Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim çatı çelik işini üstlenen Galpan Ukranyada bir başka stadyum ihalesinide kazanmış.
    Sakarya stadyum başlığında bu konuşuluyor.
    Bunun ışığında Sakarya stadyumunda çelik kısmında sıkıntı var gibi, orada da çelik aksamda yavaşlık mevcut.
    Staddaki ana gecikmenin sebebide baştan beri bu galpan denen sahtekardır arkadaşlar bildiğim kadarıyla projeye dahil edilmesinin asıl nedeni kendisininde trabzonlu olması ama bu projeye gösterdiği özene bakılırsa şuan ki stada katkısı en çok fenerin Trabzona katkısı kadardır. Birde bizim stadı yüklenicisi olduğunu söyleyip başk işlerde almaya başlaması tam bizim başımıza gelebilecek bir olay.

Yorum

Bizim çimleri üreten firmadan haberin var mı acaba.
      Benim dilimin ucunda da bir türlü çıkaramadım firmayı
      Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu başlıkta Akyazı için anlaşılan firma yazıyormu genelde Avni Akerden bahsediliyor da.

Yorum

Bu başlıkta Akyazı için anlaşılan firma yazıyormu genelde Avni Akerden bahsediliyor da.
          Muhakkak vardır Fatih. Bahsettiğin dönemde yapılacak yenileme üzerine açılmıştı o başlık.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

Muhakkak vardır Fatih. Bahsettiğin dönemde yapılacak yenileme üzerine açılmıştı o başlık.
            Sağol biraz bakayım bahsedilmişmi bu konu hakkında diye ..

Yorum

Sağol biraz bakayım bahsedilmişmi bu konu hakkında diye ..
              BMN Forum; yakın tarih Trabzonspor ansiklopedisi gibidir Oralarda bir yerdedir, iyi bak
              Ayağa KALK!

Yorum

BMN Forum; yakın tarih Trabzonspor ansiklopedisi gibidir Oralarda bir yerdedir, iyi bak
                Hele bir bakayım en lazım olan sayfa kopmuş da olabilir

Yorum

• Getafe, maçlara daha çok taraftar çekebilmek için "Getafinder" isimli bir mobil uygulamayı hayata geçirdi. Ligin en az kombine satan takımı Getafe'nin maçlarına giden taraftarlar bu uygulamayla tribündeki diğer taraftarlarla eşleşebilecekler.

Bizimkiler yapsa maçtan sonra çarşı pazar karışır.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Getafe, maçlara daha çok taraftar çekebilmek için "Getafinder" isimli bir mobil uygulamayı hayata geçirdi. Ligin en az kombine satan takımı Getafe'nin maçlarına giden taraftarlar bu uygulamayla tribündeki diğer taraftarlarla eşleşebilecekler.

Bizimkiler yapsa maçtan sonra çarşı pazar karışır.
                    Bu bizde olsun millet maçı bırakır, stadı omegleye çevirir
                    Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu bizde olsun millet maçı bırakır, stadı omegleye çevirir

aynen bizim türklere göre değil bu en yakın örneği periscope ta gördük.

bu arada bu başlık inanılmaz derecede sessizleşti en çok takip ettiğim konu olması sebebiyle bundan 3-4 ay önceki muhabbetle şimdiki bir değil. tabi bunun en büyük sebebi stadın yavaşlaması.
                      ama arkadaşlar biraz daha ilgi gösterelim stadımıza özellikle trabzonda olan arkadaşlardan fotoğraf vs. şeylerle katılmalarını rica ediyorum.
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beşiktaş tesislerdeki çimleri yenileyip hibrite dönüyormuş. yapan firma şu

SIS Pitches is an internationally recognised leader in sport pitches, offering a range of services and support for your club or school pitch needs. Discover more.

CRX8C3wUYAA--AY.jpg

Kim ne derse desin kaliteli stad yapıyorlar bizimkinden iyimi değilmi bilmiyorum ama şu tribün dikliği nedir abi.

Yorum

• O stat satilan kupa karşiliğinda veriliyor. 41.461 tane mezhebi geniş o stada girebilir ben girmiyorum.

Yorum

• Ben burda Bordeaux'nun yeni stadından bir tribün dikliği adı altında foto atmıştım ve o fotoğrafın üzerinde oynanmış idi vodafone arena stadından alınan fotoğrafta da durum bundan ibaret

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O stat satilan kupa karşiliğinda veriliyor. 41.461 tane mezhebi geniş o stada girebilir ben girmiyorum.
                              arkadaşlar bırakın artık bu işleri,o stadın şikeyle alakası yok.yok yok...
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Majezik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [ATTACH=CONFIG]7514[/ATTACH]

Kim ne derse desin kaliteli stad yapıyorlar bizimkinden iyimi değilmi bilmiyorum ama şu tribün dikliği nedir abi.

Gerçekten ciddi bir diklikte yapılıyor tribünler ama fotoğraftaki kadar da dik değil o açıdan bu foto aldatıcı olmuş.
                                ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X