Bunedir arkadaş çimlerle alakalı ne saçma yorumlar var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Çim yamuk olsa düz olsa ne olacak, halı değil ki bu. Serildikten sonra birbirine kaynayacak organik toprak çim vs. Yani soluk yamuk filan bunlar çimlerin zamanla birbiriyle kaynamasıyla düzelecek şeyler. Önemli olan çimin altındaki alt yapısı, drenajı yüzey düzgünlüğü vs.
Yorum
-
Neden öyle düşünüyorsunuz ki bişey olmaz diye diye zaten bu hale geldik evet düzeltilebilecek hatalar ama bi işi para verip yaptırıyorsan o işin karşılığını almak zorundasın adamlar ruloları yamuk yumuk gönderseydi teslim alırmıydık . Bir işin gereği neyse oyle yapılmalı ama bizim ülkede kolay nasıl yapılırsa öyle yapılıyor ... Eleştirenler de eleştirmeyenler de haklıdır ...TRABZONSPOR, nüfus cüzdanı değil ruhtur.
Yorum
-
Ben biraz dalgasına yazdım.
Burada ne eleştiriler oldu ama çoğu eleştiriler kapandi
-catinin sekli
-Stadin membranlarinin rengi
-Koltuk duzeni
-Koltuk renkleri
-Stadyumun dikligi
-Localarin gizlenmesi
-Yerdeki Ts logosu
Ve hatirlayamadigim onlarca konu ne oldu. Cogu birsekildr halledildi.
stadımiz bitene kadar elestiriler olur. Bence olmali da. Gerci stadin eksigi hala var ama çoğu halledilebilir. Sadece localar kalacak oyle onada yapacak birsey yok. Diger tum sikintilar eminim giderilir.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet bugün neyi eleştiriyoruz
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen biraz dalgasına yazdım.
Burada ne eleştiriler oldu ama çoğu eleştiriler kapandi
-catinin sekli
-Stadin membranlarinin rengi
-Koltuk duzeni
-Koltuk renkleri
-Stadyumun dikligi
-Localarin gizlenmesi
-Yerdeki Ts logosu
Ve hatirlayamadigim onlarca konu ne oldu. Cogu birsekildr halledildi.
stadımiz bitene kadar elestiriler olur. Bence olmali da. Gerci stadin eksigi hala var ama çoğu halledilebilir. Sadece localar kalacak oyle onada yapacak birsey yok. Diger tum sikintilar eminim giderilir.
Yorum
-
Siz eleştirmeden ben liste yapayım dedim işte stadın eleştirilebilir yanları:
1)Büyük araç giriş kapılar
2)Locaların çok açıkta kalması
3)soyunma odaları
4)VİP koltuk kalitesi
5)tribün saha uzaklığı
6)Çatı kubbelerinin alttan gözüken demir kısımları
7)3 katlı loca tasarımı
... Diye sürer gider eleştirmek isteyene fakat günün sonunda stad bir toki stadına göre çok üst düzey ve kaliteli Trabzonspor a hayırlı uğurlu olsun
etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Akyazı Arena hesabından Gökhan Saral'ın yaptığı açıklamalar paylaşılmış.
En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 02.11.2016, 16:42.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçılış için kesin bir tarih versinler de biletimizi ona göre alalım. Yalnız pazartesi olacak bir açılış oldukça sönük olacaktır, inşallah yönetim bunu göz önünde bulundurur.En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 02.11.2016, 16:47.
Yorum
Yorum