Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadın çatı çelikleri kaç tane oldu bir bilgisi olan var mı

Yorum

• İlk olarak batuhan061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stadın çatı çelikleri kaç tane oldu bir bilgisi olan var mı
      numaralı bitti vinç maratonun arkasında idi

Yorum

• Oyun içi görüntüler.
        İlk görünüm gayet güzel,

Arkadaşlar fotoğraflar burada paylaşılacak, bir teşekkür niyetine de beğenirsiniz artık https://www.facebook.com/media/set/?...4624909&type=3

Yorum

• İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oyun içi görüntüler.
          İlk görünüm gayet güzel,

Arkadaşlar fotoğraflar burada paylaşılacak, bir teşekkür niyetine de beğenirsiniz artık https://www.facebook.com/media/set/?...4624909&type=3
          Kardeş eline sağlık çok iyi olmuş.acaba loca camları mavi renk olsa daha mi iyi olurdu?
          Biz dar sokaklarında
          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kardeş eline sağlık çok iyi olmuş.acaba loca camları mavi renk olsa daha mi iyi olurdu?
            İç ambiansı mavi zaten ve gece camlar hiç gözükmez.

Yorum

Peki yamayi ne zaman indirebiliriz?
              Biz dar sokaklarında
              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Peki yamayi ne zaman indirebiliriz?
                biraz dur ya daha yeni aktardım düzeltmeleri vs. var, koltuklar yerleşecek daha.

Yorum

koltuklar ?

Yorum

• Emegine saglik!! Yanliz eren kardesim, loca bölümü 2 katli.. alt kat vipe giris, loca yok orda..
                    !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak 061uğur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      koltuklar ?
                      Acelen ne birader daha ilk atış dedik ya. Gel sen yerleştir 40.000 küsür koltuğu.

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Emegine saglik!! Yanliz eren kardesim, loca bölümü 2 katli.. alt kat vipe giris, loca yok orda..
                        Biliyorum fakat VİP bölümünde neler olacağını bilmiyoruz hiç birimiz. Nasıl stantlar olacak emin değiliz onun için orayı da loca yapmak zorunda kaldım. Şimdi göze batıyor ama taraftarlar gelince göz batmayacaktır merak etme

Yorum

Biliyorum fakat VİP bölümünde neler olacağını bilmiyoruz hiç birimiz. Nasıl stantlar olacak emin değiliz onun için orayı da loca yapmak zorunda kaldım. Şimdi göze batıyor ama taraftarlar gelince göz batmayacaktır merak etme
                          Hmm sen bilirsin, sonucta senin projen. Ama bence orayi az aydinlatilmis siyah cam seklinde yapsaydin daha iyi olurdu.. oranin icinde pek bisey olmayacak.. belki tv ve koltuk biseyler koyarlar ama cogunlukta bos bir alan olacagini düsünüyorum.. farklilik belirgin ve gercekci olmasini istiyorum sadece
                          !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• biz tel örgüleri kaldırdık ama onun yerine iki sıra iki metreye yakın demir dizildi,yani tel örgüden beter yapmışlardı

denizlisporun ki çok farklıydı.hiç bir engel yoktu
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              biz tel örgüleri kaldırdık ama onun yerine iki sıra iki metreye yakın demir dizildi,yani tel örgüden beter yapmışlardı

denizlisporun ki çok farklıydı.hiç bir engel yoktu

Üstte de yazdığım gibi tel örgüden beter bir şey yapmışlardı, orayı aşmak tel örgüyü aşmaktan daha zordu.

Yorum

Acelen ne birader daha ilk atış dedik ya. Gel sen yerleştir 40.000 küsür koltuğu.
                                Geldik en önemli yere Bordo olacak koltuklar değil mi )
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X