Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• madem ki her şeyi hallettik bir tek stat açılışı kaldı bende fikrimi ve izlenimlerimi beyan edeyim;
    malum gs statının açılışında siyasi ağırlıklı bir boyut kazanmıştı ve akabinde taraftardan tepkiler yükselmişti.
    dikkat ediniz bursa statının açılışında cb haricinde siyasi kesim fazla değildi. yine dikkat ediniz ki cb konuşmasını fazla uzun tutmadı.
    anlaşılan o ki geçmiş dönemde yapılan yanlışlardan ders çıkarılmış. ve yapılan eser çok ta göze batırılmadan hizmete koyulmak istenmiş.
    tüm bu gelişmeler ışığında akyazı statının açılışında siyasi şov olacağını hiç sanmıyorum. bu konuda renktaşlar bence müsterih olmalı.
    mevcut enerjimizi daha yakın zamanda bitirilmesi gereken konularda harcamalıyız.
    statın iç mimari yapısındaki değişikliklerimizi acilen yeni yönetime liste halinde iletmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mesele devlet ekranının CB nin gelme meselesi değildir. Sorun şu ki sırf bunlar geliyor diye o stadyuma Rize samsun Erzurum Vs etraftan otobüsler ile bindirilmiş kıtalar getirilecek mi yoksa sadece trabzonsporlular hak ettikleri gibi gidecek mi. Bursa açılışında bursaspor taraftarı yoktu. Otobüslerle etraf illerden gelen belli kesimler vardı. Bunlara davetiyeler ve otobüsler sağlandı geldiler CB yi dinleyip alkışladılar ve gittiler. Bizde böyle olmamalı. Biletler açılışa gelecek trabzonspor taraftarına satılmalı açılış maçı büyük bi kulüple yapılmalı. CB gelir maç öncesi konuşur sonra oturur atıyorum TS barça maçını izler buna lafım yok saygım var.ama CB gelir etraf illerden adam getirir miting yaparsa orda benim tepkim olur.
      Imza atarim
      Nefsin icin sevme

Yorum

• F1 Bekir reyiz "haftanın konuğu" bilginize.

Forum üyelerinin kültür, sanat ve eğlence dünyasına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu ve keyifli sohbetler gerçekleştirdiği forum bölümüdür...
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• iktidari gecdim
          bu acilisa muhalifette gelirse sasmam
          bu özel bir proje
          özel bir yerde yapilmis
          tamamen devlet inisyatifinde

bu dieti ödeyecegiz, bunun baska yolu olmayacaktir
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tribün koltuklarını ister bordo ister mavi yapsınlar ama asla dalgalı veya karışık renk yapmasınlar bursanın stadı rezalet olmuş.
            mavi daha güzel bunu oylamaya sunmak lazım ,ayrıca karışık renk ve dalganlmalrda kesinlikle olmamalı
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• umarım yazın fındık ayından önce veya sonra açılış olurda gurbetçilerimizde mabedi görür bir iki maç seyredi verirler,
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

• Ben şundan eminim bu stad doğru kişinin ellerinde..
                Açılışı da bize şanımıza formamıza tarihimize yakışır bir şekilde olacağına eminim..
                Şunu kabul etmelisiniz, RTE bu stadın açılışına gelecek tıpkı diğer stadları açtığı gibi...

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben asla kabul etmem o satda benden önce iktidar yalakalarının girip keyfini sürmesini. sağdan soldan otobüslerle getirilmiş adamların benim yeni evimin koltuklarına benden önce oturmasını kabul etmem. cb gb ib oçb neyse adı gelipde 1 saat konuşmasını kabul etmem. miting yapmasını hiç kabul etmem ... gelecektir ona bişey demem ama çıkar 5 dakka konuşur hayırlı olsun der gider gitmelidirde sonra çıkar yerine oturur bu yuvayı sahiplerine bırakır bizde açılışını yaparız.

yani kısacası öyle onlar bir açsın sonra biz açarız diye bişey yok olmaz . saçmalık. o stad taraftarla açılmalıdır bunun tartışması kabul edilir başka altarnatifler yaratılması gereksizdir. boşa konuşuktur.

lütfen bir silkelenip kendinize geliniz. rica ediyorum ...
                  Hayırlısı olsun diyelim, ilk günden koltukları sahada görürsek şaşırmayalım derim o zaman.
                  En son f1bekir tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 16:34.

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mavi daha güzel bunu oylamaya sunmak lazım ,ayrıca karışık renk ve dalganlmalrda kesinlikle olmamalı
                    Koltukların renk ve dizayn seçimini de TOKİ yapıyorsa eyvah ki ne eyvah...bordoyla kırmızıyı ayıramayan toki, kimbilir mavi yerine de yeşili monte eder.

Yorum

• koltuklar BORDO merdiven araları ve görünen prekastlar MAVİ olsa çatıda ışıklandırılsa bordo mavi şeritlerle bu stad efsane olur efsane

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bazi arkadaslar, icimize su serpecek seyler yazip, stat acilisimizin bursa gibi olmayacagini soyleselerde, buna inanmak cok zor.
                        Rte cikip once 2000 li yillari sonra bugunu karsilastiracak ornekler verip, Trabzonun sahil yollarindan konuya devam edip, en sonunda rize-erzurum ovit gecitiyle konuyu kapatir, sunucu hanfendi, beyfendi, yaklasik olarak sayin cumhurbaskanimiz lafini en az 150 defa soylemeye yemin ederek gune baslar, butun etraf millet akp ve adamlari ve yandaslari ve yiyiceleri ve cevre coluk cocuk la dolar...

Bizlerde biz yani ne oldugunu degilde stadin ne oldugunu anlamayaca calisirken, oralarda birileri akyazinin icinden ihaleleri gommekle azicikda olsa rte den faydalanabilmekle mesgul olacak...

Bizler yani masum insanlar olaylara hep bir objectif bakacak olsakta aslinda subjectif olmayi beceremeyecez..

Bizler bize verileni icimize sindirip evimizin yolunu tutarken, hayalini kurdugumuz stada kavusurken, birileri statla beraber baska hayallerede kavusacak..

Zoruma giden, IHO doneminde stadin agirdan alinmasi, Muharrem doneminde hizlanmasi degil, zira ikiside birilerinin birseyleri oldugu ortada. Zoruma giden IHO nun ne vaad etmedigi, Muharremin ne vaad ettigi...

arka kapilarda oynanan oyunlari hep merak etmisimdir, cunku hicbirsey bu dunyada bana seffaf gelmiyor... Pit10 ( rapci ) rap i birakti, cocuk aciklama yapmak zorunda kaldi, hala anlamadiysaniz neden rap i biraktigimi, son konserimiz 5 defa izleyin dedi, actim ve izledim tam 5 defa... ve anladimki birilerinin usagi olmakla kapilar acilirmis, adam olmaklada kapilar kapanirmis.. Ve o usaklar, dunyanin kultur dinamiklerini yok etmekle gorevli, Israil in gizli oyunlariymis..

Konu yu buraya nasil getirdigimi bende anlamadim, isin kisasi bu stat yapilir ( temmuz basinda biter ), bizler sevinir, baskalari ise yuzlerindeki gulumsemelerinin ardinda seytani dusuncelerini gerceklestirmenin ve gerceklestirecek olmalarinin mutlulugu icinde olur..

( 4 yildir Turkiye`de degilim, 3 ay once geldigimde, eskiden tanidigim, bazilari akrabamda olan, dindar diye bildigim insanlarin, toros marka arabadan 2015 mercedes marka arabalara terfi etmelerini hayranlikla izledim, mal onemli degildi, onemli olan cok paranin haramsiz olmayacagiydi )

( bu yaziyi dun yazdim, sonra silmeye karar verdim, ancak bugun tekrar gondermek istedim )

( yazimda uygunsuz icerik varsa, o kismin silinmesine razi olabilirim, lakin lutfen tamamini silmeyin, tesekkur ederim )

Gurbetten selamlar
                        UGUR
                        Söylediklerin mantıklı şeyler evet katılabileceğim noktalarda var.
                        Bunları söylerkende hani bunuda yanında belirtmek zorunda kalıyorum Tayyip Erdoğan'cı değilim.( Bunu neden söylemek zorundayım bunuda anti Tayyipçiler biraz kendinde sorgulamalı. Olumlu şeyleri bile görmezden gelme poşetin içinde 1 çürük elma var o poşeti çöpe atalım psikolojisiyle olmaz bu işler )

