Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerli reco ismini bizim tesise verirsen olacakları söyleyeyim ben daha maçları izlemem stada da gitmem yalaka köpek it oğlu it o. Fevzi
    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• azız yıldırım spor kompleksı daha cok yakısır(!)..

Yorum

• trabzonu ayağa kaldırın şimdi yapmazsanız bir daha yapamazsınız şike olayındaki geçmiş olsun der geçeriz

Yorum

• Yahu belediyenin stadyuma isim verme "YETKİSİ YOK"

Fakat bunu bile bile böyle bir şey yapmaları bildiğiniz "YALAKA YÖNETİCİ" tiplemesi ile açıklanabilir.

Bu adamların derdi argo tabirle "YAVŞAMAK" dır.

Hayatım boyunca nefret etmişimdir böyle tiplerden!

Yorum

• Şu tipe bak, şu bıyığa bak adamların sıfat yokki, hepsi böyle sıfatsız,karaktersiz,yalaka,din tüccarı ...

Ve bunlara yüz veren %70 fikir, muhakeme ve karakter yoksunlarıdır bunun sebebi.
            Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
            Бургундия синий
            61

Yorum

• birisi yalan haber desin arkadaş çıldırdım..kafayı yiyorum..trabzonum kimlere emanet..

Yorum

• Anlaşılan bizi zorla bu takımdan soğutacak kraldan çok kralcı yalakalar. Böyle yalaka insanları nasıl yanlarında barındırıyorlar o da ayrı bir mevzu.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Harbi harbi belediyenin sitesinde haber yapılmış yok artık.
                  Link koyabilir misin Soner?
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Geçmiş olsun bundan sonra rivrivsporu tutuyorum

Yorum

• Ya arkadaş sinirden ağlayacağım şimdi, belediye başkanı denen zat bir de twitterdan haberi paylaşıyor ya !

Allah bu taraftara sabır versin.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Maalesef Trabzonspor yalakalıkla kullanılacak bir statüye bürünmüş yazık . Eğer o stada RTE ismi verilirse orda oynayan takım benim takımım olmaz net !

Trabzonspor !!!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Link koyabilir misin Soner?
                          Renklerini Koruyarak Gelişen Şehir Amacımız, insanı merkeze alan, istişareye açık, kapsayıcı ve ortak aklı önceleyen örnek gönül belediyeciliği anlayışımız ve sunacağımız kaliteli kamu hizmetleri ile güçlü ve müreffeh bir Trabzon inşa etmek.

Yorum

• Bu isim komplekse verilecekmiş neyseki rahatladım..!

Yetmez kompleksin girişine 2010-2011 sezonu süper lig şampiyonu fenerbahçe yazılsın..

Oda yetmez etrafına aziz yıldırımın rte nin büstlerini diksinler ne bileyim daha çok şey düşünülebilir..
                            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Bu hiç olmadı,bunun bir örneği yok.Ne denebilir ki ?
                              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sağolasın...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                                X