Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mükemmel bir çatı. Ses ne yankı yapar ama burda? Cidden çok güzel olacak...
    şu çatının alt yüzeyi düz olsa yani gerdirme memban yapılsa mükemmel olurudu

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şimdi tüm forum ahalisi bu görselin uygulanmasında hem fikirse bunu yetkililere iletelim.
      (merdiven aralarının rengi, koltuk rengi, statın loca katı ve tüm tribün katının mavi reklam panosu olması, saha dışındaki alanın da çim olması v.s) hepimiz bunu istiyor muyuz?. yetkililere iletelim geç kalmadan.

dünden beri bunu anlatmaya çalıştım ama başaramadım sanırım. illaki resim koymalıyız demek ki.
      eğer bu konuda elimiz çabuk tutmazsak stat bittiğinde, sarı merdivenler, toprak rengi saha kenarı, kat aralarında reklam panosu değilde beton görüntüsüne v.b, hazır olun , ve tüm bunlar için kimseyi suçlamayın bence.
      Adamların dünyası başkaaaa Senin benim derdim onlara hava civa. Onlar büyük işlerin adamları. Ağır abiler. Böyle eften püften işlerle uğraşmazlar, uğraşanlara da tırı vırı gözüyle bakarlar Zaten böyle entel dantel(!) işlerle de kafaları ermez oların. Boşuna ümitlenmeyin
      En son My tarafından düzenlendi; 16.07.2015, 15:36.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şu çatının alt yüzeyi düz olsa yani gerdirme memban yapılsa mükemmel olurudu
        Oyle olursa Sesi olumsuz etkileyecegini dusunuyorum. Cunku suanki sekliyle ses bir yerde toplanip yanki yapacak gibi duruyor.

Yorum

• erencanın çizdiği görselleri erol ağaoğluna yolladım. bunu gerçeşleşirmek yönetimin tasarrufundandır. en azından vicdani görevimi yaptığımı düşünüyorum.

Yorum

• Bence de koltuk rengi mavi olmalı. Bkz: Santiago Bernabeu
            Mirosław Szymkowiak -7-
            -BMN Bursa-

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alt kat mavi olmasa o kadar guzel durmaz bordo
              barca nın stadını referans alırsak

BORDO - KOLTUKLAR
              MAVİ - ÇİM ile STAD ARASI BOSLUK
              BEYAZ - KOLTUKLARDA YAZAN T R A B Z O N S P O R

benim arzum.
              En son ziyaretci tarafından düzenlendi; 16.07.2015, 17:24.

Yorum

• .

Yorum

• Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kat aralarına reklam panosu uygulaması yönetime iletilir se onlarda bu olaya ilgiyle yaklaşırlar gibime geliyor. Malum bu tarz uygulamalar görsellik ten çok para getirisi daha on plana çıkan uygulamalardır.

Bizimkiler TUDORS reklam panolarini Akyaziyada takar. Kay senelik bir mukavele yaptiysilar ...
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oyle olursa Sesi olumsuz etkileyecegini dusunuyorum. Cunku suanki sekliyle ses bir yerde toplanip yanki yapacak gibi duruyor.
                      Çatının altı düz basık zemin olsaydı akustik açıdan çok daha iyi olurudr. Bu konuda bayağı fikir alış verişi yapmıştık forumda.

Yorum

• Hakikaten bu Tudors un olayı ne?

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hakikaten bu Tudors un olayı ne?
                          Avni akerdeki reklam panosu bayadır var...

Yorum

• Bence çıkarmaya useniyorlar kaç senedir kale arkasında aytaç yazıyor.
                            Biz dar sokaklarında
                            Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Yazıklar olsun, Trabzonspor u kimler yönetiyor böyle. Yıllardır takımdan başarı bekliyoruz, ama takımı başarıya itecek sinerji yok şehirde ve stadda

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yazıklar olsun, Trabzonspor u kimler yönetiyor böyle. Yıllardır takımdan başarı bekliyoruz, ama takımı başarıya itecek sinerji yok şehirde ve stadda
                                He yani maça gitmeyen ürün almayan takima katki vermeyen Trabzonlular degil de yonetim suçlu değil mi?
                                Istanbulda olsa o stadyum ne pahasina olursa olsun her daim minimum 20.000 kisiye oynardi.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X