Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim stadayum'dan ne haber? Kamera da çalışmıyor her zaman ki gibi. Fotoğrafta yok günlerdir. Bu hızla bir sonra ki sezona da yetişmez buraya yazıyorum.

Yorum

• [IMG][/IMG]

Bu sabah balkondan çektim kale arkası deniz tarafına geçilmiş çatı için

Yorum

• Stadyum açıldı mı etrafında ki en azından spor gençlik müdürlüğü ile arasında yapılacak olan tüm yapıların bitirilerek açılması taraftarıyım.
        Kışın o topraklarda birikecek su ve çamur mahveder orayı
        Acele yapılmasın geç açılsın temiz ve düzenli olsun
        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
        Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bursa trabzon maçları arşivlik olur artık.kamera yüksekliği iyidir inşallah.
          Yok renktaş, almanyadaki gibi olsa efsanr olur ama uzaydan çekim yapiyor bizim ligtv elemanlari.

PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          MCMLXVII

Yorum

• Ve de aynı şekilde güzelim stadımızın yanına birde 1461 Trabzon için 15 bin kişilik stadyum da hiç fena durmazdı.
            Orası komple sporcu yetiştirme merkezi haline gelirdi
            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
            Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stadyum açıldı mı etrafında ki en azından spor gençlik müdürlüğü ile arasında yapılacak olan tüm yapıların bitirilerek açılması taraftarıyım.
              Kışın o topraklarda birikecek su ve çamur mahveder orayı
              Acele yapılmasın geç açılsın temiz ve düzenli olsun
              İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ve de aynı şekilde güzelim stadımızın yanına birde 1461 Trabzon için 15 bin kişilik stadyum da hiç fena durmazdı.
              Orası komple sporcu yetiştirme merkezi haline gelirdi
              Son resimlere dikkatlice bakmadınız sanırım ! Peyzaj,yol, ve sahaların yapımına başlandığı apaçık ortadaydı.
              Yine amatör takımlar için orada ki sahaların birine 5.000 kişilik bir tribün yapılacak.

En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 14.08.2015, 14:32.

Yorum

• İlk olarak 061uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [IMG][/IMG]

Bu sabah balkondan çektim kale arkası deniz tarafına geçilmiş çatı için
                Güzel çekim. O ne biçim kamera'dur...
                Hem nationalist geographic'in işi ne var Akyazı'da? Hayırdır? Nesli tükenmek üzere olan futbol takımlar ile alakalı bir belgesel mi hazırlıyorsunuz?
                Ömer

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yok renktaş, almanyadaki gibi olsa efsanr olur ama uzaydan çekim yapiyor bizim ligtv elemanlari.

PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  ben ingilizlerinkini seviyorum.

Yorum

• İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Güzel çekim. O ne biçim kamera'dur...
                    Hem nationalist geographic'in işi ne var Akyazı'da? Hayırdır? Nesli tükenmek üzere olan futbol takımlar ile alakalı bir belgesel mi hazırlıyorsunuz?
                    hayır ama ordaki o güzel kumasalın yok oluşunu çekebilirim iyi fikir verdin

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stadyum, rengi vs inanın o kadar önemli değil dostlar.
                      Tüm tesisi, tüm dolgu alanını kulübe kazandırmak bizi Avrupanın en zengin kulüplerinden biri yapar.
                      Gerisi hikaye.
                      Oraya Forum gibi iki tane devasa alışveriş merkezi sığar, sadece kira geliriyle çok büyük girdi sağlanır.
                      Otel, hastane her türlü gelir kapısı sonuna kadar açık.
                      Bizse merdiven arkaları neden Bordo değil de Kırmızı'ya yakını konuşuyoruz.
                      Kulüp borç batağının içinde yakında sonumuz Rangers gibi Parma gibi olacak, iş işten çoktan geçmiş olacak.
                      İşte budur doğrusu taraftar dediğin böyle düşünmeli.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son resimlere dikkatlice bakmadınız sanırım ! Peyzaj,yol, ve sahaların yapımına başlandığı apaçık ortadaydı.
                        Yine amatör takımlar için orada ki sahaların birine 5.000 kişilik bir tribün yapılacak.

Ben hala şunu düşünüyorum: Denize sıfır şu sahalarda takım nasıl antrenman yapacak?

Hadi stadyum neyse, kapanacak, rüzgar geçirmeyecek diyorlar. Ama bu sahalar 7/24 rüzgarlı olur, bu durum üzerine kimse düşünmedi mi acaba?
                        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben hala şunu düşünüyorum: Denize sıfır şu sahalarda takım nasıl antrenman yapacak?

Hadi stadyum neyse, kapanacak, rüzgar geçirmeyecek diyorlar. Ama bu sahalar 7/24 rüzgarlı olur, bu durum üzerine kimse düşünmedi mi acaba?
                          MAY tesisleri de denize sıfır.!

Yorum

Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

Şimdi baktım hakkaten öyleymiş. Ben havaalanının diğer tarafında, üniversitenin aşağısında sanıyordum. Orada rüzgar olmuyor mu?
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdi baktım hakkaten öyleymiş. Ben havaalanının diğer tarafında, üniversitenin aşağısında sanıyordum. Orada rüzgar olmuyor mu?
                                Oluyor tabiki ama antrenman sahalarının etrafı çevriliyor kapatılabilir yani. Bu rüzgarı keser. Bjk Nevzat Demir Tesislerine bakarsan nasıl çevrildiği daha açık gözükecektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X