İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu sene en kötü 2.olup CL ön elemesi seneye de tam anlamıyla oturmuş kadroyla şampiyonluk yeni stadda.En son Tayfun Aydın tarafından düzenlendi; 24.08.2014, 11:14.
Yorum
-
Proje asamasinda en cok begendigim Stadyum Bursaspor stadyumu idi..stadyumlari bitince anladigim kazin ayagi oyle degilmis,cok hantal ve yayvan bi stadyum,keske hep projedeki gibi kalaydi...bizim,stadyum projede ucube gibiydi az cok sekillenince resmen kutu gibi stayumumuz olucak....begeniyorum artik...
Birisi su soruma cevap verebilirmi lutfen...
Besiktas vodofone arena ile bizim stadyum kapasite ayni. Ama adamlarin tribunleri daha buyuk bizimkinden,kaldiki bizim numarali full loca, kale arkalarimiz daha buyuk olmasi gerekirken onlarin daha buyuk..kapasite farkini nerede kapatiyoruz? Bizim totall kac basamak vadofone arenanın kac basamak?En son Napoli tarafından düzenlendi; 24.08.2014, 11:49.ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProje asamasinda en cok begendigim Stadyum Bursaspor stadyumu idi..stadyumlari bitince anladigim kazin ayagi oyle degilmis,cok hantal ve yayvan bi stadyum,keske hep projedeki gibi kalaydi...bizim,stadyum projede ucube gibiydi az cok sekillenince resmen kutu gibi stayumumuz olucak....begeniyorum artik...
Birisi su soruma cevap verebilirmi lutfen...
Besiktas vodofone arena ile bizim stadyum kapasite ayni. Ama adamlarin tribunleri daha buyuk bizimkinden,kaldiki bizim numarali full loca, kale arkalarimiz daha buyuk olmasi gerekirken onlarin daha buyuk..kapasite farkini nerede kapatiyoruz? Bizim totall kac basamak vadofone arenanın kac basamak?
Yorum
-
bu dik olma meselesi için bişey dicem karabük stadıı gezen uefa heyeti maratonun üst katında ki eğimin tehlike arz edebileceğini belirterek maçlarda oraya bilet satılmamasını istemişlerdi öle hatırlıyorum ,vodafone arena da ki diklik oradakinden daha mı az (gerçi o kadar yatırım yapan adamlar incelemişlerdir ama... )genede merak ettim.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesize avni aker bile fazladır. Türkiyede bir örneği bile olmayan stad yapıyorlar bize ben memnunum sevdim stadı
Beğenmeme gibi bir şansımız yok yani
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemen de bize o bile fazla, biz ne anlarız...
Beğenmeme gibi bir şansımız yok yaniOnur Recep Kivrak
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesize avni aker bile fazladır. Türkiyede bir örneği bile olmayan stad yapıyorlar bize ben memnunum sevdim stadı
Abi senin derdin ne ya ? Sanane beğenmemiş adam senin gibi düşünmek zorunda mı töbe yarabbim ya resullallah ya.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
Bjk'li futbolcular ve Biliç'e Vodafone Arena stadı gezdirilip brifing verilmiş , konuya ilişkin medyaya sevis edilen görseller gözünüze çarpmıştır.
Trabzonspor'da Halilodzic , Cardozo, Constant Onur ve tayfasını alıp Akyazı stadyumu inşaatı gezdirilmeli , futbolcuların akıllarında bu yeni stadyum yer etmeli.
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekale arkası köşeleri çok iyiavni akerde hep favorim olmuştur. akyazıda köşeleri oval değil de düz olması çok iyi sahaya daha yakın olacak ve görüş açısı daha iyi olacak.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Namus davasını benimsememiş birilerinin stadı beğeneceksin, benimseyeceksin demesi komik oluyor.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Herkes bu stadı beğenmek zorunda değil ama bence çok güzel ve özgün bir stad oluyor,özellikle prekastların tamamı takıldıktan sonra stadın görünümü dahada heybetli olacak...Bu stada çok benzeyen spartak stadının prekastları takılmadan ve takıldıktan sonraki farkını görebilirsiniz...
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu nasıl bir ucubeliktir ya
Locanin üstündeki tribün nasil olacak? Karsi tribün de böyle mi olacak?
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum