İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah Fatih. Zemin, şu tuğlaların bittiği yerde mi olacak yoksa daha mı yukarıda olacak ne dersin?
En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 24.02.2014, 20:29.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu anlamıyorum: Daha proje belli olmadan, daha %25'i tamamlanmadan...
Peki ne zaman eleştirilecek? Bittikten sonra mı? Ortada olanı eleştiriyoruz işte. Gösterilen çizimleri, toplayabildiğimiz bilgileri eleştiriyoruz. Ne isteniyor anlamıyorum. Susalım mı? O zaman its2late olmaz mı?
Membran olmasın diyorsan, bu olmalı diyebilmelisin, hemde o dediğin ütopik olmaması gerekir , maliyeti göz önünde bulundurmalisin diyorum..
Localarin bir tarafta toplanmasınin artıları da olduğunu da belirtmelisin. Çok merak ediyorum Vodafone arena da loca uğruna tribünler resmen katledildi. Suan iki yönetim pazarlama stratejisiyle reklamlariyla göklere çıkarılan stad bize yapılsa neler söylenirdi...
Kimse elestiri yapılmasın demiyor.. En azından ben demiyorum zira bende yapılış süreci olsun
, bilgilendirme eksikliği olsun loca sayısı olsun, dış kaplamanın alta kadar indirilmemesi olsun bir cok konuda eleştiriyorum..
Bunlar olmazsa da stadyum berbat bir stadyum olmayacak Türkiyede yapılan stadyumlarin gerisinde kalmayacak !
Daha önceki açıklamalarda ; prekast tribün basamakları olcagi ve ikinci kat eğiminin 30° olduğu açıklanmisti.. ayrıca birçok stadyumda görülecek cafe ,ts club vs podyum diye tabir ettiğimiz yapının altında kalıp oluşabilecek karmaşık görüntüyu ortadan kaldırmasi gayet iyi bir fikir olarak duruyor . Beğenmeyende olabilir tabi... Ayrıca suan kapalı diye tabir ettiğimiz tribünun halini gördükçe orda localarin toplanması ve diğer tribünlerde o büyük tünellerin bulunmayacak olması bana göre iyi , sana göre kötü olabilir. Mutlak iyidir , mutlak kötüdür diye eleştirmek , bana göre eleştirilmeyi de hakeder!!!
Aramızdaki fark ben tercih konusu olabilecek eleştirilerin stadyum projesini aşağılamaya varan dayanaksız eleştirilere yol açmıyor ..
Evet kardeşim sen , ben , o gücümüzü değiştirebilecegimiz , güzellestirebilecegimiz konular üzerine kanalize etmezsek.. its2late olacak !!
İnşaat tekniklerindeki tercihlerin sadece kötü yönlerini gösterek , taraftarin zaten süreç dolayısiyla asgari seviyeye inen ilgisini yokedersin.. Soylemlerde Daha dikkatli olunmali gorusundeyim..
Bende turkiyedeki stadyumlar icinde cok ozel bir here sahip olacagini düşünüyorum...Sahaya yakınlık ve dış cephenin tamamen kaplanmasi durumunda cok daha iyi olacağını düşünüyorum..
Bu söylediklerimden Siz yine eleştiri yapmayalım mi sonucunu çıkarabilirsiniz .. Saygı duyuyorum
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah. İlk kat da sanılandan daha dik gibi değil mi? İkinci kat zaten ilk kattan daha dik olacak..?
