İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleheeee effrin böyle yola gel işte
he bu arada fazla dik yapmışsın kale arkasını o kadar dik değil kale arkası.
o acidan dik gözükmesi normal
normalde yinede 30 dereceden daha cok bayir degildir
İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin yaşın kaç? orası tam boyda kameranın fov derecesi seni yanıltıyor.
eren senin cizimine göre gercekden kac derece tribünün egimi
bir zahmet bakabilirmisinEn son selcuk tarafından düzenlendi; 08.07.2015, 03:13."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-3 metreden yukari bakiyor resim
o acidan dik gözükmesi normal
normalde yinede 30 dereceden daha cok bayir degildir
Yorum
-
İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadyumun alt katı 21 derece üst katı ise 33 derecedir. Tribün yüksekliği 26 metre, çatı yüksekliği 42 metre.
yepyeni bir atmosfer olacak türkiyede, farklilik olacak
ins. güzel olacak
hayirli sabahlar
stadda cizimde harika olacak ins.
güzel rüyalarEn son selcuk tarafından düzenlendi; 08.07.2015, 03:23."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealt kat düsündügümdende yataymis, ben 24 düsünüyordum
yepyeni bir atmosfer olacak türkiyede, farklilik olacak
ins. güzel olacak
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi ölçüyü sordun da söylemedik hocam, ayıp ediyorsunMühendis bile bilmiyordu kac oldugunu.
Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin yaşın kaç? orası tam boyda kameranın fov derecesi seni yanıltıyor.
Ellerine sağlık bu arada.
**Dipnot;
@selçuk Türkiye'de tel örgüleri kaldıran ilk takım Denizlispor biz 2. takımız....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir, kale arkalari 8 mi 10 mu diye cözene kadar ömrümüzden ömür gitti ne cabuk uuttun?Mühendis bile bilmiyordu kac oldugunu.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah .o zaman düzeltiyim marezen kardeş bizim stadı daha dikkatli incelersek avni akerde tel örgü yok plexi cam var.
En son Murat' tarafından düzenlendi; 08.07.2015, 11:07.
Yorum
-
İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin yaşın kaç? orası tam boyda kameranın fov derecesi seni yanıltıyor.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepimizin en büyük merakı ve ortak acısı...
Ellerine sağlık bu arada.
**Dipnot;
@selçuk Türkiye'de tel örgüleri kaldıran ilk takım Denizlispor biz 2. takımız.
süperligde kim biliyormusun"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadyumun alt katı 21 derece üst katı ise 33 derecedir. Tribün yüksekliği 26 metre, çatı yüksekliği 42 metre.[/QUOT
diğer stadlarınki kaç biliyormusun. en yatay biizimkisi alt kat sanırım. sence bu iyi mi kötümü olur ambiyans açısından
1. katin yatay olmasi tek özellik degil, dogru hatirliyorsam 2. katimiz inönü ve arenadan sonra en dik tribün
avrupada 30 dereceden sonra korkuluklar takilir, türkiyede durum nedir bilmiyorum
ic mimarisi gercekden özel, catisi kullanisli, ve platform sayesinde genis kullanim alali bir stadimiz olacak
keske dizaynindada biraz daha özenseydiler"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum