Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stadın ışıklarını yakmayı unutmuş

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geldik en önemli yere Bordo olacak koltuklar değil mi )

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geldik en önemli yere Bordo olacak koltuklar değil mi )
        Stadın şuandaki ambiansının mavi olmasının tek nedeni senin dediğin gibi koltukların bordo olacak olmasıdır.

İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hmm sen bilirsin, sonucta senin projen. Ama bence orayi az aydinlatilmis siyah cam seklinde yapsaydin daha iyi olurdu.. oranin icinde pek bisey olmayacak.. belki tv ve koltuk biseyler koyarlar ama cogunlukta bos bir alan olacagini düsünüyorum.. farklilik belirgin ve gercekci olmasini istiyorum sadece
        Alt taraf karartılır onda bir problem yok kolay

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        stadın ışıklarını yakmayı unutmuş
        Benim yeğenim var 6 yaşında daha iyi espri yeteneğine sahip.

Yorum

• Ortaya çıkan görüntüden anlaşıldığı üzere o locaları sonradan ortaya çıkartanı, hangar gibi çıkış kapılarını yapanı Allah bildiği gibi yapsın.

Yorum

• Stat 2. yarıya yetişirse ilk süper lig maçımız Beşiktaş ile
            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Ligin 30 haftasındaki fb maçına yetiştirin şu stadı...
              İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
              Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• Tribünler sahaya çok çok uzak gibi geldi bana.acaba ölçüleri nedir senin yaptığın?yanı stad bittiğinde TV den göreceğimiz tribün uzaklıkları bu kadar buyukmu olacak gerçekten

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.

şimdi biz bu tribünlerin sahaya uzaklığından yakınıyoruz ya, bildiğim kadarıyla saha ölçülerinde kesin bir kural yok. tribünlere biraz daha yakınlaşmak adına saha planlanandan daha büyük yapılamaz mı acaba?

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.

şimdi biz bu tribünlerin sahaya uzaklığından yakınıyoruz ya, bildiğim kadarıyla saha ölçülerinde kesin bir kural yok. tribünlere biraz daha yakınlaşmak adına saha planlanandan daha büyük yapılamaz mı acaba?
                    Kusura bakma gülüyorum ama
                    En son Lantis tarafından düzenlendi; 09.07.2015, 17:16.

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kusura bakma gülüyorum ama
                      yok neden gülüyorsun ki. bilmediğim bir şey soruyorum. gülecek kadar iyi biliyosun madem bir açıklama yap.

Yorum

yok neden gülüyorsun ki. bilmediğim bir şey soruyorum. gülecek kadar iyi biliyosun madem bir açıklama yap.
                        Hocam saha ölçüleri dünyanın her yerinde aynıdır sabittir tribünleri yakınlaştırmak gerekir bunun için de standartlar var. Şu saatten sonra da imkansız zaten. Artık yeşil tartan pist ve reklam panolarıyla o uzaklık sırıtmayacak. Kale arkası 10 metre, maraton 8... Şükrü Saraçoğlu kale arkaları da 12 metre oradan karşılaştırma yapılabilir.

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam saha ölçüleri dünyanın her yerinde aynıdır sabittir tribünleri yakınlaştırmak gerekir bunun için de standartlar var. Şu saatten sonra da imkansız zaten. Artık yeşil tartan pist ve reklam panolarıyla o uzaklık sırıtmayacak. Kale arkası 10 metre, maraton 8... Şükrü Saraçoğlu kale arkaları da 12 metre oradan karşılaştırma yapılabilir.
                          iki saattir araştırıyorum sizin dediğini gibi belli net bir kurala rastlayamadım. UEFA KRİTERLERİ AYNEN ŞU ŞEKİLDE.

Günümüzde uluslararası standartlara göre kabul edilen ve UEFA ve FIFA tarafından yapılan organizasyonlarda maçların oynanması gereken futbol sahalarının ölçüleri, en olarak 64 ile 75 metre arasında, boy olarak da 100 ile 120 metre arasında öngörülmektedir.

Fakat uluslararası organizasyonların yapıldığı sahalar, ulusal futbol federasyonunun da onayıyla, 60 metre eninde ve 95 metre boyunda da olabilmektedir. Önemli olan, maçın oynandığı lig ve yaş kategorisidir.

Yani bu durumda 68m olan genişlik 71-72m yapılabilir. aynı şekilde uzunluğu da. bu konuda verebilecek net bir cevanız var mı?

Yorum

iki saattir araştırıyorum sizin dediğini gibi belli net bir kurala rastlayamadım. UEFA KRİTERLERİ AYNEN ŞU ŞEKİLDE.

Günümüzde uluslararası standartlara göre kabul edilen ve UEFA ve FIFA tarafından yapılan organizasyonlarda maçların oynanması gereken futbol sahalarının ölçüleri, en olarak 64 ile 75 metre arasında, boy olarak da 100 ile 120 metre arasında öngörülmektedir.

Fakat uluslararası organizasyonların yapıldığı sahalar, ulusal futbol federasyonunun da onayıyla, 60 metre eninde ve 95 metre boyunda da olabilmektedir. Önemli olan, maçın oynandığı lig ve yaş kategorisidir.

Yani bu durumda 68m olan genişlik 71-72m yapılabilir. aynı şekilde uzunluğu da. bu konuda verebilecek net bir cevanız var mı?
                            Türkiye'de sahaların eni boyu kaç peki onu araştırdınız mı? Tahminim her saha aynı ölçüdedir.

Yorum

Türkiye'de sahaların eni boyu kaç peki onu araştırdınız mı? Tahminim her saha aynı ölçüdedir.
                              geneli 68-105 ama farklı olanlar da ar.

Yorum

Guluyorsun arkadasa ama bahsettiginbgibi bir standart yok. Kulup yukarida verilen araliklarda istedigi olculerde yapar. Takimin oyun stiline gore ayarlayabilir ki genelde ingilterede bu sekilde yaparlar.
                                ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X