Şike işini stadyuma bağlayanlar, başarısızlığınızın sebebini başka yerlerde arayınız. Bu stad Trabzonspor un geleceğidir, senin görevin de taraftar olarak o stadı doldurmaktır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike işini stadyuma bağlayanlar, başarısızlığınızın sebebini başka yerlerde arayınız. Bu stad Trabzonspor un geleceğidir, senin görevin de taraftar olarak o stadı doldurmaktır.İnsanı projeden soğutmak için herşeyi yaptı hükümet.
En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 24.06.2014, 16:59.
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarımız bu yeni cenabet stadyuma gitmezse doğru bir iş yapmış olur benceİnsanı projeden soğutmak için herşeyi yaptı hükümet.
Yorum
-
İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBİR ŞAMPİYONLUĞA BİR STAD. İYİ ALIŞ-VERİŞ. STADCILAR STADINIZ HAYIRLI OLSUN. ŞİKECİ FENERBAHCE İLE BOL BOL MAC YAPARSINIZ SATDINIZDA, tabi bizi düşürmezseler. . .
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim senin hükümete ve herkese verebileceğin en iyi cevap, o stadı doldurup herkesi yenmek olacaktır.BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim senin hükümete ve herkese verebileceğin en iyi cevap, o stadı doldurup herkesi yenmek olacaktır.
Olmuyor öyle
Yorum
-
İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesatdın fotoları yok bu aralar. algıcılar bu aralar dürtmeyin mi dedi acaba. .
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu laf bana mı geldi?BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Yorum
-
İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealgıcılara geldi. . .
Yorum
-
Bekir algı yapanlar bu aralar algı yapmıyor diyorum. Senin amacın stad değil algı oluştırmakssa lafım sanada yok arkadaş benim amacım burda stadın yapım sürecini arkadaşlara göstermekse senle alakası yok lafımın. Ok. Acık oldu mu. . .BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Yorum
-
İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir algı yapanlar bu aralar algı yapmıyor diyorum. Senin amacın stad değil algı oluştırmakssa lafım sanada yok arkadaş benim amacım burda stadın yapım sürecini arkadaşlara göstermekse senle alakası yok lafımın. Ok. Acık oldu mu. . .
Basbaya kafanda algı oluşturmaya çalıştığım yönünde bi fikir oluşmuş, helal olsun ne diyim.
"Öyleyse lafım sana da, öyle değilse sana değil..." Böyle bir "şüphe" bile kafada oluşabiliyorsa biz aklımızı yitirmişiz demektir...
Ayrışması gereken onlardı, biz ayrıştık, onlar birleşti. Helal olsun diyorum başka da bişey demiyorum.
Rahatlayacaksan facebooktan bugün paylaştığım gönedrimi yazayım:
"Yeniden yargılamayı alkışlayanlar 17 Aralık'ı da unutsun, paralar değil, hukuk sıfırlanmış meğer... Hukuk mezunları üniversiteye geri çağrılsın..."
twitterda da özeti var, @f1bekir , bakabilirsin.
Size başarılı komplo teorileri ve iyi forumlar dilerim...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum