Çüş ronin çüş. Hangi stadda 10 basamak sarkma var? Bjk stadında üst katta 3 alt katta 2 basamak sarkmış bizde 2 basamak sarkmış. Atıyorsun biraz usturuplu at yav.
Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla internette gezerken görmüştüm prekastları 7-8-9- sıra aşağı sarkıtmışlardı dehşet bişeydi arakatlar tamamane yok edilmişti şimdi bulamadım bulsaydım yapıştırıcaktım resmi hee benim dediğim zaten türkiye stadlarında değil yabancı stadtı o fransız stadıydı galiba.
helal işte budur tabi bide trübünler fuul bordo olsaydı koltuklu hali önceden bir arkadaş paylaşmıştı ona bu reklam panosunu monte edebilseydin reklam panolarıda bordo olsaydı acaba nasıl olurdu senide yoruyoruz ama
Onu bordo koltukları ekleyen arkadaş yapsa daha iyi olur sanırım onda program da var gerçek reklam panosu bile koyabilir benim elimde ki ile çıkabilecek en iyi malzeme bu
Onu bordo koltukları ekleyen arkadaş yapsa daha iyi olur sanırım onda program da var gerçek reklam panosu bile koyabilir benim elimde ki ile çıkabilecek en iyi malzeme bu
eyvallah renkdaşım sende güzel faydalı bir paylaşım yaptınbu locaların göze batması ve alt kat üst kat trübün bütünlüğü ancak bu kaılın panolarla çözülebilir tabi pano rengi koltukla uyumlu olmalı
Yorum