Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bilgiler in teşekkürler. Ben başkana g.antep çatı görselini tweetledim. Belli mi olur belki başkanın kulağına gider de çatı altına hafif kaplama yaptırır.
    En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 19:01.

Yorum

• Çatı nedense çok hoşuma gitti. Atmosfer açısından güzel olacağa benziyor.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çatı nedense çok hoşuma gitti. Atmosfer açısından güzel olacağa benziyor.
        iskelet benim de hoşuma gitti ama örtülünce nasıl gözükür bakmak lazım.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iskelet benim de hoşuma gitti ama örtülünce nasıl gözükür bakmak lazım.
          Aynen kesin orada bi burukluk yaşarız
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynen kesin orada bi burukluk yaşarız
            içten örtsünler

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              içten örtsünler
              Seffaf ortsunler gökyüzü de gozukur

Yorum

• Cumhurbaşkanı neden hakan unsala trabzonsporun yeni stadina hangi yabancı takimin gelcegini söylemiş olabilir

Cumhurbaşkanı neden hakan unsalla konusuyor?
                Cumhurbaşkanı neden ts açılışıyla uğraşıyor?
                Hakan unsal Barcelonanin sahibi mi napicak hakan unsal?
                Kafamda deli sorular.

Bence de büyük klup falan gelmesin. Eski yıldızlarla yeni yıldızlar oynasın.
                Ben mesela senol gunesi tekrar kalede gormek isterim. 90 dogumluyum ve hic oynarken görmediğim efsanelerimiz var.

Sirf senol gunesi kalede gormek icin o acilisa gelirim fikri bile heycanlandiriyor.

Ekleme: hatta efsaneler kendi zamanlarindaki trabzonspor formasıyla ciksin maca. Herkesde farkli forma olur ama karışmaz cunku bi takim deplasman formasıyla cikar. Eski nba all star maclari gibi.
                Hakem de erman toroğlu olsun.
                En son Poor tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 19:51.

Yorum

• Çatı falan baya güzel oluyor, sandığımızdan çok daha basık bi atmosfer olacak.

Yorum

• Stadın içinden çekilen fotolarda tribunler sanki yamuk bana oyle geliyor..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Çatı inanılmaz yakın, stat da kutu gibi olacak. Güzel, güzel...

Yorum

• Bu stadyumun açılmasını bekleyen birçok tanıdığım var çevremde, stadyum açılması ile passolig'e (kombine) hücum edecekler . Umarım stadyum açıldığında, takımın durumu iyi olur da bir heyecan ile atarız kendimizi yeni stadyuma .
                        .

Yorum

• Fotoğraflarda görünen zemin kaç cm daha yükselecek? Yani en son çim serildiğinde tribün ile zemin arasında kaç cm kot farkı kalacak? Bilgisi olan var mı?
                          Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Çatının çok yakın olması baskın bir stad olacağına işaret . Tek Problem şudur ; Baskının bir unsuru olan seyirci ne kadar olur
                            & ONUR RECEP KIVRAK &
                            ^^KELEBEK^^

Yorum

• Çatının alt kaplaması yok sanırım, direk çeliklerin gözükmesi hoş olmuyor.

Yorum

• Çatının altına kaplama yapılması çok maliyetli olmasa gerek. Yönetimin buna bir el atacağını düşünüyorum. Bu işlem yapılacaksa Avrup da ve Dünya da örneklere bakılmalı sallamasyon olmamalı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X