Bence Cumhuriyet tarihinin en önemli spor atılımı yapılıyor son 10 yılda.
                        Kendimi Başbakan ya da C.başkanı olarak hayal ediyorum. Gidermiyim açılışa diye.
                        Eee giderim kardeşim. Galatasaraya stad yapmışım isim hakkından locadan bir sürü para kazanmışlar. Keza diğer takımlara.
                        Ama gidip onu siyasi ŞOVA 'da dönüştürmem. Bir hata vardı TT arenada.
                        Bursa stadında 2 dakika konuştu C.başkanı. Bursanın yeri burası değil bu sıraya layık değil dedi. Bursaspora böyle bir stad yakışırdı dedi ayrıldı. Ne siyaset vardı ne başka birşey.
                        Basketbola dönüyorum hemen 2010 da dünya 2. si olduk. Başbakan madalya vermek için sahneye çıktı. Basketbolda Federasyon olarak avrupa zirvesinde Alt yapılar tesisler olarak son 10 yılın en büyük yatırımını yapmış ülkenin başbakanı dünyada 400-500 milyon belkide daha fazla kişinin ekran başından izlediği bu büyük başarıda madalya takacak takımına. Sahaya iniyor ıslıklar yuhlamalar. Kendi ülkesinde.Ne için basketbola verdiği destek için mi ? Siyaseti basketbola alet eden o anda o tribünlerdekilerdi. Ordakini bir ülkenin başbakanı değil sevmediği bir partinin lideri olarak gördükleri için. Peki orası yerimi. Peki Telekom arena yerimiydi. Aynısı belki Bursa stadında yaşanacaktı. Belki bizim stad açılışında yaşanacak.
                        Biz ilk önce kendimizi geliştirmemiz gerekiyor.
                        Kızdığım şeyleri kovalarken iyi şeylerin üstüne basmamak lazım.
                        İyi ile kötüyü aynı yerde değerlendirmemek , İyi olan yerde iyi kötü olan yerde kötü demek lazım.
                        %60 ı yanlış politikalar içinde olan birini kalan doğru hamlelerinde , yanlışları üzerinden eleştirmemek lazım.
                        C.başkanı açılışa gelecektir bittabi en doğal hakkı. İsim hakkıyla localarıyla tesisleriyle çok güzel bir mekanı Trabzonsporumuza kazandırmıştır devlet. Ben kendi adıma teşekkür ederim. Geldiğinde de olayı siyasi rant elde etmek için kullanmamalı Bursada'ki gibi az ve öz konuşup oturmalıdır. Bize düşende emeğe karşı saygı göstermek , siyasi olayları bir kenara bırakıp bize yakışanı yapmaktır.
                        Stad açılışında bana göre efsaneler forma giymeli. Bu formaya hakkıyla terinin son damlasına kadar emek vermiş para için değil arma için oynayan değerlerimiz o stada ilk ayak basmalılar. Para alamayınca oynamayan Hocaya kızınca oynamayan ilk önce kendini düşünenler değil.
                        Nacizane demokratik özgür bir ülkede özgürce düşüncelerim bunlar
                        Saygılar
                        http://i1011.hizliresim.com/2010/11/28/4796.jpg

Yorum

• Dünya kulüplerini çağırmak yerine bizim için efsane olan 2010 - 2011 Kadrosu tekrar oluşturularak bir maç yapılabilir resmi kadromuzla.

Buda bir ihtimaldir.

Bir ihtimalde maç öncesi , Efsanelerimiz bir kadro olabilirler. Hami , Gökdeniz , Fatih , Shota gibi. Hem gönülleri de alınmış olunur.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Cumhurbaşkanı konusuna gelirsek, gelecektir ve gelmesi doğaldır. Konuşmayı kısa kesip sevenleri tarafından alkışlanıp teşekkür edilip yerine alınmalıdır.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Arkadaşlar Cumhırbaşkanını ve iktidar yalakalarının orada olmamasını isteyenlerde siyaset yaptığının farkındadır sanırım.

Yorum

• İlk olarak sürmene61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                koltuklar BORDO merdiven araları ve görünen prekastlar MAVİ olsa çatıda ışıklandırılsa bordo mavi şeritlerle bu stad efsane olur efsane
                                stadin bitmesine az kaldi ..hangi renk ne renk olacak diye aciklama yaparlar yakinda
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X