Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu başlık, stadyumun güncesi gibi. Hatta daha ileri gidiyorum tarihçesi gibi.

Kulüp uğraşsa stadyumun konuşulduğu ilk andan itibaren bir kronolojik tanıtım kitabı basayım dese, bu başlık gibisini yapamaz. İmkanı yok.

Üşenmeyin açın baştan, okuyun. Ara ara rastgele bazı sayfaları atlayıp okuyun. BMN'de büyük bir bilgi birikimi var Trabzonspor'a dair.

Bundan faydalanmak gerek...
    Her etabı her değişimi fotoğraflandı ve uzun uzun konuşuldu. Dediğin gibi böyle birşey arasalar bulmazlar. Efsane bir açılış sunumu için çok iyi malzeme var. Ama kim uğraşacak derler maalesef

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stadyumun adının The Legend Şenol Güneş Arena olmasını istiyorum..
      Which legend kardeşim ... o bitti

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Her etabı her değişimi fotoğraflandı ve uzun uzun konuşuldu. Dediğin gibi böyle birşey arasalar bulmazlar. Efsane bir açılış sunumu için çok iyi malzeme var. Ama kim uğraşacak derler maalesef
        Çok daha öncesi bile var. "Yeni stadyum" lafı ilk zikredildiği andan itibaren yaşanan tüm gelişmeler.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stadyumun adının The Legend Şenol Güneş Arena olmasını istiyorum..
          Ne Legend 'ı...

Rahmetli Legend olabilir belki
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne Legend 'ı...

Rahmetli Legend olabilir belki
            İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İşte bizde neler istiyoruz ama olmuyor.
            Bu arada o ''The Legend Şenol Güneş'' çocukluk zamanlarında söylenen bir sözdü efsane Şenol diye Son yaptıklarıyla bu kavramı da aldı götürdü kendisi.
            Hüseyin Avni Aker iyidir. Efsane bunlardır taş üstüne taş koyan bu kişilerdir çünkü. Yoksa şampiyonluk görmedim diye mızmızlananlar değildir.
            İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Which legend kardeşim ... o bitti
            İroni yapmıştım ya Vurmayın öldüm

Şenol Güneş benim içinde bitik bir adamdır zaten. Efsane değil kestane olur ancak.

Yorum

• Şükür çatı malzemeleri geldi!!! Toplantıdan sonra hız verirler çalışmalara artık.

11:15

Ve işte bazı gerçekler...

En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 05.08.2015, 11:29.

Yorum

• Yahu TİSKİ nedir Allah aşkına

Başlığı sabote etmek istemezdim ama dayanamadım

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Eksikler hep altypiyla ilgili.altyapı çalışmaları o kadar kolay ilerlemez.sanki dostlar görsün işi olmuş toplantı.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Evet... Yeni malzemeler geldi ve sahaya bırakıldı. Bakalım kaç ay burada kalacaklar? Umarım utandırırlar beni.

Yorum

• Aslında sıkıntı montaj değil malzemelerin geç gelişi
                      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Büyük bir ihtimalle bizim bu çatı malzemeleri bu tarz bir makina tarafından üretiliyordur.

(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Bu Stada sponsor olması gereken bir firma varsa o da Ferrero'dur.
                          Dünyanın en büyük en ünlü çikolatacısı ve bunun bizim fındığımız ile yapıyor.
                          Geçen sene de Oltan Gıdayı satın aldılar zaten. Trabzon firması sayılır

Ferrero Avni Aker Stadı
                          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              merak etmeyin gazeteden Okudum , tvden dinledim ve bilinçli olarak 2. kez çöktü yazdım......

1 yılda böyle bir pistin yeniden yapılamayacağının farkındayım

ancaaaak yapımına 100 milyon tl harcanan ve buna rağmen üzerinde şans eseri kimse yokken çöken bir pist yeniden yapılırken bile toprak çöküyorsa ve 2 işçi toprak altında kalıyorsa bu çöktü demektir.

firma işini doğru yapmıyor demektir

ve can güvenliği umurlarında değil demektir....

2 işçi zor kurtarmış canını.....

önemlimi sizce...... ?

böyle özensiz bir firmanın yaptığı stadyum inşşatının % 100 güvenli olduğunu idddia edebilirmisiniz..... ?

ayrıca başka bildiklerimde var stadyum konusunda.....

pek iç açıcı değiller ama....

muhtemelen o da sizin umurunuzda değildir onun için yazmıyorum.....
                              Bildikleriniz nedir ben çok merak ediyorum. Ayrıca özellikle yazılarınızı okudum her konuda çok tecrübelisiniz acaba biraz daha aydınlatırmısınız bizleri de.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yahu TİSKİ nedir Allah aşkına

Başlığı sabote etmek istemezdim ama dayanamadım

tiski verim mi?
                                Mirosław Szymkowiak -7-
                                -BMN Bursa-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X