Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike işini stadyuma bağlayanlar, başarısızlığınızın sebebini başka yerlerde arayınız. Bu stad Trabzonspor un geleceğidir, senin görevin de taraftar olarak o stadı doldurmaktır.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şike işini stadyuma bağlayanlar, başarısızlığınızın sebebini başka yerlerde arayınız. Bu stad Trabzonspor un geleceğidir, senin görevin de taraftar olarak o stadı doldurmaktır.
      Taraftarımız bu yeni stadyuma gitmezse doğru bir iş yapmış olur bence İnsanı projeden soğutmak için herşeyi yaptı hükümet.
      En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 24.06.2014, 16:59.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Stadyumdan nefret ettim ulan

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Stada bomba atsalar yanıp kül olsa zerre üzülmem

Yorum

• BİR ŞAMPİYONLUĞA BİR STAD. İYİ ALIŞ-VERİŞ. STADCILAR STADINIZ HAYIRLI OLSUN. ŞİKECİ FENERBAHCE İLE BOL BOL MAC YAPARSINIZ SATDINIZDA, tabi bizi düşürmezseler. . .
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taraftarımız bu yeni cenabet stadyuma gitmezse doğru bir iş yapmış olur bence İnsanı projeden soğutmak için herşeyi yaptı hükümet.
              Kardeşim senin hükümete ve herkese verebileceğin en iyi cevap, o stadı doldurup herkesi yenmek olacaktır.

Yorum

• satdın fotoları yok bu aralar. algıcılar bu aralar dürtmeyin mi dedi acaba. .
                BİZE HERYER TRABZON!!!
                Bordo Mavİ

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  BİR ŞAMPİYONLUĞA BİR STAD. İYİ ALIŞ-VERİŞ. STADCILAR STADINIZ HAYIRLI OLSUN. ŞİKECİ FENERBAHCE İLE BOL BOL MAC YAPARSINIZ SATDINIZDA, tabi bizi düşürmezseler. . .
                  Kefensiz maç izlemek yasakmış.

Yorum

Kardeşim senin hükümete ve herkese verebileceğin en iyi cevap, o stadı doldurup herkesi yenmek olacaktır.
                    komik olma gurpas, hereksi yendinde ne oldu, dön şöyle bi arkana bak. . .
                    BİZE HERYER TRABZON!!!
                    Bordo Mavİ

Yorum

Olmuyor öyle

Yorum

satdın fotoları yok bu aralar. algıcılar bu aralar dürtmeyin mi dedi acaba. .
                        Bu laf bana mı geldi?

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu laf bana mı geldi?
                          algıcılara geldi. . .
                          BİZE HERYER TRABZON!!!
                          Bordo Mavİ

Yorum

algıcılara geldi. . .
                            Açık konuşun lütfen, yuvarlak laflardan hoşlanmam.

Yorum

• Bekir algı yapanlar bu aralar algı yapmıyor diyorum. Senin amacın stad değil algı oluştırmakssa lafım sanada yok arkadaş benim amacım burda stadın yapım sürecini arkadaşlara göstermekse senle alakası yok lafımın. Ok. Acık oldu mu. . .
                              BİZE HERYER TRABZON!!!
                              Bordo Mavİ

Yorum

Bekir algı yapanlar bu aralar algı yapmıyor diyorum. Senin amacın stad değil algı oluştırmakssa lafım sanada yok arkadaş benim amacım burda stadın yapım sürecini arkadaşlara göstermekse senle alakası yok lafımın. Ok. Acık oldu mu. . .
                                Burda benden başka fotoğraf paylaşan kaç kişi var abi.

Basbaya kafanda algı oluşturmaya çalıştığım yönünde bi fikir oluşmuş, helal olsun ne diyim.

"Öyleyse lafım sana da, öyle değilse sana değil..." Böyle bir "şüphe" bile kafada oluşabiliyorsa biz aklımızı yitirmişiz demektir...

Ayrışması gereken onlardı, biz ayrıştık, onlar birleşti. Helal olsun diyorum başka da bişey demiyorum.

Rahatlayacaksan facebooktan bugün paylaştığım gönedrimi yazayım:

"Yeniden yargılamayı alkışlayanlar 17 Aralık'ı da unutsun, paralar değil, hukuk sıfırlanmış meğer... Hukuk mezunları üniversiteye geri çağrılsın..."

twitterda da özeti var, @f1bekir , bakabilirsin.

Size başarılı komplo teorileri ve iyi forumlar dilerim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X