Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burda pek belli olmuyor ama tvlerde schalke macina bidahakine dikkat ederseniz, cok güzel rötuşlenmis.. Üzeri reklam brandasi gibi biseyle kapatılmış
    Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• bu arada bizim muşamba baya kaliteli çıktı sanırım. üstünü başını hiç kirletmiyor hemen temizliyor..

"Kendini temizleyebilecek"

Turan, Trabzon Akyazı Spor Kompleksi Stadyumu çatısının, çevre dostu, kendini temizleme ve hava kirliliğini giderme özelliğine sahip "akıllı çatı" diye bilinen "smart roof" sisteminde inşa edileceğini dile getirdi.

Yaklaşık 22 bin metrekare kapalı tribün yüzeyine sahip stadyumun çatısının 245 dönümlük yeşil alanın havasını temizleme gücüne sahip olacağını ifade eden Turan, "Bu oran, yaklaşık 2 bin 500 aracın yarattığı hava kirliliğini temizleme kapasitesine eşdeğerdir. Çatı, yarı saydam özelliğiyle de saha içinin daha aydınlık olmasını sağlayacak" şeklinde konuştu.

Çatı yüzeyi sürekli temiz tutuluyor

Akyazı Spor Kompleksi Stadyumunda uygulanacak "smart roof" sistemi, fotokatalitik özelliği bulunan titanyum oksit kaplama sayesinde, yüzeyindeki organik maddelerden oluşan kirleri ve çevreye zararlı partikülleri ayrıştırıyor, bu partikülleri nitrata dönüştürerek çatı yüzeyini sürekli temiz tutuyor.

Çatıda kullanılan hafif malzemeyle stadyumun içinde taşıyıcı direk kullanılmadan "germe" yöntemi uygulanıyor. Bu sayede seyir konforu da artıyor.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        31 Ocak 2015 tarihli video eklenmiştir arkadaşlar...

http://akyazistadi.com/video.php
        Bekir merdivenler projedeki gibi mi yapılacak.

Yorum

• merdiven çıkışları stadın içine nasıl edilirin güzel bi örnegi.

Yorum

• bi yönetici de çıkıp o merdivenler ne oyle arkadaş diyemeyecekse yöneticiyim demesin!

Yorum

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              merdiven çıkışları stadın içine nasıl edilirin güzel bi örnegi.
              hangi yönden stadın içine etmedilerki o iki tane hangar kapıları o localı trübün ben bekliyordum bir saçmalıklarını daha zaten beni yanıltmadılar merdevenlerdede batırdılar sanki özel bir çabayla stadın etkileyiciliğini baskı oluşturucak unsurları heybetini engellemeye çalışıyorlar localı trübünü yaparak stadı 3 trübüne düşürdüler maratondan umudum vardı dev hangar kapılarını icat ettiler kale arkaları fena değil diyordum o merdivenleri icat ettiler üç trübün heralde çok etkileyici yapılıcak dedim aralara loca konarak alt katlardan 4-5 basamağı hiç ettiler vb

Yorum

• https://mobile.twitter.com/AgaogluEr...17030940348416

Yorum

• erol agaoglu büyük girislere seyyar tribün önerisi yapacakmism cok güzel olur...

Yorum

31 Ocak 2015 tarihli video eklenmiştir arkadaşlar...

http://akyazistadi.com/video.php
                    Bekir stadyum çok şaşalı duruyor, video için teşekkürler.

Yorum

• ya arkadaş bilen varmı bu vinç operatörlerinin çalışma saatleri kaç kaçtır ben kameradan izliyorum özellikle o beyaz vinç çok yavaş çalışıyor günde en fazla 7-8 prekast diziyor sonra 16:30 gibi paydos ediyor daha hava kararmamış ne güzel iş valla kebap

Yorum

• bu ne ya böyle akarmı olur ....
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu ne ya böyle akarmı olur ....
                          Bu turk Telekom arenada
                          Bizim.stadyumda degîl diye biliyorum

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bekir merdivenler projedeki gibi mi yapılacak.
                            Evet, benim bildiğim bir değişiklik yok...

Yorum

Evet, benim bildiğim bir değişiklik yok...
                              Abi baskı yapıp değiştiremez miyiz ? En azından bunu yapalım geç olmadan.
                              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                biz kiraci olmiyacagiz, üst kullanim hakkini alacagiz stadin (pachten)
                                keske öyle kiraci olabilsegik
                                stada giderimiz sadece gelirimiz olan günler olurdu
                                ben kendimi bildim bileli baskanlarimiz stad gelirlerimiz stadin bakim ve tadilat giderlerini karsilamadigindan yakinirlar, frankfurtda ciminden tuvaletine kadar stad sahibi yükümlüdür, mac sirasinda yasanan hasarlari sigorta karsiliyordur

türkiyede böyle bir profesyonel gecim zor, belediye stadin cimini günahina takmaz, almanyada frankfurtun bir oyuncusuna kötü cimden bisey olsa bütün kayiplari stadin sahibi tazmin eder, onurun sakatliginda bu kac milyondur düsüne biliyormusun
                                frankfurtun anlasmasina yakin anlasmaya sadece bursa sahib olacak, onlarin stadinida belediye yaptigindan

resimler ve bizlen paylasimlarin 10 numara tsk ederim

sadece o arenanin en büyük özelligi olan kapanir catisindan extra bir bilgiye sahip olduysan bilmek isterim
                                Bilgilendirdiğin için teşekkürler. Ben pachten yapmamızın senin aksine yararımıza olacağını düşünüyorum. Bizim için yapılan bir stadyumda kiracı olmak beni rahatsız eder açıkçası. Trabzonspor yarın öbür gün stadyumda herhangi bir değişikliğe gitmek istese Büyükşehir Belediyesi’nin kapılarında sürünüp onlardan izin almayı beklemesi dokunur bana şahsen.

Commerzbank Arenaya gelecek olursak. Bi çatısı birde ortadaki zar şeklindeki LED ekran stadyumun artı özellikleri. LED ekranda herhangi bir problem oldumu otomatik olarak saha zeminine kadar indirilebiliniyor. Bence çok güzel bir olay.

Saha zemini ısıtmasını artı özellikten sayabilirmiyiz bilmiyorum. Protokol tribününün bile ısıtmasının olmadığını hesaba katarsak, bence sahanın ısıtmasının olması ayrı bir değer.

Birde benim hoşuma giden bir şey daha var. Yedek kulübesinde otururken alttan bir sıcaklık hissettim. Oturduğun an ısıtmaya geçiyormuş. Profesyonel futbolcu olsam gram dert etmem yedekliği yeminle.

Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X