bu merdiven olayına müdahale edilmeli gerekli yerlere başvuru yapılmalı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
stattati tek ve de en büyük estetik olay; ilk kat taraftar çıkış tünelleri olmamasıdır. onuda zaten muhtemelen mecburen yaptı toki. zira projede tüm localar tek bir tribünde toplanınca kat aralarına loca olmayacağı varsayılarak ilk kat çıkış tüneli yapmadılar.
eğer localar tek tribünde toplanmayıp kat aralarında yapılması ön görülseydi aynen samsuna yapılan tribün mimarisi uygulayacaktı toki.( biri localar için ayrı bir tribün yapmaktan mı bahsetti? toki mimarisi sanırım o seviyede değil...)
eğer locaları tek tribünde toplamasalardı muhtemelen bize bunun gibi bir şey yapılacaktı, sevinmeli mi yoksa üzülmeli miyiz siz karar verin...
En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 02.02.2015, 12:00.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılmadığımı belirtmek isterim, çok çirkin bir görüntü oluşturuyor, diğer türlü yapılırsa da çok büyük sıkışıklık olacağını zannetmiyorum, yahu biz 10 bin kişilik koca maratonda iki kapıdan çıkardık hatırlatmak isterdim.
Şu görüntü kesinlikle hoş değil.
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Projede çıkışların iki tarafına merdiven koymuşlar, çıkışların üstünde de saçma sapan bir tribün ortaya çıkmış, gazamız mübarek olsun, merdiven yapmayı bile beceremediler.
Yorum
-
Merdivenleri yukarıdaki avrupa stadlarında olduğu gibi tek sıra çıkışların tam ortasına gelecek şekilde yapmak çokmu zor, neden bu kadar kasılıyor. Sanki her maç stad full çekecek te insanlar çıkarken sıkıntı yaşayacak Allahım sen sabır ver yarabbim.
Yorum
-
31 Ocak 2015 tarihli video eklenmiştir arkadaşlar...
Yorum
-
çatı çelik kolonlarının imalat yerinnin ve yeni yapılan kolonların resimleri @TsAkyazi twitter adresinde görülebilir ben resimleri buraya atamadımEn son rıfat eser tarafından düzenlendi; 02.02.2015, 14:27.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum