Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadın görünüşü elbette çok önemlidir. Ama bence bundan daha önemli olduğuna inandığım; yeni stadla birlikte tribünlerinde, taraftarın da, kendilerini değiştirmesi gerektiği gerçeğidir! Trabzonspor kulübü, takımı ve tribünleri artık level atladı gibi görmek lazım, yeni stadı.

Yeni stadımızda taraftarlarımızdan bir çok tribün organizasyonları bekliyor olacağız. Tribünlerden artık sahaya birşeylerin atıldığını görmek istemiyorum. Bu düşüncem, Türkiye'deki bütün stadlar için geçerlidir. Tribünlerin tek bir gayesi olmalıdır. Hangi takımın taraftarı olursa olsun, hem görsel anlamda, hemde tezahüratlar anlamında takımlarını maçın sonuna kadar desteklemelilerdir.

Kale arkaları tribünlerinin tüm stadı ateşleyeceğini düşünüyorum. Bu bağlamda şimdiye kadar olduğu gibi kale arkaları tribünlerinden çok şey bekliyor olacağız. Ama öncelikle şu birlikteliği bir an evvel sağlamalılar. Yeni stad'la birlikte 20 tane tribün grubu stad'da olmasın. Hepsi bir yerde ve birlik içinde takımlarına destek versinler.

Karadeniz bölgesi inasının özellikle'de Trabzon'da doğan, büyüyen, yaşayan insanların genlerinde olan liderlik yapma, yönetme isteği, ben daha iyisini yaparım düşüncesi ve üstüne popüler olma hastalığını bir kalemde silemeyiz tabi... Biliyorum bu belki çok ütopik ama bu birlikteliğe taraftarlarımız mecburlar. Yönetimde o dönemde kim olursa olsun bence yeni stad'la birlikte yapılması gereken ilk iş, bu birlikteliği sağlamak olmalıdır.
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kim nederse desin bitince burada bu satadı beğenmeyenler bakalım ne diyecek şu haliyle beğenmeye bilirsiniz ama bitince hayalinizden daha güzel olacak...
      Galiba okadar elestirdigimiz cati ters köse yapacak bizi.
      GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatih o kısımlar sıvanıyor.
        .ıçtık sıvıyoruz dıyosun
        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• stadın son durumu ne çatıya nezaman geçilecek ağustos ayına yetişecekmi bilen varmı
          2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayret ! Maraton tarafına 3 tane kolon nasıl dikildi ...
            .

Yorum

• Deniz kale arkası çatı kolonu montajı başlamış yanlış görmüyosam 2 kolon dikilmiş

Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Bu direklerin montajı sandığımızdan daha kısa sürüyor galiba, asıl sorun malzeme büyük ihtimalle, fabrika zamanında yetiştirir inşallah malzemeleri.

Yorum

• ne olursa olsun yepyeni stad. 41 kişilik. Atmosferi düşünün, konya bile yeni bir stadla ne güzel görüntüler veriyor. Şikecilerin yaptığını bizde yapabiliriz. Bizde yeni mabedimizde uzun süre maç kaybetmeme rekorları kıracağız. Yeni stad takımın havasını değiştirecek bakın görün.
                  Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Ne oldu da ayda 1 tane dikilebilen direkler, 1,5 hafta içerisinde 5-6 tane birden dikilebildi?

Neyse, susalım...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne oldu da ayda 1 tane dikilebilen direkler, 1,5 hafta içerisinde 5-6 tane birden dikilebildi?

Neyse, susalım...
                      Bir şeyler olduğu kesin

Yorum

• Su kale arkalarinda loca moca olmayacakti aslinda, dortmunt'un süd tribünü gibi dümdüz olacakti. Maratona ve karsisina yeterdi loca. Ahh ahh cok yanlis yaptilar cok.
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne oldu da ayda 1 tane dikilebilen direkler, 1,5 hafta içerisinde 5-6 tane birden dikilebildi?

Neyse, susalım...
                          İlk direğe takılıp kalmayın,direklerin dikilme zamanı belliydi, onun test için takıldığı kesin..

Yorum

• bu millete de yaranılmaz arkadaş yavaş gider tepki hızlanır tepki
                            Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Kameranın tam önünde ne yapıyolar şuan bilen var mı?
                              Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade

Yorum

• İlk olarak torul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kameranın tam önünde ne yapıyolar şuan bilen var mı?
                                Tövbe estafurullah
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X