Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bekir abi, bilgiler için teşekkürler.. Eğer dediğin gibi ise, bizim tribünün zemine olan yakınlığı tr de ki diğer stadlara göre çok daha alçak olmayacak mı? Öyle ise çpk güzel olur bence

Bir de şu iki sıra arka arkaya reklam panoları kamera açısından çok iğrenç duruyor. Bu durumda bizim stad da bu olmayacak gibi

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ya bir tek bana mı öyle geliyor bu stadın kale arkası nasıl 10 metre,yanlardan 8.5 metre boşluk bırakılacak,alan yok.
      Bu arada maşallah diyorum stadımıza.Futbol stadı bu işte abi.
      En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 02.03.2015, 01:24.
      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya bir tek bana mı öyle geliyor bu stadın kale arkası nasıl 10 metre,yanlardan 8.5 metre boşluk bırakılacak,alan yok.
        Bu arada maşallah diyorum stadımıza.Futbol stadı bu işte abi.
        İnşaat alanının etrafı boş ve içerdeki iş makineleri vs baya büyük olduğu için stad ve alan olduğundan küçük görünüyor hocam göz yanılgısı
        En son torul tarafından düzenlendi; 02.03.2015, 01:45.
        Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade

Yorum

İlk olarak torul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İnşaat alanının etrafı boş ve içerdeki iş makineleri vs baya büyük olduğu için stad ve alan olduğundan küçük görünüyor hocam göz yanılgısı

Arasıra diğer stadların resimlerine de bakıyorum bizim stadın yapısından mıdır yoksa resimlerin açısından mıdır ama verilen rakamlardan daha yakın olacak diye bekliyorum.
          Veya artık içimden öyle geçiyor diye mi abartıyorum bilemedim.
          İnşallah kale arkaları ve yanlar daha yakın olur.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arasıra diğer stadların resimlerine de bakıyorum bizim stadın yapısından mıdır yoksa resimlerin açısından mıdır ama verilen rakamlardan daha yakın olacak diye bekliyorum.
            Veya artık içimden öyle geçiyor diye mi abartıyorum bilemedim.
            İnşallah kale arkaları ve yanlar daha yakın olur.
            Ne yalan söyleyeyim bende inanamıyorum sanki tribünler çok daha hakın olacak öyle yada böyle kutu gibi stadyumumuz oluyo.

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tokinin yaptigi en iyi stad olacak.Ben cok begendim.
              iho istifa.

Yorum

• Üst kat merdiven boşlukları biraz fazla sanki daha seyrek tasarlanabilirdi onun dışında güzel duruyor stadımız sanki

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ucube stadyum.
                  Bu stadyumda maç izleyeceksin Soner

Yorum

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ucube stadyum.

Fena durmuyor isim olarak,Ucube Arena daha ürkütücü sanki,rakiplerin tırsacağı bir isim.

Yorum

• Stadı tanka benzetenler çok ama şu yeni yapılan yapı eğer diğer tarafada yapılmazsa o görüntü gidecek galiba....

Ayrıyetten stad şu açıdan güzel görünüyor...

Yorum

• kim nederse desin bitince burada bu satadı beğenmeyenler bakalım ne diyecek şu haliyle beğenmeye bilirsiniz ama bitince hayalinizden daha güzel olacak...

Yorum

İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kim nederse desin bitince burada bu satadı beğenmeyenler bakalım ne diyecek şu haliyle beğenmeye bilirsiniz ama bitince hayalinizden daha güzel olacak...
                          Bende durum tam tersi ya. Böyle ürkütücü bir görüntüsü var bence. Kaplamada baya bir rötuş yapmaları lazım.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• hersey yolunda gidiyor gibi.. Masallah diyelim... o bir gun o gun gelecek stadin acilisina hic istemedigim birileri gelecek.. o gun gozlerimi kapatacagim.. yok sayacagim.. ondan sonra stat bizim diyecegim..
                            u will need justice at the end..

Yorum

• İnşallah önümüzdeki yıllarda buraya beş bin kişilik bir spor salonu da yapılır, spor salonu olmayan bir kompleks bana göre çok anlamsız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X