İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyumun adının The Legend Şenol Güneş Arena olmasını istiyorum..
Yorum
-
İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer etabı her değişimi fotoğraflandı ve uzun uzun konuşuldu. Dediğin gibi böyle birşey arasalar bulmazlar. Efsane bir açılış sunumu için çok iyi malzeme var. Ama kim uğraşacak derler maalesefForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyumun adının The Legend Şenol Güneş Arena olmasını istiyorum..
Rahmetli Legend olabilir belkiNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe Legend 'ı...
Rahmetli Legend olabilir belkiİlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte bizde neler istiyoruz ama olmuyor.
Bu arada o ''The Legend Şenol Güneş'' çocukluk zamanlarında söylenen bir sözdü efsane Şenol diyeSon yaptıklarıyla bu kavramı da aldı götürdü kendisi.
Hüseyin Avni Aker iyidir. Efsane bunlardır taş üstüne taş koyan bu kişilerdir çünkü. Yoksa şampiyonluk görmedim diye mızmızlananlar değildir.İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWhich legend kardeşim ... o bittiVurmayın öldüm
Şenol Güneş benim içinde bitik bir adamdır zaten. Efsane değil kestane olur ancak.
Yorum
-
Şükür çatı malzemeleri geldi!!! Toplantıdan sonra hız verirler çalışmalara artık.
11:15
Ve işte bazı gerçekler...
En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 05.08.2015, 11:29.
Yorum
-
Yahu TİSKİ nedir Allah aşkına
Başlığı sabote etmek istemezdim ama dayanamadım
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Eksikler hep altypiyla ilgili.altyapı çalışmaları o kadar kolay ilerlemez.sanki dostlar görsün işi olmuş toplantı.
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Büyük bir ihtimalle bizim bu çatı malzemeleri bu tarz bir makina tarafından üretiliyordur.
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Bu Stada sponsor olması gereken bir firma varsa o da Ferrero'dur.
Dünyanın en büyük en ünlü çikolatacısı ve bunun bizim fındığımız ile yapıyor.
Geçen sene de Oltan Gıdayı satın aldılar zaten. Trabzon firması sayılır
Ferrero Avni Aker StadıSabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerak etmeyin gazeteden Okudum , tvden dinledim ve bilinçli olarak 2. kez çöktü yazdım......
1 yılda böyle bir pistin yeniden yapılamayacağının farkındayım
ancaaaak yapımına 100 milyon tl harcanan ve buna rağmen üzerinde şans eseri kimse yokken çöken bir pist yeniden yapılırken bile toprak çöküyorsa ve 2 işçi toprak altında kalıyorsa bu çöktü demektir.
firma işini doğru yapmıyor demektir
ve can güvenliği umurlarında değil demektir....
2 işçi zor kurtarmış canını.....
önemlimi sizce...... ?
böyle özensiz bir firmanın yaptığı stadyum inşşatının % 100 güvenli olduğunu idddia edebilirmisiniz..... ?
ayrıca başka bildiklerimde var stadyum konusunda.....
pek iç açıcı değiller ama....
muhtemelen o da sizin umurunuzda değildir onun için yazmıyorum.....
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu TİSKİ nedir Allah aşkına
Başlığı sabote etmek istemezdim ama dayanamadım
Mirosław Szymkowiak -7-
-BMN Bursa-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum