Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak akczay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben biraz daha ekstrem bir ornek vereyim. ABD'de yasiyorum; kaldigim sehrin nufusu ogrencilerle beraber 200 bini gecmez. Buna ragmen universitenin futbol takiminin stat kapasitesi 107,282 ve her mac bilet bulamayan onlarca insan oluyor. Takim yenildigi zaman dahi butun stat destegini devam ettirip, mac sonrasi bir sey olmamis gibi stadi terkediyorlar.
    orasi amerika
    oranin spor kültürü bambaska seviyede
    olimpiyatlari takib edenler bilir
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stadımız kesinlikle sezon başına yetiştirilmeli. Niye?.Çünki kombine satışları var , bir an önce stadın reklam sponsorluk satış ı var. Bir sürü gealirden olacağız. Düşünsenize öbür sezonun yarısında hazır olacak stadyumun hangi gelirlerine sahip olacağız?

Yorum

• konya stadında yukarıdan ısıtma var taraftar üşümüyor. yazında soğutuyor. stad onun için doluyor. benim kıçımın donduğu yere gitmem konfor isterim otobüste bile rahat hattı seçiyorum. birde ikram versinler stadda konyada varmış sanırım.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          konya stadında yukarıdan ısıtma var taraftar üşümüyor. yazında soğutuyor. stad onun için doluyor. benim kıçımın donduğu yere gitmem konfor isterim otobüste bile rahat hattı seçiyorum. birde ikram versinler stadda konyada varmış sanırım.
          Zeki Mürenin de seni görmesini istermisin

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yıllardır şunun tepesinde oturan taraftar yeni stadyumun koltuklarında kendini bunda oturur gibi hissedecek. O stad boş kalmaz, bundan emin olabilirsiniz.

Bu yazdığın çok önemli bence,örnek olarak Konya'nın eski stadı;biliyorsunuz o stadın etrafında veledrom vardı ve tribünle mesafesi çok uzaktı,yeni stadlarıyla ilgili olarak en ilgimi çeken yorumları şu oldu;biz bugüne kadar futbol izlemiyormuşuz.
            Bu yüzden yeni stadları çok doluyor.Hem futbol izlemek için çok güzel hem de eskisinden çok temiz ve konforlu.

Şuna inanıyorum,Akyazı'da tribüne gelen bir daha orayı bırakmaz.Bugüne kadar emin olduğum bir şey Trabzon halkı kadar futbol izlemeyi seven insanların yoğunlukta olduğu şehir yok.
            O stadın zevkini alan,kolay kolay vaz geçmez.
            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Toki yapmıyor bildiğim kadarıyla ama stadın kullanım hakkına sahip olduğumuzda kesinlikle ısıtma sistemi yapmamız gerekir stada. Isıtma sistemi olmazsa kış aylarında doluluk açısından büyük handikap olur bizim için.
              ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
              #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Toki yapmıyor bildiğim kadarıyla ama stadın kullanım hakkına sahip olduğumuzda kesinlikle ısıtma sistemi yapmamız gerekir stada. Isıtma sistemi olmazsa kış aylarında doluluk açısından büyük handikap olur bizim için.
                Hocam sıcaklık pek sorun değil biz ıslanmayalım yeter gerçi soğuk olmayınca o da ayrı tatlı avni akerde ya trabzonda pek soğuk olmaz stadın üstü kapalı olsun sıcak olur zaten 30 40 bin kişi dolunca
                Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  konya stadında yukarıdan ısıtma var taraftar üşümüyor. yazında soğutuyor. stad onun için doluyor. benim kıçımın donduğu yere gitmem konfor isterim otobüste bile rahat hattı seçiyorum. birde ikram versinler stadda konyada varmış sanırım.
                  10 lira bilet... ikram, isitma, konfor.

Devre arasi karides, sampanya...

Mac bitimi puro ve viski...

Hepsi fiyata dahil.
                  Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Dünyanın en güzel stadyumu içinde en çok seyirci olan stadyumdur. koltuklarının rengi şöyle, dizilişi yamuk, kapılar büyük, çatı yüksel blablabla

şu olunca hiç birinin pek kıymeti kalmıyor.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu bizim stad dolmaz diyenler neye dayanarak bunu diyor konyanın futbolla alakası yok eski stadlarına 3-5 bin kişi gelirdi şimdi fuul oynuyorlar 40 bin kişiye niye gelmesinler arkadaş ya birkere madem bi ton loca yaptın Allahın emri kombine yada maçlık bilet fiyatlarını minumum yapıcaksın kale arkası 5 maraton 7 tl ne olsa bi ton locamız var onlardan kazandığımız para yeter bize
                      Konyanın genel ortalaması her zaman iyi, küme düştükleri sezonlar hariç iyi araştırın...
                      sakin olun...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dünyanın en güzel stadyumu içinde en çok seyirci olan stadyumdur. koltuklarının rengi şöyle, dizilişi yamuk, kapılar büyük, çatı yüksel blablabla

Dikkatimi cekti localari, taraftar grubu pankartlariyla gizleyebiliriz.. Nede olsa trabzonda 20 üzeri grup var, hepsi bi pankart asar localar gizlenir
                        Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dünyanın en güzel stadyumu içinde en çok seyirci olan stadyumdur. koltuklarının rengi şöyle, dizilişi yamuk, kapılar büyük, çatı yüksel blablabla

Ben de sürekli bunu diyorum

Bunun yanında benim olmazsa olmazım ısıtma sistemi olurdu,
                          kışın soğukta oynanan maçlarda taraftarımız işkence çekmesin yeter.
                          Ha bir de dolgu alanının komple bitirilmesi denizle birlikte şahane bir görüntü ortaya çıkması çok önemli.

Diğer bahsi geçen tüm sıkıntılar dolu bir trübün ile yok olur gider.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Stadın içinde formamı giymek yerine yine montumu giymek zorunda kalacaksam bir anlamı yok.

Yorum

• Bu ısıtma sistemi olayını ne kadar büyütüyorsunuz...

Basit bir sistemle TT Arena'da ve Torku Arena'da olduğu gibi kurulabilecek sistemdir.

Bu kadar aman aman büyük detaylı bir sistem değil... Hatta sistem bile değil...

Tepeye büyük ''UFO'' tarzı ısıtıcılar yerleştiriyorlar.

Bu kadar gözünüzde büyütmeyin.

Kulüp bu sistemi muhakkak kuracaktır! Her stadyumda olduğu gibi!

Korkmayın, Avni Aker'de bu zamana kadar yağmurda karda maç izledik.

Bu stadyum bizlere lüks rezidans gibi gelecek!

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

işte budur! ben de bir kaç ay önce böyle bir mesaj atmıştım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X