Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer raylı sistem yetkililerce dillendirilmeye başlandıysa,bunun gerçekleşme olasılığı bir hayli yüksektir.ben belediyeninde bu konuya eğileceği kanaatindeyim.ama emin olun bunu sadece stat için değil,dolgu alanına yapılması planlanan otel avm,v.s nin daha yüksek kar marjıyla pazarlanabilmesi adına yapılacaktır.gerçi önemli olan raylı sistemin bir şekilde yapılması bu konuda niyet sorgulamak değil üzümü yemek daha mantıklı.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      valla renkdaşum ben zaten hep söylediklerimin arkasında durduğum için çıban başı oldum akyazı stadı forumunda.valla bende yalan yok donarsam söverim haksızmıyım yani herkese cillop gibi stadlar yapılırken herkes rahat rahat izlerken ben yani bizim taraftar donsun haa sonrada sövmesin.denizden gelen rüzgar soğuk olur hem bu nasıl zihniyettir ya onca zaman üstü açık trübünde eziyet çekmiş taraftar yağmurda soğukta rezil olmuşuz ona dayanan bunada dayanır diyosun ya arkadaş bu stad sıfır yapılmıyormu neden istediğimiz gibi yapılmıyor bizi rahat ettiricek şekilde yapılmıyor .He yani stad üstündeki bezi çadır kaplamasına benzetince adam olunmuyormu bize bunu reva görenler utansın ben ne utanıcam sirk çadırı demekten neyse daha uzatmıyım sana iyi donmalar aaa pardon sen üşümüyordun o zaman diğer taraftarlarımıza iyi donmalar
      yav bir sus allah aşkına ne var şu çatıda anlayamadım git sivasın samsunun mersinin falan çatısına bak sonra bi düşün bizim çatıyı gayet alçak güzel ambians oluşturacak bir stad çoğu toki stadında çatılar rüzgar geçiriyor bizim öyle bir derdimizde yok ne laftan anlamaz adamsın ben şahsem çatıyı seviyorum toki bize nasıl böyle bir çatı yaptı şaşıyorum bile. millet bizim stadı paletli tanka benzetiyor adam çadır diyor

En son EgeKum tarafından düzenlendi; 25.02.2015, 00:10.
      Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yav bir sus allah aşkına ne var şu çatıda anlayamadım git sivasın samsunun mersinin falan çatısına bak sonra bi düşün bizim çatıyı gayet alçak güzel ambians oluşturacak bir stad çoğu toki stadında çatılar rüzgar geçiriyor bizim öyle bir derdimizde yok ne laftan anlamaz adamsın ben şahsem çatıyı seviyorum toki bize nasıl böyle bir çatı yaptı şaşıyorum bile. millet bizim stadı paletli tanka benzetiyor adam çadır diyor

Paletli tankın üstünü bezle kapatacaklar, sıkıntı orada. Dünya üzerinde üstü açık her stadyuma monte edebilirsin bu dış cephe kaplamasını. Hiç özen gösterilmemiş dış cephe konusunda. Mersindeki uygulamadan gram farkı yok. Aynı ordaki gibi kolaya kaçılmış. Gerilecek madde daha kaliteli olabilir ama basitlik olarak aynı. Bitince göreceksiniz ne demek istediğimizi.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Paletli tankın üstünü bezle kapatacaklar, sıkıntı orada. Dünya üzerinde üstü açık her stadyuma monte edebilirsin bu dış cephe kaplamasını. Hiç özen gösterilmemiş dış cephe konusunda. Mersindeki uygulamadan gram farkı yok. Aynı ordaki gibi kolaya kaçılmış. Gerilecek madde daha kaliteli olabilir ama basitlik olarak aynı. Bitince göreceksiniz ne demek istediğimizi.
          Mesela ne ! Membran yerine ne olabilirdi ne gerilseydi tatmin olurdun ?

Yorum

şu an juventus-b.dortmunt maçını izliyorum şu stadın mükemmelliğine bakın 40 bin kişilik işte istediğim stad
            Bende izliyorum gerçekten taş gibi stadyum

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bende izliyorum gerçekten taş gibi stadyum
              renkdaş bide 40 bin kişilik ya sanki 140 bin kişilik gibi duruyor şu kale arklarına maratona bakya bari bunu kopyalasardı mainza giydirilmeye çalışan stadı kopyalıcaklarına

Yorum

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mesela ne ! Membran yerine ne olabilirdi ne gerilseydi tatmin olurdun ?
                Membran çatıda olsaydı yeterdi. Şu yapının güzelliğinin tepeden tırnağa membran kaplamayla örtülerek gizlenmesi benim başımı ağrıtıyor resmen. Dış cephe Gümrükçüoğlunun projesindeki gibi daha şaşalı gözükebilirdi. Stadyumun heybeti zaten var platform ve ilk kattaki yataylık sayesinde. Bunun dediğim gibi tek bir parça şeklinde kapanması hoşuma hiç mi hiç gitmiyor.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

renkdaş bide 40 bin kişilik ya sanki 140 bin kişilik gibi duruyor şu kale arklarına maratona bakya bari bunu kopyalasardı mainza giydirilmeye çalışan stadı kopyalıcaklarına
                  Renkdaş mainz için önerilen ama mainz maddi durumu yetersizliğinden dolayı giydiremediler bize kısmet oldu ben memnunum

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Renkdaş mainz için önerilen ama mainz maddi durumu yetersizliğinden dolayı giydiremediler bize kısmet oldu ben memnunum
                    valla renkdaş zevkler ve renkler tartışılmaz ok beyenmiş olabilirsin bende akyazı stadının bir tek deniz kenarında yani kompleks olarak yapılmasını ve bir platform üzerine yapılmasını beyeniyorum başkada beyendiğim bişeyi yok bu stadyumun

Yorum

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Membran çatıda olsaydı yeterdi. Şu yapının güzelliğinin tepeden tırnağa membran kaplamayla örtülerek gizlenmesi benim başımı ağrıtıyor resmen. Dış cephe Gümrükçüoğlunun projesindeki gibi daha şaşalı gözükebilirdi. Stadyumun heybeti zaten var platform ve ilk kattaki yataylık sayesinde. Bunun dediğim gibi tek bir parça şeklinde kapanması hoşuma hiç mi hiç gitmiyor.
                      Bence sen membrana değil sadece membran olmasına kızıyorsun aynı benim gibi. Mesela bursada da aynı membran nerdeyse bizimki kadar aşağı geliyor ama altında komple cam açık yerleri kapatıyor. Bizde de membranın iç kısımları komple cam ile kapatılsa ben dahil bir çok taraftar daha çok sever stadı.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence sen membrana değil sadece membran olmasına kızıyorsun aynı benim gibi. Mesela bursada da aynı membran nerdeyse bizimki kadar aşağı geliyor ama altında komple cam açık yerleri kapatıyor. Bizde de membranın iç kısımları komple cam ile kapatılsa ben dahil bir çok taraftar daha çok sever stadı.
                        işte bu görüşe katılırım o cam olayını yapsalardı bi nebze çadır görüntüsünden kurtarırdık stadı şimdi o ne ya merdiven altları gözüküyor filan ne iğrenç bi görünüştür o ya

Yorum

• Dis görünüs bakimindan bizden daha beterleri var; mesela TT arena. O nasil bir igrencliktir, hala bildigin insaat.
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Korkmayın derken, o şunu der bu izin vermez, şu karşı çıkar vs. tarzı söylemlerden bahsediyorum, lafım size değil

**

yalnız havaalanından stadyuma uzanacak bir raylı sistem özellikle şu açıdan süper olur.

atıyorum istanbuldan maça gelecek bi adam. 2 ay önceden uçak biletini alır 50-60 liraya. trabzona iner, indiği gibi direk tranvaya biner stadyuma gider, maçtan sonra da aynı tranvyala 15-20 dakikanın içinde havaalanına gidip tekrar uçakla geri döner. ha şuanda da yine çok kolay bi şekilde bu sağlanıyor ama bunun tramvay gibi modern bi çözümle halledilmesi şehrin imajı açısından da çok önemli.

Yorum

• Gene diyorum bize göre mükemmel stad olacak bitince.. Bazı kısımlar begenilmiyecek ama sonunda herkes yavas yavas alışacak!!
                              Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Bir deli çıkmadığı müddetçe (-ki o şehirden çıkmaz) raylı sistem falan hikaye...

Trabzon'da kan gövdeyi götürür aynen.

Trabzon'un görüntüde bir belediye başkanı var. Şoförler odası başkanı yönetiyor şehri.
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X