Eğer raylı sistem yetkililerce dillendirilmeye başlandıysa,bunun gerçekleşme olasılığı bir hayli yüksektir.ben belediyeninde bu konuya eğileceği kanaatindeyim.ama emin olun bunu sadece stat için değil,dolgu alanına yapılması planlanan otel avm,v.s nin daha yüksek kar marjıyla pazarlanabilmesi adına yapılacaktır.gerçi önemli olan raylı sistemin bir şekilde yapılması bu konuda niyet sorgulamak değil üzümü yemek daha mantıklı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla renkdaşum ben zaten hep söylediklerimin arkasında durduğum için çıban başı oldum akyazı stadı forumunda.valla bende yalan yok donarsam söverim haksızmıyım yani herkese cillop gibi stadlar yapılırken herkes rahat rahat izlerken ben yani bizim taraftar donsun haa sonrada sövmesin.denizden gelen rüzgar soğuk olur hem bu nasıl zihniyettir ya onca zaman üstü açık trübünde eziyet çekmiş taraftar yağmurda soğukta rezil olmuşuz ona dayanan bunada dayanır diyosun ya arkadaş bu stad sıfır yapılmıyormu neden istediğimiz gibi yapılmıyor bizi rahat ettiricek şekilde yapılmıyor .He yani stad üstündeki bezi çadır kaplamasına benzetince adam olunmuyormu bize bunu reva görenler utansın ben ne utanıcam sirk çadırı demekten neyse daha uzatmıyım sana iyi donmalar aaa pardon sen üşümüyordun o zaman diğer taraftarlarımıza iyi donmalar
En son EgeKum tarafından düzenlendi; 25.02.2015, 00:10.Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav bir sus allah aşkına ne var şu çatıda anlayamadım git sivasın samsunun mersinin falan çatısına bak sonra bi düşün bizim çatıyı gayet alçak güzel ambians oluşturacak bir stad çoğu toki stadında çatılar rüzgar geçiriyor bizim öyle bir derdimizde yok ne laftan anlamaz adamsın ben şahsem çatıyı seviyorum toki bize nasıl böyle bir çatı yaptı şaşıyorum bile. millet bizim stadı paletli tanka benzetiyor adam çadır diyor
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaletli tankın üstünü bezle kapatacaklar, sıkıntı orada. Dünya üzerinde üstü açık her stadyuma monte edebilirsin bu dış cephe kaplamasını. Hiç özen gösterilmemiş dış cephe konusunda. Mersindeki uygulamadan gram farkı yok. Aynı ordaki gibi kolaya kaçılmış. Gerilecek madde daha kaliteli olabilir ama basitlik olarak aynı. Bitince göreceksiniz ne demek istediğimizi.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu an juventus-b.dortmunt maçını izliyorum şu stadın mükemmelliğine bakın 40 bin kişilik işte istediğim stad
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende izliyorum gerçekten taş gibi stadyum
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela ne ! Membran yerine ne olabilirdi ne gerilseydi tatmin olurdun ?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenkdaş bide 40 bin kişilik ya sanki 140 bin kişilik gibi duruyor şu kale arklarına maratona bakya bari bunu kopyalasardı mainza giydirilmeye çalışan stadı kopyalıcaklarınabize kısmet oldu ben memnunum
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenkdaş mainz için önerilen ama mainz maddi durumu yetersizliğinden dolayı giydiremedilerbize kısmet oldu ben memnunum
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMembran çatıda olsaydı yeterdi. Şu yapının güzelliğinin tepeden tırnağa membran kaplamayla örtülerek gizlenmesi benim başımı ağrıtıyor resmen. Dış cephe Gümrükçüoğlunun projesindeki gibi daha şaşalı gözükebilirdi. Stadyumun heybeti zaten var platform ve ilk kattaki yataylık sayesinde. Bunun dediğim gibi tek bir parça şeklinde kapanması hoşuma hiç mi hiç gitmiyor.
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence sen membrana değil sadece membran olmasına kızıyorsun aynı benim gibi. Mesela bursada da aynı membran nerdeyse bizimki kadar aşağı geliyor ama altında komple cam açık yerleri kapatıyor. Bizde de membranın iç kısımları komple cam ile kapatılsa ben dahil bir çok taraftar daha çok sever stadı.
Yorum
-
Korkmayın derken, o şunu der bu izin vermez, şu karşı çıkar vs. tarzı söylemlerden bahsediyorum, lafım size değil
**
yalnız havaalanından stadyuma uzanacak bir raylı sistem özellikle şu açıdan süper olur.
atıyorum istanbuldan maça gelecek bi adam. 2 ay önceden uçak biletini alır 50-60 liraya. trabzona iner, indiği gibi direk tranvaya biner stadyuma gider, maçtan sonra da aynı tranvyala 15-20 dakikanın içinde havaalanına gidip tekrar uçakla geri döner. ha şuanda da yine çok kolay bi şekilde bu sağlanıyor ama bunun tramvay gibi modern bi çözümle halledilmesi şehrin imajı açısından da çok önemli.
Yorum
-
Bir deli çıkmadığı müddetçe (-ki o şehirden çıkmaz) raylı sistem falan hikaye...
Trabzon'da kan gövdeyi götürür aynen.
Trabzon'un görüntüde bir belediye başkanı var. Şoförler odası başkanı yönetiyor şehri.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum