Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alp Yavuz 13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Koltuk dizilimi mutlaka bordo merdiven aralıkları siyah olmalıdır. Umarım saçma sapan piksel ve sarı-beyaz merdiven araları olmaz
    Merdiven boşlukları sarı yada açık renk olmak zorunda.
    Öyle bir zorunluluk var diye hatırlıyorum.

Yorum

Koltuk dizilimi mutlaka bordo merdiven aralıkları siyah olmalıdır. Umarım saçma sapan piksel ve sarı-beyaz merdiven araları olmaz
      Koltuk aralarına beyaz renk olması sahaya bir iticilik,soğukluk katmıyor değil. Sarı olması taraftarıyım. Ama projenin içinde nasıl gözüktüğü de önemli.
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Koltuk aralarına beyaz renk olması sahaya bir iticilik,soğukluk katmıyor değil. Sarı olması taraftarıyım. Ama projenin içinde nasıl gözüktüğü de önemli.

San Mames stadı her açıdan örnek alınmalıdır, koltuk dizimi, merdiven boşlukları, reklam alanlarının planlaması vs.
        İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Merdiven boşlukları sarı yada açık renk olmak zorunda.
        Öyle bir zorunluluk var diye hatırlıyorum.
        Öyle bir zorunluluk olduğunu sanmıyorum varsa bile çok saçma...
        EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Bu arada San Mames merdiven boşlukları gri tonlarında boyanmıştır. Siyah veya bu tonlar ambians olarak çok farklı gösterecektir.

Geçmiş sayfalarda bir arkadaş örnek koltuk modeli atmıştı umarım o olur çünkü san mames stadında bulunan koltuk ile aynı

Yorum

San Mames stadı her açıdan örnek alınmalıdır, koltuk dizimi, merdiven boşlukları, reklam alanlarının planlaması vs.

Yalnız San Mames'in merdiven boşlukları dar ve uyguladıkları renk beyazdan çok hoş bir gri rengi olmuş. Beyaz deyince benim aklıma Olimpiyat beyazı gelmişti. Bu renk gayet hoşmuş.
            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Süreden yana bir korkum yok şahsen stadyum ve çevresi temmuza kadar çok rahat biter yeter ki paradan yana sıkıntı olmasın
              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Membran, koltuk ve çim çalışmaları aynı anda yapılacak, plan böyle idi.

Merdiven boşlukları için "açık renk" diye bir tabir geçiyor. Anlaşılacağı üzere subjektif bir betimleme. "Neye göre açık?", "Referans alacağımız renk hangisi?" sorularını sorduğumuzda bana göre referans noktamız koltuk rengidir. Koltuk rengi bordo ise merdiven boşlukları pekala bizim mavimiz olabilir mesela ama bizim ülkemizde nedense bu açık renk tercihi çoğunlukla sarıdan yana kullanılıyor.
                En son f1bekir tarafından düzenlendi; 19.01.2016, 10:45.

Yorum

• Fotum geneli koltuklar için bordo dese de ben mavi olması taraftartıyım.
                  Renk özelliklerine baktığımda ise Bordo bizim taraftara daha uygun gibi. İkisini bir arda kullanabilmenin bir yolu olmalı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Herkesin farklı beğenileri olsa da benim gönlümden geçen mavi ağırlıklı tribün koltuklarıdır. Bordo renk kapalı bir renk ve siyah gibi gözükmesine neden oluyor.

Umarım mavi olur diyerekten bordocuları kızdırmam.
                    En son Kaya tarafından düzenlendi; 19.01.2016, 11:16.
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Herkesin farklı beğenileri olsa da benim gönlümden geçen mavi ağırlıklı tribün koltuklarıdır. Bordo renk kapalı bir renk ve siyah gibi gözükmesine neden oluyor.

Umarım mavi olarak diyerekten umarım bordocuları kızdırmam.
                      şöylede bir durum var.....

mavi tonlarında boşluklar daha çok göze çarpıyor....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Koltuk demişken bjk'nin; loca, yedek kulübesi vb koltuk modelleri

.

Yorum

• iki renkten de iyi isler cikartilabilir. uzmani ile calis yeter ki. surpriz isler cikabilir. tasarimda, yaraticilikta sinir yoktur. al tarafi koltuk rengi deyip hareket etmemek lazim. ayrintilar, dekorasyon icin iyi bir sirketle calisilabilir. suan ki plan ne bilmiyorum.ic dizayn ile ilgili birsey gormedim ben.

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Herkesin farklı beğenileri olsa da benim gönlümden geçen mavi ağırlıklı tribün koltuklarıdır. Bordo renk kapalı bir renk ve siyah gibi gözükmesine neden oluyor.

Umarım mavi olarak diyerekten umarım bordocuları kızdırmam.
                            Mavi renk ile iyi bir kombin yapabilirsek oldukça güzel olur, yukarıda ki stadyumda örneği gayet iyi verilmiş aslında tartar pistlerinde mavi renkte olması gerçekten başarılı, asıl önemli olan kombini iyi yapabilmekte.

Yorum

• erol agaogul bordo mavi ve beyaz koltuklar kullanilacak demisti
                              siparis eski yönetim döneminde verildiyse bu is bitmistir
                              tek renkli tribün hayalini gömün derim
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şöylede bir durum var.....

mavi tonlarında boşluklar daha çok göze çarpıyor....
                                Koltuk zaten bordo, maça gitmesem de olur. diyosun yani Faik...

Açıkçası o konuda haklısın. Yani mavide boşluklar daha göze çarpacak. Ancak çok güzel be mavi... Herkes maça giderse problem olmaz ki yeni stadyum bunun için var...
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

Çalışıyor...
                                X