Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu merdiven olayına müdahale edilmeli gerekli yerlere başvuru yapılmalı

Yorum

• Böyle yaparsalar artık o minicik tribünlerin her birine birer tane taraftar grubu yerleştirilir.

Yorum

• Projede çıkışların iki tarafına merdiven koymuşlar, çıkışların üstünde de saçma sapan bir tribün ortaya çıkmış, gazamız mübarek olsun, merdiven yapmayı bile beceremediler.

Yorum

• Merdiven dizaynı çok göz alıcı olmuş 5 dakika baktıktan sonra şaşılığa neden oluyor .
          .

Yorum

• stattati tek ve de en büyük estetik olay; ilk kat taraftar çıkış tünelleri olmamasıdır. onuda zaten muhtemelen mecburen yaptı toki. zira projede tüm localar tek bir tribünde toplanınca kat aralarına loca olmayacağı varsayılarak ilk kat çıkış tüneli yapmadılar.
            eğer localar tek tribünde toplanmayıp kat aralarında yapılması ön görülseydi aynen samsuna yapılan tribün mimarisi uygulayacaktı toki.( biri localar için ayrı bir tribün yapmaktan mı bahsetti? toki mimarisi sanırım o seviyede değil...)
            eğer locaları tek tribünde toplamasalardı muhtemelen bize bunun gibi bir şey yapılacaktı, sevinmeli mi yoksa üzülmeli miyiz siz karar verin...
            En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 02.02.2015, 12:00.

Yorum

• 2. kat merdiven dizaynı tt arenanın aynısı olmuş. bir defada şaşırtın.. toki madem kopyala-yapıştır yapıyor , bari ambulans çıkışlarını da tt arena gibi yapsaydı.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kesinlikle katılmadığımı belirtmek isterim, çok çirkin bir görüntü oluşturuyor, diğer türlü yapılırsa da çok büyük sıkışıklık olacağını zannetmiyorum, yahu biz 10 bin kişilik koca maratonda iki kapıdan çıkardık hatırlatmak isterdim.

Şu görüntü kesinlikle hoş değil.

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Projede çıkışların iki tarafına merdiven koymuşlar, çıkışların üstünde de saçma sapan bir tribün ortaya çıkmış, gazamız mübarek olsun, merdiven yapmayı bile beceremediler.
                Üst katta görüntü aynen şöyle oalcak, bence inanılmaz çirkin bir görüntü.

Yorum

• resmi twitter hesabıymış.
                  #

Yorum

• +Başkan bu çıkışlar fazla değil mi ya?
                    -UEFA kriterleri öyle.
                    +Tribünler sahaya uzak mı ne?
                    -UEFA böyle yapacaksın diyor.
                    +Ee merdiven dizaynı da sanki olmamış he?
                    -UEFAAAAAAAAAAA

Yorum

• çıkış kapılarının az olmasına seviniyorduk merdiven çıkışları x2 oldu yazık maraton tribünü merdivenden geçilmeyecek
                      Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Merdivenleri yukarıdaki avrupa stadlarında olduğu gibi tek sıra çıkışların tam ortasına gelecek şekilde yapmak çokmu zor, neden bu kadar kasılıyor. Sanki her maç stad full çekecek te insanlar çıkarken sıkıntı yaşayacak Allahım sen sabır ver yarabbim.

Yorum

• 31 Ocak 2015 tarihli video eklenmiştir arkadaşlar...

Yorum

• Cok sagol Bekir kardeş cok guzel bi video

Yorum

• çatı çelik kolonlarının imalat yerinnin ve yeni yapılan kolonların resimleri @TsAkyazi twitter adresinde görülebilir ben resimleri buraya atamadım
                              En son rıfat eser tarafından düzenlendi; 02.02.2015, 14:27.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Köseleri böyle kapatabiliriz schalke stadondaki gibi
                                Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X