Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadyumla ilgili bir yanda inşaat devam ederken....

Diğer yandan sponsorlukla ilgili gelişmeleri hasretle bekliyorum....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stadın içinden çekilen fotolarda tribunler sanki yamuk
      İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bana oyle geliyor..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      zaten yamuk, daha dogrusu biraz oval
      her koltugun sahanin %100ünü görebilmesi icin öyle yapiliyor

İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çatının altına kaplama yapılması çok maliyetli olmasa gerek. Yönetimin buna bir el atacağını düşünüyorum. Bu işlem yapılacaksa Avrup da ve Dünya da örneklere bakılmalı sallamasyon olmamalı.
      maliyeti olmasada pek
      cimi suni isinlamadaki elektrik faturasi ömür boyu artacaktir
      ttarenada ilk planlanmaya göre membranlan kaplanacakti
      tasaruf etmek icin bakirdanmi ne yapmislar
      simdi planlanandan 700bin avro daha cok elektrik faturasi ödüyorlar
      yani bir cavandanin yilligi

membran %97 isini geciriyor

proje

yapilan

İlk olarak B.AKDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fotoğraflarda görünen zemin kaç cm daha yükselecek? Yani en son çim serildiğinde tribün ile zemin arasında kaç cm kot farkı kalacak? Bilgisi olan var mı?
      tribün zemininlen cim zemini arasi 32 satimetre kalacakmis
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 29.12.2015, 11:30.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Çatının alt kaplaması muhabbetini doğru mu anladım acaba?
        Şu an ki haliyle çatı şöyle olacak
        FGSEF.jpg
        Yani çatıdaki çelik,demir borular gözükecek..

Bizim istediğimiz ise şu şekilde olması..
        bord.jpg
        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çatının alt kaplaması muhabbetini doğru mu anladım acaba?
          Şu an ki haliyle çatı şöyle olacak
          [ATTACH=CONFIG]8119[/ATTACH]
          Yani çatıdaki çelik,demir borular gözükecek..

Bizim istediğimiz ise şu şekilde olması..
          [ATTACH=CONFIG]8120[/ATTACH]
          aynen onu demek istiyorlar
          bence gereksiz

allianz arena bilen günesden tam yararlanmak icin günes vuran tarafa özel membran kullanildi

birazcik estetik yüzünden her yil 1 oyuncu maasi elektrik icin cöpe atilacak
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 29.12.2015, 11:18.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aynen onu demek istiyorlar
            bence gereksiz
            Teşekkürler..

Göze hoş gelmesi ve tribünlerin yankı yapması açısından alt kaplama olması daha iyi olur bence de..
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Aslında stadımızın çatısı diğer toki stadları gibi çelik yığını değil gayet sade ve zarif bir yapısı var. Yani içten kapatılmamasının çok sorun olacağını sanmıyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aslında stadımızın çatısı diğer toki stadları gibi çelik yığını değil gayet sade ve zarif bir yapısı var. Yani içten kapatılmamasının çok sorun olacağını sanmıyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                bir kere içerden bakmadan net bir fikir sahibi olmak imkansız. şimdiki haline baktığımda iskelet hoşuma gitti benim. tribünü kapatan tarafında öyle gözü yoracak bir durum yok.düz bir zeminden daha iyi gözükebilir.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stadyumla ilgili bir yanda inşaat devam ederken....

Diğer yandan sponsorlukla ilgili gelişmeleri hasretle bekliyorum....
                  Abi iho sahtekarlık yapıp 2 yere ipotek ettirmişti stadın hakkını.Önce bunları kaldırmak lazım.
                  TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi iho sahtekarlık yapıp 2 yere ipotek ettirmişti stadın hakkını.Önce bunları kaldırmak lazım.
                    Borçlara istinaden bankaya ipotekli gelirlerimiz lakin güzel bir rakam olursa bu ipotek kaldırılabilir....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Stadın etrafının sarılması çok saçma olmuş . Sanki stad dışarıdan tek katlı stad gibi gözükmekte. Gereksiz yere kat çıkılmış..

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çatı falan baya güzel oluyor, sandığımızdan çok daha basık bi atmosfer olacak.

Çatının alçak olması iyide, skorboard hangi büyüklükte ve nereye asılacak?

Yorum

• İlk olarak B.AKDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fotoğraflarda görünen zemin kaç cm daha yükselecek? Yani en son çim serildiğinde tribün ile zemin arasında kaç cm kot farkı kalacak? Bilgisi olan var mı?
                          Herşey tamamlandığında zenmn ile tribün arası mesafe 33-34 cm olacak.net rakamı hatırlayamadım maalesef.

Yorum

• İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çatının alçak olması iyide, skorboard hangi büyüklükte ve nereye asılacak?
                            Kesit proje resimlerinde 2 kale arkası çatının uç kısmına konulmuş şekilde skorbordlar. Şimdi tam hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla da ölçüleri de 40 m2 yazıyordu proje resimlerinde ama emin değilim.Tabi uygulamalarda değişiklikler olabilir bu durumu da göz ardı etmemek lazım..
                            En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 29.12.2015, 19:50.

Yorum

• Farkındamısınız yeni yönetim seçildiğinden bu yana Akyazı projesinden sorumlu yönetici Zeki Öztürk tarafından hiç bir bilgilendirme veya açıklama duymadık.

Daha önceki yönetici Erol bey'in hakkını yememek lazım en azından projenin safahatı ve işleyişi hakkında twitter ve facebook taki sosyal hesaplarından bilgilendirme yapmakta idi klube ait akyazı stadı twitter hesabı aktif değil, kamera çalışmıyor

Önerim şu Zeki Öztürk beyi tanıyan arkadaşımız varsa iletişime geçip proje ile ilgili bilgilendirme yolları günlük haftalık yapılması için harekete geçirebilirmiyiz.

Yorum

• Tirübün saha arası uzaklık ne kadar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Çalışıyor...
                                X