İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi tüm forum ahalisi bu görselin uygulanmasında hem fikirse bunu yetkililere iletelim.
(merdiven aralarının rengi, koltuk rengi, statın loca katı ve tüm tribün katının mavi reklam panosu olması, saha dışındaki alanın da çim olması v.s) hepimiz bunu istiyor muyuz?. yetkililere iletelim geç kalmadan.
dünden beri bunu anlatmaya çalıştım ama başaramadım sanırım. illaki resim koymalıyız demek ki.
eğer bu konuda elimiz çabuk tutmazsak stat bittiğinde, sarı merdivenler, toprak rengi saha kenarı, kat aralarında reklam panosu değilde beton görüntüsüne v.b, hazır olun , ve tüm bunlar için kimseyi suçlamayın bence.Senin benim derdim onlara hava civa. Onlar büyük işlerin adamları. Ağır abiler. Böyle eften püften işlerle uğraşmazlar, uğraşanlara da tırı vırı gözüyle bakarlar
Zaten böyle entel dantel(!) işlerle de kafaları ermez oların. Boşuna ümitlenmeyin
En son My tarafından düzenlendi; 16.07.2015, 15:36.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu çatının alt yüzeyi düz olsa yani gerdirme memban yapılsa mükemmel olurudu
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlt kat mavi olmasa o kadar guzel durmaz bordo
BORDO - KOLTUKLAR
MAVİ - ÇİM ile STAD ARASI BOSLUK
BEYAZ - KOLTUKLARDA YAZAN T R A B Z O N S P O R
benim arzum.En son ziyaretci tarafından düzenlendi; 16.07.2015, 17:24.
Yorum
-
İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKat aralarına reklam panosu uygulaması yönetime iletilir se onlarda bu olaya ilgiyle yaklaşırlar gibime geliyor. Malum bu tarz uygulamalar görsellik ten çok para getirisi daha on plana çıkan uygulamalardır.
Bizimkiler TUDORS reklam panolarini Akyaziyada takar. Kay senelik bir mukavele yaptiysilar ...TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyle olursa Sesi olumsuz etkileyecegini dusunuyorum. Cunku suanki sekliyle ses bir yerde toplanip yanki yapacak gibi duruyor.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakikaten bu Tudors un olayı ne?
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazıklar olsun, Trabzonspor u kimler yönetiyor böyle. Yıllardır takımdan başarı bekliyoruz, ama takımı başarıya itecek sinerji yok şehirde ve stadda
Istanbulda olsa o stadyum ne pahasina olursa olsun her daim minimum 20.000 kisiye oynardi.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum