Burda pek belli olmuyor ama tvlerde schalke macina bidahakine dikkat ederseniz, cok güzel rötuşlenmis.. Üzeri reklam brandasi gibi biseyle kapatılmış
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
bu arada bizim muşamba baya kaliteli çıktı sanırım. üstünü başını hiç kirletmiyor hemen temizliyor..
"Kendini temizleyebilecek"
Turan, Trabzon Akyazı Spor Kompleksi Stadyumu çatısının, çevre dostu, kendini temizleme ve hava kirliliğini giderme özelliğine sahip "akıllı çatı" diye bilinen "smart roof" sisteminde inşa edileceğini dile getirdi.
Yaklaşık 22 bin metrekare kapalı tribün yüzeyine sahip stadyumun çatısının 245 dönümlük yeşil alanın havasını temizleme gücüne sahip olacağını ifade eden Turan, "Bu oran, yaklaşık 2 bin 500 aracın yarattığı hava kirliliğini temizleme kapasitesine eşdeğerdir. Çatı, yarı saydam özelliğiyle de saha içinin daha aydınlık olmasını sağlayacak" şeklinde konuştu.
Çatı yüzeyi sürekli temiz tutuluyor
Akyazı Spor Kompleksi Stadyumunda uygulanacak "smart roof" sistemi, fotokatalitik özelliği bulunan titanyum oksit kaplama sayesinde, yüzeyindeki organik maddelerden oluşan kirleri ve çevreye zararlı partikülleri ayrıştırıyor, bu partikülleri nitrata dönüştürerek çatı yüzeyini sürekli temiz tutuyor.
Çatıda kullanılan hafif malzemeyle stadyumun içinde taşıyıcı direk kullanılmadan "germe" yöntemi uygulanıyor. Bu sayede seyir konforu da artıyor.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerdiven çıkışları stadın içine nasıl edilirin güzel bi örnegi.
Yorum
-
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu ne ya böyle akarmı olur ....
Bizim.stadyumda degîl diye biliyorum
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir merdivenler projedeki gibi mi yapılacak.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, benim bildiğim bir değişiklik yok...● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz kiraci olmiyacagiz, üst kullanim hakkini alacagiz stadin (pachten)
keske öyle kiraci olabilsegik
stada giderimiz sadece gelirimiz olan günler olurdu
ben kendimi bildim bileli baskanlarimiz stad gelirlerimiz stadin bakim ve tadilat giderlerini karsilamadigindan yakinirlar, frankfurtda ciminden tuvaletine kadar stad sahibi yükümlüdür, mac sirasinda yasanan hasarlari sigorta karsiliyordur
türkiyede böyle bir profesyonel gecim zor, belediye stadin cimini günahina takmaz, almanyada frankfurtun bir oyuncusuna kötü cimden bisey olsa bütün kayiplari stadin sahibi tazmin eder, onurun sakatliginda bu kac milyondur düsüne biliyormusun
frankfurtun anlasmasina yakin anlasmaya sadece bursa sahib olacak, onlarin stadinida belediye yaptigindan
resimler ve bizlen paylasimlarin 10 numara tsk ederim
sadece o arenanin en büyük özelligi olan kapanir catisindan extra bir bilgiye sahip olduysan bilmek isterim
Commerzbank Arenaya gelecek olursak. Bi çatısı birde ortadaki zar şeklindeki LED ekran stadyumun artı özellikleri. LED ekranda herhangi bir problem oldumu otomatik olarak saha zeminine kadar indirilebiliniyor. Bence çok güzel bir olay.
Saha zemini ısıtmasını artı özellikten sayabilirmiyiz bilmiyorum. Protokol tribününün bile ısıtmasının olmadığını hesaba katarsak, bence sahanın ısıtmasının olması ayrı bir değer.
Birde benim hoşuma giden bir şey daha var. Yedek kulübesinde otururken alttan bir sıcaklık hissettim. Oturduğun an ısıtmaya geçiyormuş.Profesyonel futbolcu olsam gram dert etmem yedekliği yeminle.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum