Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Eren eline sağlık, bizim stadı beğenmeyenler nasılda şaşırdı bitmiş halini çizince, stadımızın en güzel yanı daha geçen sene söylemiştim hiç abartılı yanı yok her ölçüsü nizami ve olması gerektiği gibi, localara çok takmıştık ama onlar bile sırıtmıyor , zaten çoğu gelir oradan gelecekti mecbursun locaya, bitince çok güzel olacak .DOZER CEMİL
Yorum
-
o apartman dedığiniz kısım en başından berı bana estetik gelmişti.
ilk stad videosunda bıraz moralım bozulmustu . ama projede bakınca gayet guzel gozukuyordu .
eskıden bende defterımın arkasına trübün modellerı cizerdım . ilk gittiğim maç olimpiyat stadındakı mactı . orada trübünlerden cok etkılenmıstım . çizmeye baslamıstım .
çizdiğim trübünlerde ılgınc detaylar oluyordu. bu apartman dedıgınız kısma çok benzer bir kısmın oldugu bir trübün çizmiştim .
ama benım çizdiğimde 3 kat trübün vardı . bizim stad 2 kat61
Yorum
-
Bu stadi begenmiyoruz ya!
Yatip kalkip, bizim yonetimin stada fazla mudahele sansi olmadigi icin dua edelim.
Yasadiklarimizdan sonra, nasil bir stadimiz olurdu dusunmek bile tuylerimi urpertti.
Allah rizasi icin bu yonetimden stada dair bir sey talep etmeyin...
Misal bordo koltuk diyoruz ya, Allah korusun Sari Lacivert - Siyah Beyaz - Sari Kirmizi koltuklarimiz olabilir...
Formalardan sonra cok sinirliyim coook....Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Gündüz maçı oynamayız inşallah. 2010larda Trabzonda gittiğim Capon pazarına benziyor.
Başlığı takip eden bilir stadın içine laf etmişliğim yoktur ama şu kaplamayı sevemiyorum arkadaş ya.Işık falan geçirmesin, lambaları yakalım gündüzleri ya...
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
Yorum