Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim bildiğim stadyum açıldığında ertesi gün futbol maçı oynanır, bakalım Bursaspor burda oynamaya ne zaman başlayacak, halen şantiye halinde olan stadyumu durup dururken açtılar. Şu stadyumun açılışı gerçekten skandal oldu, Cumhurbaşkanı falan gelebilir eyvallah buna bir şey diyemeyiz ancak saçma sapan bir futbol maçıyla bitmeyen bir stadyumu açmak da neyin nesi oluyor.
    bu tabii ilk açılış... bildiğiniz üzere bizde birkaç kez açmak bu işin fıtratında var..daha başbakan açmadı, bitsin de, bekleyelim görelim..
    ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Arkadaslar komplo teorisi üretip zaten karamsar olan milleti daha da karamsarliga itmeyin. Bizim stadin acilisi boyle olmaz, olmayacak. Buna boyle inanin.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      En son karahanbakar tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 23:37.

Yorum

• Okadar met edmistik bursa stadini, projeyi gördükten sonra, ama yapilan stad gercekten cok igrenc birsey, catisindan tut kocaman merdivenbosluklari, tel örgütü, kale arkadaki tek kat tribünlerin bukadar kötü yapilmasina kadar cok sey berbat bir stad olmus.

Yorum

• Bizim stadyumun açılışı da siyasi katılım açısından aşağı yukarı böyle olacaktır, malesef.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Stadın açılışının böyle olmasına bile razıyım yeter ki stadımıza kupamızın verilmemesinin baş aktörü, fenerli birinin adı verilmesin....
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İçinizdeki iyimser duygulara hayranım ve fakat bursanın stadı daha inşaat halinde ödüller almış filan fıstık bir stat ve bizim stattan açık ara iyi olduğu kesin.

Bir kere adamların statların içinde apartman yok bizdeki gibi. Locaları en üst kata koyarak çok akıllı davranmışlar. Çatısı belki yüksek olabilir ama gergi sistemle çözmüşler ve çok şık duruyor bizde ki çelik boru yığını gibi değil.

Yorum

• Arkadaşlar bu kadar karamsar olmayın. Her şeyin bir çözümü vardır.

Trabzonspor'un açılışı büyük bir organizasyon şeklinde yapılır. Bu kulüp büyük öyle Bursa ile kıyaslanacak kadar küçük değil...

17.00 gibi konser ve farklı etkinlikler olur.

19.00 gibi "Trabzonspor Şöhretleri" ve siyasetçiler 30 dakika maç yapar.

20.00 gibi de Trabzonspor - Barcelona maçı yapılır.

Böyle bir etkinlik herkesi mutlu ve mesut eder. Canınızı sıkmayın arkadaşlar.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İçinizdeki iyimser duygulara hayranım ve fakat bursanın stadı daha inşaat halinde ödüller almış filan fıstık bir stat ve bizim stattan açık ara iyi olduğu kesin.

Bir kere adamların statların içinde apartman yok bizdeki gibi. Locaları en üst kata koyarak çok akıllı davranmışlar. Çatısı belki yüksek olabilir ama gergi sistemle çözmüşler ve çok şık duruyor bizde ki çelik boru yığını gibi değil.
                  Bursa stadını ben de beğenenlerdenim ve "iyi"liğine bişey demiyorum ama bende oluşturduğu duyguya bakıyorum;

Locaların en üste taşınması yanlış bir hareket olmuş (ben de baştan doğru olduğunu düşünüyordum), çatı gerçekten çok yüksekte konumlandırılmış ve sanki stadyumdan ayrı bir yapı gibi duruyor. Beni çok rahatsız etti.

Kesinlikle bizim stad daha güzel görünecek. Yapılınca göreceğiz inşallah...

