İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
Arkadaslar komplo teorisi üretip zaten karamsar olan milleti daha da karamsarliga itmeyin. Bizim stadin acilisi boyle olmaz, olmayacak. Buna boyle inanin.
Sent from my iPhone using TapatalkEn son karahanbakar tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 23:37.
Yorum
-
İçinizdeki iyimser duygulara hayranım ve fakat bursanın stadı daha inşaat halinde ödüller almış filan fıstık bir stat ve bizim stattan açık ara iyi olduğu kesin.
Bir kere adamların statların içinde apartman yok bizdeki gibi. Locaları en üst kata koyarak çok akıllı davranmışlar. Çatısı belki yüksek olabilir ama gergi sistemle çözmüşler ve çok şık duruyor bizde ki çelik boru yığını gibi değil.
Yorum
-
Arkadaşlar bu kadar karamsar olmayın. Her şeyin bir çözümü vardır.
Trabzonspor'un açılışı büyük bir organizasyon şeklinde yapılır. Bu kulüp büyük öyle Bursa ile kıyaslanacak kadar küçük değil...
17.00 gibi konser ve farklı etkinlikler olur.
19.00 gibi "Trabzonspor Şöhretleri" ve siyasetçiler 30 dakika maç yapar.
20.00 gibi de Trabzonspor - Barcelona maçı yapılır.
Böyle bir etkinlik herkesi mutlu ve mesut eder. Canınızı sıkmayın arkadaşlar.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçinizdeki iyimser duygulara hayranım ve fakat bursanın stadı daha inşaat halinde ödüller almış filan fıstık bir stat ve bizim stattan açık ara iyi olduğu kesin.
Bir kere adamların statların içinde apartman yok bizdeki gibi. Locaları en üst kata koyarak çok akıllı davranmışlar. Çatısı belki yüksek olabilir ama gergi sistemle çözmüşler ve çok şık duruyor bizde ki çelik boru yığını gibi değil.
Locaların en üste taşınması yanlış bir hareket olmuş (ben de baştan doğru olduğunu düşünüyordum), çatı gerçekten çok yüksekte konumlandırılmış ve sanki stadyumdan ayrı bir yapı gibi duruyor. Beni çok rahatsız etti.
Kesinlikle bizim stad daha güzel görünecek. Yapılınca göreceğiz inşallah...
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa stadını ben de beğenenlerdenim ve "iyi"liğine bişey demiyorum ama bende oluşturduğu duyguya bakıyorum;
Locaların en üste taşınması yanlış bir hareket olmuş (ben de baştan doğru olduğunu düşünüyordum), çatı gerçekten çok yüksekte konumlandırılmış ve sanki stadyumdan ayrı bir yapı gibi duruyor. Beni çok rahatsız etti.
Kesinlikle bizim stad daha güzel görünecek. Yapılınca göreceğiz inşallah...
Locaların üste olması neden kötü sence kardeşim?
Yorum
-
şu bursa stadına hayran olup trabzona yapılanı yerden yere vuranlara şaşıyorum bursa stadı nın tek ama tek güzel yanı kale arkasının tek kat olmasıdır gerikalan ;
dış cephe kaplama ve tasarım
çatının devasa yüksekliği
koltuk tasarımı türkiye de yapılan stadların en kötüsü dür.
akyazı stadına apartman dıkmısler dıyenler bursa da tribünlerin üstüne konmuş devasa apartmanları niye görmezler ????
Yorum
-
İlk olarak sürmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu bursa stadına hayran olup trabzona yapılanı yerden yere vuranlara şaşıyorum bursa stadı nın tek ama tek güzel yanı kale arkasının tek kat olmasıdır gerikalan ;
dış cephe kaplama ve tasarım
çatının devasa yüksekliği
koltuk tasarımı türkiye de yapılan stadların en kötüsü dür.
akyazı stadına apartman dıkmısler dıyenler bursa da tribünlerin üstüne konmuş devasa apartmanları niye görmezler ????
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu kadar karamsar olmayın. Her şeyin bir çözümü vardır.
Trabzonspor'un açılışı büyük bir organizasyon şeklinde yapılır. Bu kulüp büyük öyle Bursa ile kıyaslanacak kadar küçük değil...
17.00 gibi konser ve farklı etkinlikler olur.
19.00 gibi "Trabzonspor Şöhretleri" ve siyasetçiler 30 dakika maç yapar.
20.00 gibi de Trabzonspor - Barcelona maçı yapılır.
Böyle bir etkinlik herkesi mutlu ve mesut eder. Canınızı sıkmayın arkadaşlar.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi diğerlerin eyvallah diyelim, dış cephe kaplamasının ve koltuk tasarımının nesini beğenmedin? Deri koltuk mu yapmalılar? Hem koltuk dediğin en kolay değiştirilecek bir şey sorun etmene değmez.
dış çephe de ise soluk bir yeşil malzeme kullanmışlar stadı eski gösteriyor ve maketteki o timsah havası bence olmamış
Yorum
-
İlk olarak sürmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoltuk kalitesini kastetmedim şekil vermişler ya dalgalı falan onu kastediyorum bence stadı ilk bitiren olaylardan
dış çephe de ise soluk bir yeşil malzeme kullanmışlar stadı eski gösteriyor ve maketteki o timsah havası bence olmamış
Yorum
Yorum