Bizim stadayum'dan ne haber? Kamera da çalışmıyor her zaman ki gibi. Fotoğrafta yok günlerdir. Bu hızla bir sonra ki sezona da yetişmez buraya yazıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Stadyum açıldı mı etrafında ki en azından spor gençlik müdürlüğü ile arasında yapılacak olan tüm yapıların bitirilerek açılması taraftarıyım.
Kışın o topraklarda birikecek su ve çamur mahveder orayı
Acele yapılmasın geç açılsın temiz ve düzenli olsun
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursa trabzon maçları arşivlik olur artık.kamera yüksekliği iyidir inşallah.
PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiMCMLXVII
Yorum
-
Ve de aynı şekilde güzelim stadımızın yanına birde 1461 Trabzon için 15 bin kişilik stadyum da hiç fena durmazdı.
Orası komple sporcu yetiştirme merkezi haline gelirdi
Yorum
-
İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyum açıldı mı etrafında ki en azından spor gençlik müdürlüğü ile arasında yapılacak olan tüm yapıların bitirilerek açılması taraftarıyım.
Kışın o topraklarda birikecek su ve çamur mahveder orayı
Acele yapılmasın geç açılsın temiz ve düzenli olsunİlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe de aynı şekilde güzelim stadımızın yanına birde 1461 Trabzon için 15 bin kişilik stadyum da hiç fena durmazdı.
Orası komple sporcu yetiştirme merkezi haline gelirdi
Yine amatör takımlar için orada ki sahaların birine 5.000 kişilik bir tribün yapılacak.
En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 14.08.2015, 14:32.
Yorum
-
İlk olarak 061uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hem nationalist geographic'in işi ne var Akyazı'da? Hayırdır? Nesli tükenmek üzere olan futbol takımlar ile alakalı bir belgesel mi hazırlıyorsunuz?Ömer
Yorum
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok renktaş, almanyadaki gibi olsa efsanr olur ama uzaydan çekim yapiyor bizim ligtv elemanlari.
PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel çekim. O ne biçim kamera'dur...
Hem nationalist geographic'in işi ne var Akyazı'da? Hayırdır? Nesli tükenmek üzere olan futbol takımlar ile alakalı bir belgesel mi hazırlıyorsunuz?
Yorum
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyum, rengi vs inanın o kadar önemli değil dostlar.
Tüm tesisi, tüm dolgu alanını kulübe kazandırmak bizi Avrupanın en zengin kulüplerinden biri yapar.
Gerisi hikaye.
Oraya Forum gibi iki tane devasa alışveriş merkezi sığar, sadece kira geliriyle çok büyük girdi sağlanır.
Otel, hastane her türlü gelir kapısı sonuna kadar açık.
Bizse merdiven arkaları neden Bordo değil de Kırmızı'ya yakını konuşuyoruz.
Kulüp borç batağının içinde yakında sonumuz Rangers gibi Parma gibi olacak, iş işten çoktan geçmiş olacak.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hadi stadyum neyse, kapanacak, rüzgar geçirmeyecek diyorlar. Ama bu sahalar 7/24 rüzgarlı olur, bu durum üzerine kimse düşünmedi mi acaba?yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hala şunu düşünüyorum: Denize sıfır şu sahalarda takım nasıl antrenman yapacak?
Hadi stadyum neyse, kapanacak, rüzgar geçirmeyecek diyorlar. Ama bu sahalar 7/24 rüzgarlı olur, bu durum üzerine kimse düşünmedi mi acaba?
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMAY tesisleri de denize sıfır.!Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMAY tesisleri de denize sıfır.!yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi baktım hakkaten öyleymiş. Ben havaalanının diğer tarafında, üniversitenin aşağısında sanıyordum. Orada rüzgar olmuyor mu?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum