. Ilk sene insanlar o stati doldursa alışkanlık kazansa seneye tekrar normale cevirirler

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ayrica ilk sene biletleri ucuz tutmalilar acilis senesi diye biletler 5 tlden olsa tum sezon kombine ve localari da ona gore duzenleseler. Ilk sene insanlar o stati doldursa alışkanlık kazansa seneye tekrar normale cevirirler
                                valla renkdaş ondan sonraki sene ortalık toz duman olur bukadar zam yapılırmı diye kıyamet kopar heryerde
                                Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X