İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim çimleri üreten firmadan haberin var mı acaba.
Benim dilimin ucunda da bir türlü çıkaramadım firmayıForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlıkta Akyazı için anlaşılan firma yazıyormu genelde Avni Akerden bahsediliyor da.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhakkak vardır Fatih. Bahsettiğin dönemde yapılacak yenileme üzerine açılmıştı o başlık.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağol biraz bakayım bahsedilmişmi bu konu hakkında diye ..Oralarda bir yerdedir, iyi bak
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN Forum; yakın tarih Trabzonspor ansiklopedisi gibidirOralarda bir yerdedir, iyi bak
Yorum
-
Getafe, maçlara daha çok taraftar çekebilmek için "Getafinder" isimli bir mobil uygulamayı hayata geçirdi. Ligin en az kombine satan takımı Getafe'nin maçlarına giden taraftarlar bu uygulamayla tribündeki diğer taraftarlarla eşleşebilecekler.
Bizimkiler yapsa maçtan sonra çarşı pazar karışır."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Getafe, maçlara daha çok taraftar çekebilmek için "Getafinder" isimli bir mobil uygulamayı hayata geçirdi. Ligin en az kombine satan takımı Getafe'nin maçlarına giden taraftarlar bu uygulamayla tribündeki diğer taraftarlarla eşleşebilecekler.
Bizimkiler yapsa maçtan sonra çarşı pazar karışır.Mustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bizde olsun millet maçı bırakır, stadı omegleye çevirir
aynen bizim türklere göre değil bu en yakın örneği periscope ta gördük.
bu arada bu başlık inanılmaz derecede sessizleşti en çok takip ettiğim konu olması sebebiyle bundan 3-4 ay önceki muhabbetle şimdiki bir değil. tabi bunun en büyük sebebi stadın yavaşlaması.
ama arkadaşlar biraz daha ilgi gösterelim stadımıza özellikle trabzonda olan arkadaşlardan fotoğraf vs. şeylerle katılmalarını rica ediyorum.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kim ne derse desin kaliteli stad yapıyorlar bizimkinden iyimi değilmi bilmiyorum ama şu tribün dikliği nedir abi.
Yorum
-
İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO stat satilan kupa karşiliğinda veriliyor. 41.461 tane mezhebi geniş o stada girebilir ben girmiyorum.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Majezik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]7514[/ATTACH]
Kim ne derse desin kaliteli stad yapıyorlar bizimkinden iyimi değilmi bilmiyorum ama şu tribün dikliği nedir abi.
Gerçekten ciddi bir diklikte yapılıyor tribünler ama fotoğraftaki kadar da dik değil o açıdan bu foto aldatıcı olmuş....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum