İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Sorun cati malzemesini üreten firmanin 4 taneden baska kolon üretmemesi henuz.yani elimizde cati montaji yapilacak malzeme yok arkadaslar .gülermisin aglarmisinyoksa deli olup cikarmisinGÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
Yorum
-
Asansörlerde sıkıntı varmış evet. Tam olarak ne bilmiyorum ama siparişlerin geciktiğini biliyorum. GSGM'den (ya da TOKİ'den bilemiyorum) kullanılacak asansörlerin özelliklerini bekliyorlardı en son. Ona göre sipariş vereceklerdi.
Yorum
-
Çatıyı üreten firma sakarya stadyumunun çatısını da üretiyor başka bir forumda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. aynı zamanda iki farklı çatıyı yapması ve yetiştirmesi belkide bazı sıkıntılar çıkarmıştır.“Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsansörlerde sıkıntı varmış evet. Tam olarak ne bilmiyorum ama siparişlerin geciktiğini biliyorum. GSGM'den (ya da TOKİ'den bilemiyorum) kullanılacak asansörlerin özelliklerini bekliyorlardı en son. Ona göre sipariş vereceklerdi.
Yorum
-
İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun cati malzemesini üreten firmanin 4 taneden baska kolon üretmemesi henuz.yani elimizde cati montaji yapilacak malzeme yok arkadaslar .gülermisin aglarmisinyoksa deli olup cikarmisin
Rüzgar yükü hesabından dolayı 2 ay geriden gidiyor.
Yorum
-
dünya statlarını incelerken dikkatimi çekti;
londra olimpiyat statı , futbol statına dönüştürülecek, westham united kullanacak bu statı.
dikkatimi çeken kısım ise şu an bu çalışmalar devam ediyor ve mevcut statın loca katı için ayır bir portatif tribün ( boydan boya 3-4 basamaklı) tribün inşa ediliyor. ve bu sayede hem loca katını gizlemiş hemde localı taraftar için ayrı bir tribün kazandırmış oluyorlar.
yani şu aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi;
diyeceğim o ki şu an belki geç kalındı ama ileride taraftarın düşüncelerine değer veren birileri elini taşın altına koyarsa localar için boydan boya ayrı bir tribün inşa edilebilir, hem loca sahipleri ayrı katta olur rahat ederler, hem loca katı gizlenmiş olurdu. her ne kadar san mames gibi olmasa bile ona yakın bir görünüşte stat olabilirdi.
En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 18.02.2015, 22:26.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@TsAkyazi
Rüzgar yükü hesabından dolayı 2 ay geriden gidiyor.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRüzgar testini geçemezse değiştirilir dış kaplama diyordu yetkililerden biri. Ekstra bize bilgi vermek için üye olmuştu bu foruma. Alttan alttan sırıtmaya başladım. Ne dersin, belki gelirler dediğime?
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman arkadaşın dediği gibi unutulan bir şey yok !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum