Bir de biraz araştırdım büyük takımlar içinde böyle yeni stadyum için açılış yapmak pek yaygın değil galiba, Arsenal için bile doğru düzgün bir görüntü bulamadım.
Bir de biraz araştırdım büyük takımlar içinde böyle yeni stadyum için açılış yapmak pek yaygın değil galiba, Arsenal için bile doğru düzgün bir görüntü bulamadım.
daha ne yapacaklardi
alt tarafi bir stadin acilisi
okadar fazla beklentiye girmeyin
atesi yeniden bulmadi
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Adanaya yapılan yeni statı imrenmemek elde değil. Loca katı ayrı tribünde yapılmış.eğer yüzlerine bulaştırmazlarsa ikinci bir san mames çakması olabilir.
Bu saatten sonra umarım bizim stata maksimum estetik dokunuşla mimari olumsuzlukları kamufle ederler.
Bizim Stadyumu aldıktan sonra üzerinde oynamalar yapılabilir diye düşünüyorum çok fazla degisiklik oldu zaten son dakikada ben tam aksine çok güzel bir komplekse sahip olucagimizi düşünüyorum sadece vodafone arena gibi reklamı yapılmıyor sessiz sedasız yapılıyor nerdeyse
Adanaya yapılan yeni statı imrenmemek elde değil. Loca katı ayrı tribünde yapılmış.eğer yüzlerine bulaştırmazlarsa ikinci bir san mames çakması olabilir.
Bu saatten sonra umarım bizim stata maksimum estetik dokunuşla mimari olumsuzlukları kamufle ederler.
Bak buna kesinlikle katılıyorum. Stadımızı kısmen beğeniyorum bir sıkıntım yok ama keşke şu kat aralarındaki loca düzeni Adana stadındaki gibi olsaydı. İşte sadece buna içim acıyor. Başkası değil. Adana stadı San Mames'in bi kademe ufak kopyası gibi resmen.
Yorum