Bilgiler in teşekkürler. Ben başkana g.antep çatı görselini tweetledim. Belli mi olur belki başkanın kulağına gider de çatı altına hafif kaplama yaptırır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatı nedense çok hoşuma gitti. Atmosfer açısından güzel olacağa benziyor.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiskelet benim de hoşuma gitti ama örtülünce nasıl gözükür bakmak lazım.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen kesin orada bi burukluk yaşarız
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiçten örtsünler
Yorum
-
Cumhurbaşkanı neden hakan unsala trabzonsporun yeni stadina hangi yabancı takimin gelcegini söylemiş olabilir
Cumhurbaşkanı neden hakan unsalla konusuyor?
Cumhurbaşkanı neden ts açılışıyla uğraşıyor?
Hakan unsal Barcelonanin sahibi mi napicak hakan unsal?
Kafamda deli sorular.
Bence de büyük klup falan gelmesin. Eski yıldızlarla yeni yıldızlar oynasın.
Ben mesela senol gunesi tekrar kalede gormek isterim. 90 dogumluyum ve hic oynarken görmediğim efsanelerimiz var.
Sirf senol gunesi kalede gormek icin o acilisa gelirim fikri bile heycanlandiriyor.
Ekleme: hatta efsaneler kendi zamanlarindaki trabzonspor formasıyla ciksin maca. Herkesde farkli forma olur ama karışmaz cunku bi takim deplasman formasıyla cikar. Eski nba all star maclari gibi.
Hakem de erman toroğlu olsun.En son Poor tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 19:51.
Yorum
Yorum