İlk olarak melih61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
loca alacaktım bunu görünce vazgeçtim,,
yine mecbur kale arkası kombine alacağızBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu locaların satışları fiyaskoyla sonuçlanacak göreceksiniz.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
loca alacaktım bunu görünce vazgeçtim,,
yine mecbur kale arkası kombine alacağız
Böyle yapacaklarsa yapmasalardı loca falan bakalım ne kadar satacaklar çok merak ediyorum. Fiyasko olmasın da..
Yorum
-
Görüntülerdeki bu locaları Trabzonda Futbolseverlerin mi alacağını sanıyorsunuz. Yada bu locaların İstanbul takımlarının locaları gibi 40 bin euroya mı satılacağını sanıyorsunuz.?
Bence hayır. Sanırım Sadri Şener zamanındaki gibi zorunlu satışlar için hazırlanmış localar. Evlerdeki çocuk odaları bile bunun yanında saray ve geniş.
Yorum
-
keşke son eklenen 70 küsür locayı daha büyük dizayn etselerdi . sayı 70 değil 40 civarı olsaydı,localar daha kalabalık olur, misal 50-60 kişilik olabilirdi v.s bu sayede taraftarlar bir araya gelerek o locadan satın alırlardı . ama bu haliyle loca satışı zor olur..
Yorum
-
Hepinize iyi yıllar.
Öncelikle;
"Denize yapılanı deniz mutlaka geri alır "diye bir olay yok nasıl yaptığına bağlı.Geçen sene Hong Konga gittim orada da havalimanı deniz doldurularak yapılmış ve sapasağlam ayakta.Eğer bizde de işlerini doğru düzgün yaptılırsa hiçbirşey olmaz.
Hibrit çim mevzusuna gelince yapılacaksa kararı çoktan verilmeliydi o tren çoktan kaçtı çünkü şirketlerle iletişime geçip çoktan anlaşmaları lazımdı bunu Türkiyede yapan yok yapacak ekip ve araçlar yurt dışından gelecek gel yap deyince yapılacak şey değil projesinin çizilmesi falan aylar alıyor zaten.
Localar hakkında çok konuşmayacam konuşulacak bir yanı yok ama şu kadar söylüyorum bir stadın ne kadar kaliteli malzemeyle yapıldığının en güzel göstergelerinin de biri de localarıdır.Bir nevi stadın vitrinidir.Vitrin ortada daha fazla diyecek laf yok.
Daha önce Türkiyede hiçbir stad Bjk nin stadının malzeme kalitesine yaklaşamaz demiştim.Bazıları sinirlenmişti.Ama bizim stadla bu kadar fark olacağı dürüst olmak gerekirse aklımın ucundan bile geçirmezdim.
Artık yapacak birşey yok toki niyetini iyice belli etti kaliteye bizi hasret bırakacak.Bu stad bittikten sonra buraya 50 milyondan fazla harcarsak anca iyi bir seviyeye yükseltebiliriz.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şeyi geçtim de, yıl olmuş 2015 locaya adamlar halıfleks döşemişler. Sanki 80'li yıllara ithafen stat yapıyor adamlar, gerçekten çok ilginç. Madem masraf yapmak istemiyorsunuz bu kadar dört duvarı örün bırakın. Lambalar, yer döşemeleri, pencereler hatta prizler nedir böyle? Hangi mimarla ya da tasarımcıyla çalışıyor bunlar merak ettim.
Gesendet von meinem LG-D855Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak mehmetts1961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepinize iyi yıllar.
Öncelikle;
"Denize yapılanı deniz mutlaka geri alır "diye bir olay yok nasıl yaptığına bağlı.Geçen sene Hong Konga gittim orada da havalimanı deniz doldurularak yapılmış ve sapasağlam ayakta.Eğer bizde de işlerini doğru düzgün yaptılırsa hiçbirşey olmaz.
Hibrit çim mevzusuna gelince yapılacaksa kararı çoktan verilmeliydi o tren çoktan kaçtı çünkü şirketlerle iletişime geçip çoktan anlaşmaları lazımdı bunu Türkiyede yapan yok yapacak ekip ve araçlar yurt dışından gelecek gel yap deyince yapılacak şey değil projesinin çizilmesi falan aylar alıyor zaten.
Localar hakkında çok konuşmayacam konuşulacak bir yanı yok ama şu kadar söylüyorum bir stadın ne kadar kaliteli malzemeyle yapıldığının en güzel göstergelerinin de biri de localarıdır.Bir nevi stadın vitrinidir.Vitrin ortada daha fazla diyecek laf yok.
Daha önce Türkiyede hiçbir stad Bjk nin stadının malzeme kalitesine yaklaşamaz demiştim.Bazıları sinirlenmişti.Ama bizim stadla bu kadar fark olacağı dürüst olmak gerekirse aklımın ucundan bile geçirmezdim.
Artık yapacak birşey yok toki niyetini iyice belli etti kaliteye bizi hasret bırakacak.Bu stad bittikten sonra buraya 50 milyondan fazla harcarsak anca iyi bir seviyeye yükseltebiliriz.
Gesendet von meinem LG-D855Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn azından stada giriş çıkışlar rahat olacak. Stada giriş meselesi halloldumu 30 binden aşağı oynamayız. Bu konuda iddialıyım.
Gesendet von meinem LG-D855
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElektrikçiyim. Onlarca Büroya Elektrik döşedim, yüzde doksanı halıfleksti.
Gesendet von meinem LG-D855
Galiba espri yaptinBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum