Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir de bitmeyi başarabilirse süper olacak.

Kolej konusunda bence de bu işi çok zaman önce Trabzonspor'un halletmesi gerekirdi...

Hayırlı olsun bakalım.
    "Trabzonspor bir çember gibi,
    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kavuştu. Bu yıl TED koleji açıldı o açık giderildi. Ha ayrıca TS koleji olsa iyi olur ama onu yapacak yönetim ne zaman gelir bilinmez..
      oo güzel haber sevindim buna kısmetse stadımıza da kavuşsak

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bugün FV Ayyıldızspor Wächtersbach olarak Frankfurt Commerzbank Arenayı gezdik. Giriş ücreti adam başına 9 Euroya locaları, soyunma odasını, basın tribününü, lounge alanını, business bölümünü, yedek kulübesini, saha içini dolaştık.

Bu business bölümünden stadın vip alanlarına giriş yaptık. 5 katlı, çift asansörlü son derece modern bir görüntüsü var

Eski stadlarından hatıra olsun diye bu logo işlemeli taşı vip bölümünün girişine yerleştirme fikri gayet orjinal ve ince düşünülmüş bir olay. Aynısını biz de yapabiliriz

O çok eleştirdiğimiz loca tavanının aynısı burada var. Ortada uzun bir masa, 14 sandalye, arkada ufak çaplı bir mutfak ve loca önünde iki sıra koltuk var. Locanın standartı böyle oluyor. Bu stadyumda lolalar minimum 2 yıllığına kiralanabiliyor. Kiralayanlar çoğunlukla şirketler oluyorlar ve locaları istedikleri gibi dizayn edebiliyorlar. Örnek olarak resmi forma sponsorlarının kiraladığı 22 kişilik locayı gösterdiler.

Lounge kısmının terası gayet geniş ve aşağı yukarı 5-6 metre civarındadır.

Membran çatının taşıyıcı kolonlarından biri. Bizimkine ne kadarda benziyor değil mi?

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fotoğraflar için teşekkürler kardeşim emeklerine ellerine sağlık keşke sorsaydın orda bizim yeni stadın resimlerini göstererek bizim stadı nasıl görüyorlar beğenmişlermi
        İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eline sağlık İbrahim. Gezmiş kadar oldum.

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eyvallah İbrahim, güzel bir tur olmuş...
        Teşekkürler.

Bu turun sonunda şunu farkettim; Futbolun en gelişmiş ülkesinin stadyumu bu kadar yapılmış işte. Biz taraftar olarak bu işin üzerine çok gidiyoruz, fazla pimpirikli davranıyoruz, her konuyu dibine kadar irdeliyoruz. Bi işi fazla inceleyince hiç bir şekilde memnun olmuyormuşsun. Ben şahsen Frankfurtun stadını görünce rahatladım yani. Kulüp tribün ısıtmasını yapınca bir sıkıntı kalmaz.

Tek endişem bu kiralık sözleşmesinin nasıl olacağı konusunda. Frankfurt stadyumda aynı bizim gibi kiracıymış. Takım stadyumda antrenman yapmak isterse ekstra kiralanması gerekiyormuş ve şu anki sözleşmeye göre kulübün maç dışında sadece saha içine çıkma yetkisi varmış. Soyunma odaları gayet basit, saçma bir şey olmasına rağmen oralara bile giremiyorlarmış maç dışında. Bizde de böyle olmasın, tam kullanma yetkisi vize verilsin, burdan bir kazık yemeyelim benim için kafi.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bugün geçtim Akyazı'dan en son 4 ay önce geçmiştim çok büyük farklılık yok iş ağır ilerlemiş.. Bu hızda yeni sezona yetişmez..

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Merdivenler planda değişiklik olmadıysa bu şekilde olacak. Kale arkası alt katlardaki merdivenler ise yukarı doğru ''V'' şeklinde değilde kademeli şekilde olacak. Dediğim gibi planda değişiklik olmadıysa ki şu ana kadarda değişiklik yok gibi görünüyor.

Kabaca şöyle bir görüntü olacak o zaman...Üst katlar kötü olacak o zaman...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Teşekkürler.

Bu turun sonunda şunu farkettim; Futbolun en gelişmiş ülkesinin stadyumu bu kadar yapılmış işte. Biz taraftar olarak bu işin üzerine çok gidiyoruz, fazla pimpirikli davranıyoruz, her konuyu dibine kadar irdeliyoruz. Bi işi fazla inceleyince hiç bir şekilde memnun olmuyormuşsun. Ben şahsen Frankfurtun stadını görünce rahatladım yani. Kulüp tribün ısıtmasını yapınca bir sıkıntı kalmaz.

Tek endişem bu kiralık sözleşmesinin nasıl olacağı konusunda. Frankfurt stadyumda aynı bizim gibi kiracıymış. Takım stadyumda antrenman yapmak isterse ekstra kiralanması gerekiyormuş ve şu anki sözleşmeye göre kulübün maç dışında sadece saha içine çıkma yetkisi varmış. Soyunma odaları gayet basit, saçma bir şey olmasına rağmen oralara bile giremiyorlarmış maç dışında. Bizde de böyle olmasın, tam kullanma yetkisi vize verilsin, burdan bir kazık yemeyelim benim için kafi.
              biz kiraci olmiyacagiz, üst kullanim hakkini alacagiz stadin (pachten)
              keske öyle kiraci olabilsegik
              stada giderimiz sadece gelirimiz olan günler olurdu
              ben kendimi bildim bileli baskanlarimiz stad gelirlerimiz stadin bakim ve tadilat giderlerini karsilamadigindan yakinirlar, frankfurtda ciminden tuvaletine kadar stad sahibi yükümlüdür, mac sirasinda yasanan hasarlari sigorta karsiliyordur

türkiyede böyle bir profesyonel gecim zor, belediye stadin cimini günahina takmaz, almanyada frankfurtun bir oyuncusuna kötü cimden bisey olsa bütün kayiplari stadin sahibi tazmin eder, onurun sakatliginda bu kac milyondur düsüne biliyormusun
              frankfurtun anlasmasina yakin anlasmaya sadece bursa sahib olacak, onlarin stadinida belediye yaptigindan

resimler ve bizlen paylasimlarin 10 numara tsk ederim

sadece o arenanin en büyük özelligi olan kapanir catisindan extra bir bilgiye sahip olduysan bilmek isterim
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Merdivenler planda değişiklik olmadıysa bu şekilde olacak. Kale arkası alt katlardaki merdivenler ise yukarı doğru ''V'' şeklinde değilde kademeli şekilde olacak. Dediğim gibi planda değişiklik olmadıysa ki şu ana kadarda değişiklik yok gibi görünüyor.

Evet yeni bi tartışma konusu çıktı tam bir rezilliğe alışıyoruz yenisi başlıyor stadı genel olarak beğenen biri olarak merdiven aralarını beğenmedim stat köşelerinin koltuk dizilimleri de simetrik olmaz ise (ki köşeli olduğundan simetri olacağını sanmıyorum) gör bakalım curcunayı..
                Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet yeni bi tartışma konusu çıktı tam bir rezilliğe alışıyoruz yenisi başlıyor stadı genel olarak beğenen biri olarak merdiven aralarını beğenmedim stat köşelerinin koltuk dizilimleri de simetrik olmaz ise (ki köşeli olduğundan simetri olacağını sanmıyorum) gör bakalım curcunayı..
                  Üste arkadaşın da dediği gibi o kadar çok takıyoruz ki bazı şeyleri sanki dersin boş tribünlere hep oynayacaz. Sen taraftarsan doldur stadı da görünmesin eksikler.. Gs stadı da aynı basamaklar var ama dolduğunda kimse basamaklardan bahsetmiyor..

Ayrıca üstte arkadaşın yaptığı resimde basamak araları çok daha dar olacak burda çok geniş yapılmış yanlış anlaşılma olmasın..
                  En son Ahmet ÇOLAK tarafından düzenlendi; 02.02.2015, 10:16.

Yorum

• Bu düzende güzelim tribünlerin içine edilir benden söylemesi, kimin aklına geliyor böyle şey, adamlarda simetri falan yok galiba.

Şöyle bir yapmayı akıl etmek çok zor olmasa gerek.

Yorum

• Stamford Brigde'de de aynı uygulama yapılmış, yukardaki gibi bir ucubeye daha önce rastlamadım.

Bu kadar büyük merdiven boşluklarına gerek yok, bunu da UEFA diyerek yutturmasınlar bize.
                      En son Murat' tarafından düzenlendi; 02.02.2015, 10:38.

Yorum

• Nasıl rastlamadım ya? Bi önceki sayfada Frankfurt stadı bile aynı keza gs stadı aynı daha aklıma gelmeyen bir çok stadda aynı dizilim var. Gösterdiğin stadların hepsinde çıkış sayıları fazla dolayısıyla ip gibi dizilim yapılması normal. Bizim gibi statlarda bu tarz dizilimler daha uygun..

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nasıl rastlamadım ya? Bi önceki sayfada Frankfurt stadı bile aynı keza gs stadı aynı daha aklıma gelmeyen bir çok stadda aynı dizilim var. Gösterdiğin stadların hepsinde çıkış sayıları fazla dolayısıyla ip gibi dizilim yapılması normal. Bizim gibi statlarda bu tarz dizilimler daha uygun..
                          Kesinlikle katılmadığımı belirtmek isterim, çok çirkin bir görüntü oluşturuyor, diğer türlü yapılırsa da çok büyük sıkışıklık olacağını zannetmiyorum, yahu biz 10 bin kişilik koca maratonda iki kapıdan çıkardık hatırlatmak isterdim.

Şu görüntü kesinlikle hoş değil.

Yorum

• Dikkat ederseniz Commerzbank Arena'da merdivenler arasındaki açıklık çok fazla, bunu bizde uygularsak çıkışların üzerinde küçük saçma sapan bir tribün ortaya çıkıyor.

Yorum

• yeni fotolar var çatı malzemeleri ile alakalı

...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• edit
                                En son katre-i.matem tarafından düzenlendi; 02.02.2015, 11:15. Sebep: mesaj tekrarı
                                ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X