Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunedir arkadaş çimlerle alakalı ne saçma yorumlar var.
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Fotoğraf gelsin de eleştirelim modunda bekliyor millet

Tamamen bitsin de fikrimizi söyleriz, hunharca eleştiriye vs. gerek de yok.

Trabzon şehrinden bahsediyoruz.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Çim yamuk olsa düz olsa ne olacak, halı değil ki bu. Serildikten sonra birbirine kaynayacak organik toprak çim vs. Yani soluk yamuk filan bunlar çimlerin zamanla birbiriyle kaynamasıyla düzelecek şeyler. Önemli olan çimin altındaki alt yapısı, drenajı yüzey düzgünlüğü vs.

Yorum

• Neden öyle düşünüyorsunuz ki bişey olmaz diye diye zaten bu hale geldik evet düzeltilebilecek hatalar ama bi işi para verip yaptırıyorsan o işin karşılığını almak zorundasın adamlar ruloları yamuk yumuk gönderseydi teslim alırmıydık . Bir işin gereği neyse oyle yapılmalı ama bizim ülkede kolay nasıl yapılırsa öyle yapılıyor ... Eleştirenler de eleştirmeyenler de haklıdır ...
          TRABZONSPOR, nüfus cüzdanı değil ruhtur.

Yorum

• Ben biraz dalgasına yazdım.
            Burada ne eleştiriler oldu ama çoğu eleştiriler kapandi
            -catinin sekli
            -Stadin membranlarinin rengi
            -Koltuk duzeni
            -Koltuk renkleri
            -Stadyumun dikligi
            -Localarin gizlenmesi
            -Yerdeki Ts logosu
            Ve hatirlayamadigim onlarca konu ne oldu. Cogu birsekildr halledildi.
            stadımiz bitene kadar elestiriler olur. Bence olmali da. Gerci stadin eksigi hala var ama çoğu halledilebilir. Sadece localar kalacak oyle onada yapacak birsey yok. Diger tum sikintilar eminim giderilir.
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• evet bugün neyi eleştiriyoruz

Yorum

• Eygidi sene 2008 veya 2009 da denizin ortasında takanın üstünde 2-3 tane eli kalemli adamın yazıp cizdiklerine dalga geçilen günler geldi aklıma.

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evet bugün neyi eleştiriyoruz
                  Çim renksiz,soluk ve yamuk

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben biraz dalgasına yazdım.
                    Burada ne eleştiriler oldu ama çoğu eleştiriler kapandi
                    -catinin sekli
                    -Stadin membranlarinin rengi
                    -Koltuk duzeni
                    -Koltuk renkleri
                    -Stadyumun dikligi
                    -Localarin gizlenmesi
                    -Yerdeki Ts logosu
                    Ve hatirlayamadigim onlarca konu ne oldu. Cogu birsekildr halledildi.
                    stadımiz bitene kadar elestiriler olur. Bence olmali da. Gerci stadin eksigi hala var ama çoğu halledilebilir. Sadece localar kalacak oyle onada yapacak birsey yok. Diger tum sikintilar eminim giderilir.
                    Bordo Mavi olsa tadından yenmezdi

Yorum

• Passolig üzerinden kombineleri sayan arkadaslar vardi ne dir son durum varmi artiş

Yorum

• Siz eleştirmeden ben liste yapayım dedim işte stadın eleştirilebilir yanları:
                        1)Büyük araç giriş kapılar
                        2)Locaların çok açıkta kalması
                        3)soyunma odaları
                        4)VİP koltuk kalitesi
                        5)tribün saha uzaklığı
                        6)Çatı kubbelerinin alttan gözüken demir kısımları
                        7)3 katlı loca tasarımı
                        ... Diye sürer gider eleştirmek isteyene fakat günün sonunda stad bir toki stadına göre çok üst düzey ve kaliteli Trabzonspor a hayırlı uğurlu olsun

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Akyazı Arena hesabından Gökhan Saral'ın yaptığı açıklamalar paylaşılmış.

En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 02.11.2016, 16:42.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• %80 nedir abi yetişmez ozaman

Yorum

• Açılış için kesin bir tarih versinler de biletimizi ona göre alalım. Yalnız pazartesi olacak bir açılış oldukça sönük olacaktır, inşallah yönetim bunu göz önünde bulundurur.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Açılış için kesin bir tarih versinler de biletimizi ona göre alalım. Yalnız pazartesi olacak bir açılış oldukça sönük olacaktır, inşallah yönetim bunu göz önünde bulundurur.
                                Ben bu yönetime olan inancımı bu açılış günüyle belirleyeceğim. Pazartesi günü açılış olmaz, bu kadar basiretsiz değildir bu yönetim. Beni düşündüren hiçbir adım atılmayacak olmasıdır. Umurlarında oldugunu sanmıyorum ama yine de bekliyorum umutla.
                                En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 02.11.2016, 16:47.

Yorum

Çalışıyor...
                                X