Yorum

• timsah arenanin acilis fotograflarina baktim da simdi. hic icime sinmedi o stad. dogalligi yok, bir seyi eksik gibi.
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bursa stadını ben de beğenenlerdenim ve "iyi"liğine bişey demiyorum ama bende oluşturduğu duyguya bakıyorum;

Locaların en üste taşınması yanlış bir hareket olmuş (ben de baştan doğru olduğunu düşünüyordum), çatı gerçekten çok yüksekte konumlandırılmış ve sanki stadyumdan ayrı bir yapı gibi duruyor. Beni çok rahatsız etti.

Kesinlikle bizim stad daha güzel görünecek. Yapılınca göreceğiz inşallah...
                      İnşallah bizim stat daha güzel olur.

Locaların üste olması neden kötü sence kardeşim?

Yorum

• şu bursa stadına hayran olup trabzona yapılanı yerden yere vuranlara şaşıyorum bursa stadı nın tek ama tek güzel yanı kale arkasının tek kat olmasıdır gerikalan ;

dış cephe kaplama ve tasarım
                        çatının devasa yüksekliği
                        koltuk tasarımı türkiye de yapılan stadların en kötüsü dür.

akyazı stadına apartman dıkmısler dıyenler bursa da tribünlerin üstüne konmuş devasa apartmanları niye görmezler ????

Yorum

• İlk olarak sürmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şu bursa stadına hayran olup trabzona yapılanı yerden yere vuranlara şaşıyorum bursa stadı nın tek ama tek güzel yanı kale arkasının tek kat olmasıdır gerikalan ;

dış cephe kaplama ve tasarım
                          çatının devasa yüksekliği
                          koltuk tasarımı türkiye de yapılan stadların en kötüsü dür.

akyazı stadına apartman dıkmısler dıyenler bursa da tribünlerin üstüne konmuş devasa apartmanları niye görmezler ????
                          Hadi diğerlerin eyvallah diyelim, dış cephe kaplamasının ve koltuk tasarımının nesini beğenmedin? Deri koltuk mu yapmalılar? Hem koltuk dediğin en kolay değiştirilecek bir şey sorun etmene değmez.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar bu kadar karamsar olmayın. Her şeyin bir çözümü vardır.

Trabzonspor'un açılışı büyük bir organizasyon şeklinde yapılır. Bu kulüp büyük öyle Bursa ile kıyaslanacak kadar küçük değil...

17.00 gibi konser ve farklı etkinlikler olur.

19.00 gibi "Trabzonspor Şöhretleri" ve siyasetçiler 30 dakika maç yapar.

20.00 gibi de Trabzonspor - Barcelona maçı yapılır.

Böyle bir etkinlik herkesi mutlu ve mesut eder. Canınızı sıkmayın arkadaşlar.
                            Sonraki gün Trabzon gazetelerinde bizim şöhretlerin Barcelona yıldızlarından iyi olduğu haberi çıkar...

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hadi diğerlerin eyvallah diyelim, dış cephe kaplamasının ve koltuk tasarımının nesini beğenmedin? Deri koltuk mu yapmalılar? Hem koltuk dediğin en kolay değiştirilecek bir şey sorun etmene değmez.
                              koltuk kalitesini kastetmedim şekil vermişler ya dalgalı falan onu kastediyorum bence stadı ilk bitiren olaylardan
                              dış çephe de ise soluk bir yeşil malzeme kullanmışlar stadı eski gösteriyor ve maketteki o timsah havası bence olmamış

Yorum

• İlk olarak sürmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                koltuk kalitesini kastetmedim şekil vermişler ya dalgalı falan onu kastediyorum bence stadı ilk bitiren olaylardan
                                dış çephe de ise soluk bir yeşil malzeme kullanmışlar stadı eski gösteriyor ve maketteki o timsah havası bence olmamış
                                Bunlar nesnel yargılar sana göre dalgalı başkasına göre değil ya da sana göre soluk başkasına göre değil. Bunlar Türkiyedeki en kötü tasarım olduğunu göstermez, senin fikirlerin bunlar.

Yorum

Çalışıyor...
                                X