Yorum
-
locaların hep tek biryerde olması ,stada bağırmak için gelecek taraftarın bölünmemesi acısından önemli kabul edelim.
ancak , locaların butun stada dağıtılmıs olmasıda görsel acıdan cok önemli.bunuda kabul etmek gerekir.
mesela gs stadı 50 bın kişilik , ancak localar sayesinde hem daha yüksek hemde daha buyuk gorunuyor stad.. yanı 50 bin kişilik stad 60 65 bin görünüyor.
hangisi derseniz bence stadın her kosesine dağıtılmalıydı...
bence stad genel olarak tipsiz bir stad.
daha güzeli yapılabilirdi..
mebrana gelince..gölge etmeyeceği falan söylenmiş.Doğru olabilir ancak bence mebran yüzünden 3-4 sene sonra stadda tadılat olacak.
madem yapıyorsun doğru düzgün birsey yap , ne mebranı =?şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu önyargılı bir görüş kanımca. 30 marttan sonra işler yavaşlarsa hep beraber eleştiririz ancak şu an için böyle bir ifade ilgili firmalara en hafif tabirle ''haksızlık" olur.
keşke yapılırda ben haksız olurum...
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki bekir kardesım ben su anlık susuyorum ölmezsek ıkımızde burdayız görecegız..
keşke yapılırda ben haksız olurum...GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
Yorum
-
Aydemir Akbaş'ın bir repliğiydi yanılmıyorsam ;"Bir yerden rüzgâr geliyor,ama nerden.. ?"
İşte sadyumumuz böyle havadar olacak,daha ne isityorsunuz..
Dış kaplaması tuhaf ve delikli melikli, ama şekil yani..O biçim,eşi yok.
Drenajı olmayabilir,yüzeriz.Nasılsa Akyazı plâjını katlettiler,biz de yüzeriz.
Akıllı stadımız olmasın,biz manuel seviyoruz,gacırtılı gucurtulu.
Locaymış,sahaya yakınlıkmış,rüzgar sıkıntısı,çatı sıkıntısı....Dert değiiiil ! Hepsi düşünüldü ve günü gelince göreceksiniz !
Ama sabır,günü gelince !Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
şunuda söylemeden geçemeyeceğim.
bu stad mevzusunda tabiri caizse zorla evlendirilen damat gibiyiz
yaw bu hayatta hiçmi birsey istediğimiz gibi olmayacak arkadaş,
yıllar sonra sampiyon oluyoruz sevinemiyoruz.
büyük takımız diyoruz , al sana stad bu cıktı otur izle diyorlar..
cokmu zordu bir kac taraftara danısılsa ,madem ornek alınıyor emiratesin bir kucuğu yapılamazmıydı mesela ? cokmu zor bunları yapmak..
Koskoca Ts nin stadı farklı olsa olmazmıydı ??
Türkiyede iki güzel stad var bence gerisi hikaye, bizimkiside dahil.
1-gs nın stadı ( gorkemlı )
2-bursanın stadı ( farklı ve mazısıne gore cok buyuk olduğu için)
her iki takımada helal olsun..
sonunda evlilikte keramet var misali zorla seveceğiz alısacağız stada..
ama stadımız sıradan olacak..bu kesinşike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki bekir kardesım ben su anlık susuyorum ölmezsek ıkımızde burdayız görecegız..
keşke yapılırda ben haksız olurum...
Belki de gerçekten samimi bir şekilde işi bitirmek için çalışıyorlardır, senin ifadeni görünce moralleri bozulur doğal olarak, biz bunu hakedecek ne yaptık derler. Ki gerçekten olumsuz bir hareketleri olmadı, sadece çalıştılar şimdiye kadar, iyi de çalıştılar.
Düşüncelerimiz, kaygılarımız şimdilik içimizde kalsın, yeri gelince hep beraber ortaya koyarız bunları.
Böylesi daha iyi olur sanırım
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061
Dış cephe adam gibi kaplama olsun diyoruz, şöyle betondan, camlı, münkün oldukça az boş alanlı, AVM gibi 24 saat canlı, hareketli devasa bir şey olsun taraftar çıkmasın içinden. İlk önce bunu yap, taraftar mutlu olsun. Sonra üstüne dik memrandan çatıyı, ışık geçirsin çimler rahatlasın, ses dalgalarını yaysın dört bir yana, akustiği şahane bir hale getirsin, rakip mutsuz olsun. Çokmu zor? Yani illamı dibine kadar giydireceğiz membranı?
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum