Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Akyazının önünden dahi geçmemişsen, nasıl bir kıyaslama yapabiliyorsun ?
    Anlayabilmek için önünden bile geçmeye gerek yok paçalarından akıyor anla işte. Sağ olsun f1bekir bize stadı adım adım gezdirdi fotoğraflarıyla vaktı zamanında.

Kuru eleştiri peşinde değiliz mal meydanda toki nin yapacağı yada yapamayacağı bir stadyumdan kalite beklemeye gerek yok diğer tarafta ise her malzemesi 1 .sınıf bir inşaatdan bahsediyoruz. Burada nasıl olmaz denilen hemen hemen her şeyi gözlerimle gördüm adamların stadında. Siz mutlu olabilirsiniz ama bilin ki kalitesi düşük bir mutluluk olacak bizimkisi.
    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anlayabilmek için önünden bile geçmeye gerek yok paçalarından akıyor anla işte. Sağ olsun f1bekir bize stadı adım adım gezdirdi fotoğraflarıyla vaktı zamanında.

Kuru eleştiri peşinde değiliz mal meydanda toki nin yapacağı yada yapamayacağı bir stadyumdan kalite beklemeye gerek yok diğer tarafta ise her malzemesi 1 .sınıf bir inşaatdan bahsediyoruz. Burada nasıl olmaz denilen hemen hemen her şeyi gözlerimle gördüm adamların stadında. Siz mutlu olabilirsiniz ama bilin ki kalitesi düşük bir mutluluk olacak bizimkisi.

Arkadaşa cevap verirken "beşiktaşın stadını gördüm derken sadece önünden geçmişsiniz sanırım" diyorsunuz ama şimdi de anlayabilmek için önünden geçmeye gerek yok fotoğraflar yetiyor diyorsunuz.. Arkadaşta illaki beşiktaş stadının fotoğraflarına bakmıştır..

Çatısı özel, denizin üzerinde bir stadı sırf toki yapıyor diye kalitesiz diye yorumlamakta ilginç..

Bana göre de Beşiktaşın stadındaki 30 dan fazla çıkış olması kötü.. Aynı şeyi bize yapsalar bura ayağa kalkardı.. K
      omşunun tavuğu komşuya kaz görünür..
      Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşa cevap verirken "beşiktaşın stadını gördüm derken sadece önünden geçmişsiniz sanırım" diyorsunuz ama şimdi de anlayabilmek için önünden geçmeye gerek yok fotoğraflar yetiyor diyorsunuz.. Arkadaşta illaki beşiktaş stadının fotoğraflarına bakmıştır..

Çatısı özel, denizin üzerinde bir stadı sırf toki yapıyor diye kalitesiz diye yorumlamakta ilginç..

Bana göre de Beşiktaşın stadındaki 30 dan fazla çıkış olması kötü.. Aynı şeyi bize yapsalar bura ayağa kalkardı.. K
        omşunun tavuğu komşuya kaz görünür..

Güzel kardeşim arkadaşın avukatlığını yapıyorsun ıyı madem de bır daha oku bakalım nesını begenmedıgını soylemıs. Beni zerre ılgılendırmez baskasının stadı taraftarı olmayan mukemmel bır stadımız olsada umurumda olmaz. Konusmak ıcın konusan bır ton ınsan geldı gıttı bu baslıga sende onlardan bırısı olma.
        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

beşiktaşın stadını gördüm derken sadece önünden geçmişsiniz sanırım. Ben Akyazının önünden dahi geçmemiş ama beşiktaşın stadının her bir yerini gezmiş her tribününü dolaşmış birisi olarak kendi kendime soruyorum beşiktaşa yapılan stadyumsa bizim ki ney ? Gerçi Fatih Ç. cevaplamış o da stadyummuş
          Evet ikiside stadyum benim gözümde.
          Kıyaslama yapabilmeniz için iki stadyumu da gezmeniz gerekmez mi sizce ?
          Birisine canlı gözle şahit oldunuz diğerine resim üzerinden not veriyorsunuz. Birisinde birinci sınıf malzeme olduğunu söylüyorsunuz ama diğer stadyumu görmediğiniz halde kötü diyorsunuz. Kıyaslamak için sizce de haksız bir rekabet değilmi bu ?
          Bjk ile Akyazı stadyumu arasında benim gözüme takılan bir kaç farklılık var kalite yönünde.
          1. Locaların gizlenmesi.
          2. Dış sütunların Küfeki taşıyla kaplanması.
          3. Yine dış kısımda tribün altlarının alçı sıva ile sıvanması. ( Bizde kabaca bozuk zemin düzeltilip boya yapıldı.)
          4. Sahanın Hibrit çim olması (% bilmem kaçının.)

Sırf Toki yapıyor diye endişe içindeyseniz ona da bir şey diyemem ama Bjk stadyumuna Jeniffer Lopez bizim stadyuma da Yıldız Tilbe muamelesi yapılması yanlış.
          Biz Türklerin bir hastalığı var başkasının malıyla övünmek sanırım size de bulaşmış ucundan azcık.

Yorum

• Beşiktaş Stadı araziye gömük gibi ve maç sonrasında kalabalıkların rahat dağılabileceği bir alan yok bence.
            He tabi diğer özelliklerini bilmiyorum.
            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet ikiside stadyum benim gözümde.
              Kıyaslama yapabilmeniz için iki stadyumu da gezmeniz gerekmez mi sizce ?
              Birisine canlı gözle şahit oldunuz diğerine resim üzerinden not veriyorsunuz. Birisinde birinci sınıf malzeme olduğunu söylüyorsunuz ama diğer stadyumu görmediğiniz halde kötü diyorsunuz. Kıyaslamak için sizce de haksız bir rekabet değilmi bu ?
              Bjk ile Akyazı stadyumu arasında benim gözüme takılan bir kaç farklılık var kalite yönünde.
              1. Locaların gizlenmesi.
              2. Dış sütunların Küfeki taşıyla kaplanması.
              3. Yine dış kısımda tribün altlarının alçı sıva ile sıvanması. ( Bizde kabaca bozuk zemin düzeltilip boya yapıldı.)
              4. Sahanın Hibrit çim olması (% bilmem kaçının.)

Sırf Toki yapıyor diye endişe içindeyseniz ona da bir şey diyemem ama Bjk stadyumuna Jeniffer Lopez bizim stadyuma da Yıldız Tilbe muamelesi yapılması yanlış.
              Biz Türklerin bir hastalığı var başkasının malıyla övünmek sanırım size de bulaşmış ucundan azcık.

Benım amacım stadımıza bok atmak değil ki eski mesajlarımda begendıgımı ve bıttıgı zaman hayal edılenden daha guzel olacagını cok kez soyledım. TOKI nın bir cok yapısını gezmıs, devlet ıhale sistemini cok ıyı bilen, 1000 den fazla ıhale komısyonunda bulunmus, 100 lerce kamu şantıyesı gezmıs ve gezmekte olan bırısı olarak devletın yaptırdığı ıslerde malzeme standartını bilen birisi olarak konusuyorum. Burada fotograflara bakıp "bizim stadın kolonları ınce besıktasın kı daha kalın o bile daha sağlam" gibi yorumları okumus ve gulup gecmıs bırısı olarak aynı yolda yurumedıgımden emın olabilirsin.

Şimdi ben kendimi biraz daha iyi ifade etmek adına daha detaylı anlatayım. Her şeyden önce adamlar stadyumlarını kendileri yaptıkları için kendilerine özgü bir stadyumları olacak. Mesela; Yangın dolaplarından loca camlarına kadar siyah rengini kullandılar. Mesela havalandırma cihazları üntes marka ve üntesin firma rengi turuncu beyaz olmasına rağmen onlar için siyah beyaz üretim yaptılar ki bu cihazları taraftarlar görmeyecek bile. Bizim boya badana ile geçirdiğimiz dış cephe mekanlarda siyah granit kullandılar. Lavabo bataryasından ıslak zemin malzemelerine kadar vitra. Tabiki şahsen beğenmediğim şeylerde oldu ama insan görünce heyecanlanıyor, imreniyor hatta kıskanıyor. Sonrada basiretsiz yönetime sayıp sövüyor. Yoksa derdim birilerini övme üzerinden çamur atmak değil ki arkadaşta beni tanımadığından saldırı pozisyonuna geçiyor. Neyse siz yine size sunulanla mutlu olun ama dışarıda çok farklı şeyler oluyor ve bizlerde bize sunulandan çok daha fazlasını hak ediyoruz bundan emin olun.
              ...6 Aralık 2015...

Yorum

• Uzun bir aradan sonra .

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uzun bir aradan sonra .
                  Çatı konsol makaslarının montajı için yardımcı olacak geçici kolonlar sanırım bunlar. Kış da geldi zor biter bu kış bu çatı.

Yorum

• Kaynak: Y.Emre Sel
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

beşiktaşın stadını gördüm derken sadece önünden geçmişsiniz sanırım. Ben Akyazının önünden dahi geçmemiş ama beşiktaşın stadının her bir yerini gezmiş her tribününü dolaşmış birisi olarak kendi kendime soruyorum beşiktaşa yapılan stadyumsa bizim ki ney ? Gerçi Fatih Ç. cevaplamış o da stadyummuş
                      Beşiktaş stadının sadece önünden geçseydim fark etmezdim zaten. Azıcık ucu görünüyor, yerden bitme gibi stad yerin altına indikleri için. Hani Roma Kolezyum'u gibi olacaktı? Beşiktaş taraftarına anlatılan, sunulan ihtişam yok. Bizim stadımız bile daha ihtişamlı diyebilirim.
                      En son bthnbyrktr tarafından düzenlendi; 09.10.2015, 17:08.

Yorum

• stadiniz batsin. insallah hic bitmez, hatta cöksün

Yorum

• bugün itibariyle bu kirli insanların yaptırdığı stadın da adı belli olmuştur:rte

Yorum

• İlk olarak ofluhalit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bugün itibariyle bu kirli insanların yaptırdığı stadın da adı belli olmuştur:rte
                            Hadi oradan! Ağzını topla!!!

nasıl rte dersin!

Hz. Rte. Cc iyeceksin
                            Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                            -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hadi oradan! Ağzını topla!!!

nasıl rte dersin!

Hz. Rte. Cc iyeceksin

Di mi çok pardon!

Yorum

• Abi bize hersey mubah kimse kusura bakmasın şike davasına fenerbahçe kadar sahip cikilmadi iki tane avukat gondermeyle olmuyor bu işler sadece ibrahim ertürk adlı renkdasimiz ve bir kaç kişi daha avrupada ve buralarda elinden geldigi kadar yaptı gerisi sırf kamera gösterisi yazıklar olsun ve bu parti bunları yaptığı halde hala trabzondan bu kadar oy aliyorsa konuşmaya çokta gerek yok
                                Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X