Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erol Ağaoğlu karaktesizinin yazdığı şeye bak allah aşkına

Yorum

• Bu 1,5 metre dediğim yer daha alçak olabilir tam ölçememiştim...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlk sıradaki taraftarın ayakları zeminden 35 cm yükseklikte olacak. Koltuk ne kadar yüksekte olur tam olarak bilemiyorum, 35 cm + oturma yüksekliği işte.

İlk sıradaki taraftarın önünde 80 cm yüksekliğinde bir duvar var. Yani sahadan tribüne doğru bakıldığında 35 + 80 = 115 cm'lik bir yükseklik görünecek.
        O 80 cm dediğin duvar zemin ile bir olur +35 cm olmaz yani, zemin + 80 cm lik duvar olur diye düşünüyorum.
        En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 01.03.2015, 22:41.
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Arkadaşlar bunu sözle anlatmak biraz zor, biraz hayal etmeniz lazım. Çatının en dip noktası bu direklerin tepesi evet ama çatının zikzakları olduğu için en yüksek noktası daha yukarda olacak ama sahanın üzerinde oluşacak olan dikdörtgen (umarım anlatabiliyorumdur) hemen hemen bu direklerin seviyesinde olacak. Konya, Sivas gibi alıp başını yukarı doğru gitmeyecek yani çatı.

Daha önce paintte anlatmaya çalışmıştım... Keşke mimar olsaydım...

abi verdiğim bilgiler için tşk ederim..

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O 80 cm dediğin duvar zemin ile bir olur +35 cm olmaz yani zemin + 80 cm lik duvar olur diye düşünüyorum.
            Projeden gördüğüm bu idi...

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi verdiğim bilgiler için tşk ederim..
              Eyvallah, inşallah faydalı olmuştur.

Yorum

Projeden gördüğüm bu idi...
                Biz gördük mü o projeyi?
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biz gördük mü o projeyi?
                  Hayır malesef abi... Autocad çizimlerinden bahsediyorum...

Yorum

• Sağol Bekir kardeş bilgiler için Eyvallah

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stadı Beğenmeyenlerdenim ama stadın şu görüntüsü kesinlikle çok hoş.

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu görseli başından beri sevmedim hiç güzel değil bence stadın içi bundan çok daha güzel gözükecek diyorum

Bu Kadar seyirciyi toplayalım oraya da stadın içi bu kadar güzel olsa yeter
                        En son A.Gökhan AKIN tarafından düzenlendi; 01.03.2015, 23:35.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Bekir abi localı tribünde tribünün iki yana açılan kolları ve öndeki duvarları falan griye mi boyanmış ben mi yanlış görüyorum ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• merdiven boslukleri hic güzel olmicak malesef. tribün görüntünün icine ettiler resmen

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bekir abi localı tribünde tribünün iki yana açılan kolları ve öndeki duvarları falan griye mi boyanmış ben mi yanlış görüyorum ?

Fatih o kısımlar sıvanıyor.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Localara sıva vurulmuştu şimdi sıra oralarda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X