Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResimlerde çatının en uç kısmı tribünleri geçiyor bu güzel bence. Yağmurlu havalarda diğer stadyumlarda olan ilk koltukların yağmurda ıslanma sorunu bizim stadyumda olmayacak gibi görünüyor."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonun rüzgarli yagmurlarini hatirlayinca, maclar olacak yol tarafi kale arkasi islanacaktir yineAma genel olarak tribünleri kapatması güzel bence, resim aldatmıyorsa tabi
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadarda ıslansınlar artıkAma genel olarak tribünleri kapatması güzel bence, resim aldatmıyorsa tabi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Saat 11 gibi direk konulduğunu gordum mesafe uzun olunca goz yanilmasidir diye dikkat etmemestim.. Meğer doğru imiş..
OooollleeeyyEn son Koray Böyük tarafından düzenlendi; 12.12.2015, 02:03.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResimlerde çatının en uç kısmı tribünleri geçiyor bu güzel bence. Yağmurlu havalarda diğer stadyumlarda olan ilk koltukların yağmurda ıslanma sorunu bizim stadyumda olmayacak gibi görünüyor.
Yanlış hatirlamiyorsam sende bi plan olması lazim.. Atarmisin??
Yorum
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih abi öncelikle merhaba.. Evet haklisin baya bir mesafe var 1-2 metre gibi. Koselerden keskin olması daha iyi.. De o arka tarafı nasıl olacak. Yanı su yol tarafı ile maraton arası..
Yanlış hatirlamiyorsam sende bi plan olması lazim.. Atarmisin??Köşeden kastın ne, yani hangi konuda nasıl olacak ?
Sanırım şu kısımdan bahsediyorsun. Resimde Beyazla çizdiğim çizgiler bu gün birleşen kısımlar. Birde Siyah çizdiğim var oda düz şekilde gelip uzanacak o kısıma ve köşe kısmı birleşmiş olacak.
En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 12.12.2015, 02:35.
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun icin destek kolonlarinin dikildigi noktaya baktigimizda anliyoruz. Tam olarsk kapatiyor ama arkadasin defigi gibi rüzgarlı yağmularda ilk koltuklar ıslanacaktır.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba Koray Ustanın gelişiyle bu başlıkta bir nebze olsun kendine gelmiş durumda.Köşeden kastın ne, yani hangi konuda nasıl olacak ?
Sanırım şu kısımdan bahsediyorsun. Resimde Beyazla çizdiğim çizgiler bu gün birleşen kısımlar. Birde Siyah çizdiğim var oda düz şekilde gelip uzanacak o kısıma ve köşe kısmı birleşmiş olacak.
Tam orasi abi.. Konu anlaşıldı tamm
Bir diğer konu da şu.. Konuşan dileklerin 1-2 metre ilerde olmasi ve direk boyu resimlerden de anladigim kale arkalarında 3 m yakın gibi. Aklıma şu soruyu getirdi acaba tribün 2-3 metre ileri alınır mı??
Usta yönetime istediğimiz şeyleri yaptırabilirmiyiz??En son Koray Böyük tarafından düzenlendi; 12.12.2015, 12:02.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum